Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Evet zam yapmış

daha sonrada biraz indirim yaptı 12.30 tl civarı fiyatı

1000 liraları görünce alırım
  • arkadaşlar almanyadayim sıfırı 800 ye geliyo bana isteyene getirebilirm komisyonu almak koşuluyla ..50 tl alırım size 850 ye gelir ..kutusunda en ufak açık bulursanız almazsiniz media markttan alicam garanti olayı da sorun olmaz ..imei attırarak ta açabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpjasper kullanıcısına yanıt
    Evet ben temiz ikinci el de alabilirim zaten telefonda yazılımsal sorun şu ana kadar çıkmamış galiba genelde kullanıcı hatalarından kaynaklanıyor çizik çam kırığı vs. o yüzden pek sıcak bakmıyorum sıfıra
  • quote:

Evet ben temiz ikinci el de alabilirim zaten telefonda yazılımsal sorun şu ana kadar çıkmamış galiba genelde kullanıcı hatalarından kaynaklanıyor çizik çam kırığı vs. o yüzden pek sıcak bakmıyorum sıfıra

Ben almam ikinci el, 1000 lira vs. veripte milletin kullanıp beğenmediği teli alacağıma 100-200 ekler sıfırını alırım
  • alpjasper kullanıcısına yanıt
    O sizin düşünceniz saygı duyarım tüm evi yeniledik bu sene süper masrafım borcumuz var maalesef ancak böyle alabilirim bu durumda yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan1977

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-I9300-Galaxy-S3-16-GB-Beyaz-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,465597,830193.html?langId=-14

Media Markt garantisi nedir bilen varmı ? Genpa mı ?

hocam ben de merak ediyorum.müşteri hizmetlerini arayamadım da.eğer ararsan beni de bilgilendirebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: orkan1977

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-I9300-Galaxy-S3-16-GB-Beyaz-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,465597,830193.html?langId=-14

Media Markt garantisi nedir bilen varmı ? Genpa mı ?

Hocam puan kampanyasi var mi? Yoksa fiyat yuksek. Ben kliksa da 1030tl ye geliyordu daha uygunu olur diye almadim.

• İkinci eline 850 900 isteyenler var ve kenarlari soyulmus genelinin. Sifirini 920 tl ye aldim gg den. Ama s4 u 1250 ye kadar alanlari gorunce pisman oldum keske s4 alsaydim.

• Ben ikinci el yurtiçi kayıtlı 1 yıl daha garantili az çizik cihazları 700-750 TL ye buldum ancak hala alamadım gri istiyorum bir kere aynı dediğim şekilde düştü ancak daha göremedim ilan yayında değil yazdı

• ben media marktan aldım telefonu.samsung türkiye garantili
  • quote:

Ben ikinci el yurtiçi kayıtlı 1 yıl daha garantili az çizik cihazları 700-750 TL ye buldum ancak hala alamadım gri istiyorum bir kere aynı dediğim şekilde düştü ancak daha göremedim ilan yayında değil yazdı

ende bulmuştum hocam 730a anlaştım adam bir türlü müsait olamadı.
    2-3 gün bekledim arıyorum müsait değilim diyor.
    Ya dedim madem satmayacan niye oyalıyorsun gerizekalı mısın sen.
    Sinirlendim gidip sıfır aldım kafam rahat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

İkinci eline 850 900 isteyenler var ve kenarlari soyulmus genelinin. Sifirini 920 tl ye aldim gg den. Ama s4 u 1250 ye kadar alanlari gorunce pisman oldum keske s4 alsaydim.

1250'ye nerde satılıyomuş s4 ? Paraleller bile 1499 seviyesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

İkinci eline 850 900 isteyenler var ve kenarlari soyulmus genelinin. Sifirini 920 tl ye aldim gg den. Ama s4 u 1250 ye kadar alanlari gorunce pisman oldum keske s4 alsaydim.

1250'ye nerde satılıyomuş s4 ? Paraleller bile 1499 seviyesinde

HSBC kart+%5 GG doğum günü indirimi ile 1250ye alanlar var.
    S4 konusunu takip et istersen.
  • Bende world card vardı kliksadan aldığım 1030a geldi bide forumda bi arkadaşın kredi kartını kullandık kendisine 1000 tl ödedim 2 tane almış oldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambinan

Bende world card vardı kliksadan aldığım 1030a geldi bide forumda bi arkadaşın kredi kartını kullandık kendisine 1000 tl ödedim 2 tane almış oldum :D

Ben de boyle aldim. Kutudan 4.1.2 mi cikti sizinkilerde?

• S3 ün usb kablosu 5800 ın kablosu ile aynı mıdır?
  • Piyasa olarak bakarsak s4 mini mi s3 normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 11 Ağustos 2013; 3:20:40 >
  • quote:

quote:

Ben ikinci el yurtiçi kayıtlı 1 yıl daha garantili az çizik cihazları 700-750 TL ye buldum ancak hala alamadım gri istiyorum bir kere aynı dediğim şekilde düştü ancak daha göremedim ilan yayında değil yazdı

ende bulmuştum hocam 730a anlaştım adam bir türlü müsait olamadı.
    2-3 gün bekledim arıyorum müsait değilim diyor.
    Ya dedim madem satmayacan niye oyalıyorsun gerizekalı mısın sen.
    Sinirlendim gidip sıfır aldım kafam rahat :)

hayırlı olsun hocam :)

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.