Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu s3 ne zaman düşecek 1000 tl altına ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethegrn

quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

limango'da paralel ith. 999 tl

acaba bu kampanya için geçerli çek falan var mıdır

iyi de bu mini i8190.

burada i9300 konuşuluyor. Kafa karışıklığı oluyor sonra. Bir tarafta 999tl fiyatlar diğer tarafta 1200tl'ye varan fiyatlar

Düzenleme: mini fiyatı limango da 649 TL olmuş dayanamadım uyarayım dedim

Arkadaşın bahsettiği gibi; limango'da geçen hafta paralel ithalat S3 i9300 999 TL idi. Ama lanet kredi kartımın tarihinin geçtiğini satın alma işleminde farkettiğim için alamadım

Mini daha sonra 649 TL ile indirime girdi

• Arkadaşlar, bu habere dikkat!
    Bu tarz ilanlarla sazan.avi olmayalım!!

http://ekonomi.haberturk.com/alisveris/haber/875544-785-tlye-samsung-s3-cep-telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

Arkadaşlar, bu habere dikkat!

http://ekonomi.haberturk.com/alisveris/haber/875544-785-tlye-samsung-s3-cep-telefonu

Burada konuşmuştuk o ilanı,diğer telefonlar da vardi ip5 1000 tl felan yazıyordu. Epey kişi dolandirildi aninda da siteye mesaj cekmistik ama yaklaşık toplamda 100 kişi almıştı:(

Gulsek mi aglasak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsodisss

quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

Arkadaşlar, bu habere dikkat!

Burada konuşmuştuk o ilanı,diğer telefonlar da vardi ip5 1000 tl felan yazıyordu. Epey kişi dolandirildi aninda da siteye mesaj cekmistik ama yaklaşık toplamda 100 kişi almıştı:(

Gulsek mi aglasak mı?

Ya hocam 118ihbar nokta com du sanırım bir yazılar okudum hakikaten gülmek mi ağlamak mı lazım bilemedim.
    Arkadaşın bir tanesi 900 tl iphone 5 ilanına kanmış 2 tane sipariş etmiş, bin800 tl ye 2 tane alayım derken şimdi mağdur.

Bu tarz kansızlar insanların zaaflarını kullanıyor, dikkatli olmak lazım.

• Sıcak fırsat yok mudur yahu
  • Hepsiburadada Samsung Türkiye garantili 1199 tl + 150tl worldpuan ve 12 taksit var toplamda 1049 tlye geliyor
  • gg da 1069 tl paralel ithalat 100 tl wp geliyor.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    969 TL ye onu alacağınıza hepsiburada kini almanızı tavsiye ederim hemde samsung türkiye garantili aradaki fiyata değer sıkıntı çekmezsiniz
  • ben mayista (sonlarında) Bimeks'ten 1350 liraya aldim yaninda 180 liralik hediye ceki vardi tr garantili su anda hala fiyatlar o civarda sanırım 1200 falan sizce daha ucuzlar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

969 TL ye onu alacağınıza hepsiburada kini almanızı tavsiye ederim hemde samsung türkiye garantili aradaki fiyata değer sıkıntı çekmezsiniz

tesekkurler flat_kil ben zaten almam adios puan toplarken gozume carpti. bana t10 yeter.

• Anladım şu an en iyi fırsat hepsiburadanın ki galiba :)

Ekleme : Hepsiburada fiyatı 1260 TL ye çekmiş dün 1199 TL idi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 9 Eylül 2013; 11:56:08 >
  • güzel bir kampanya yok mu
  • Mediamarkt'ta şu anda 1049 lira. İlgilenenlere...
  • Şu telefona şu saatten sonra 1050 lira vermek hiç içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim. En azından rami 2gb olsaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Mediamarkt'ta şu anda 1049 lira. İlgilenenlere...

hangi mediamarktta 1049 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Mediamarkt'ta şu anda 1049 lira. İlgilenenlere...

hangi mediamarktta 1049 tl

http://www.mediamarkt.com.tr/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=103452&langId=-14&searchProfile=onlineshop&query=SAMSUNG%20I9300%20Galaxy%20S3%2016%20GB Her rengi koymuşlar. Distribütör garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 11 Eylül 2013; 23:09:59 >

• Süper fiyat distribütör garantili renk seçeneği de var alacaklar kaçırmasın :) Puan falan veriyor mu kredi kartına ben göremedim bilginiz varsa aktarabilir misiniz ? Gerçi bu fiyata puan da olsa kimse bırakmaz :)

Ekleme : Bu fiyat bu geceye özel heralde öyle yazıyor anasayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 12 Eylül 2013; 0:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Süper fiyat distribütör garantili renk seçeneği de var alacaklar kaçırmasın :) Puan falan veriyor mu kredi kartına ben göremedim bilginiz varsa aktarabilir misiniz ? Gerçi bu fiyata puan da olsa kimse bırakmaz :)

Ekleme : Bu fiyat bu geceye özel heralde öyle yazıyor anasayfada

100 telefonda satılmıs ya adamlar telefondan 100 bin tl kazandı alamadık pf:S
  • Başka zaman yine olur hocam merak etmeyin :)

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.