Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Distiribitör garantili realden(meydan) arkadaşım 1100 tl ye aldı.12 taksit

• bu telefon düşmeyecek daha fazla anlaşılan
  • şuanda puan kampanyalı s3 varmı arkadaşlar?
  • Hepsiburada da yanilmiyorsam world karta 3 ay oteleme de var.

Edit: "world kart"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3nokta -- 17 Eylül 2013; 14:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

bu telefon düşmeyecek daha fazla anlaşılan

düşer düşer. daha yeni 1050 tl den satıldı. şuanda 1250 tl. mutlaka düşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

quote:

telefonu samsung tr garantili almak istiyorum. oda belli sitelerde var. şu an hb da 150 tl puan veriyor. kliksa bir ara 1079 tl ye satmıştı diye hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

quote:

telefonu samsung tr garantili almak istiyorum. oda belli sitelerde var. şu an hb da 150 tl puan veriyor. kliksa bir ara 1079 tl ye satmıştı diye hatırlıyorum.

mediamarkt samsung tr garantili olarak 1049 tl ye sattı 2 gün önce.
  • mediamarkt dan haberim yoktu orada puan varmıydı acaba ? hepsiburada da şu an 1199 a düşmüş. puanla birlikte 1050 tl ye geliyor. çek olayını beklesem mi acaba ? bu seferde pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak istemiyorum.
  • Beklenmez daha da bu telefon. Yaz başı 1000 lira ve altına düşer diye bekliyorduk , hâlâ aynı 1100-1200 lira civarlarında dolaşıyor. iPhone 4S , 5 falan takip etmeye başlayayım.
  • telefonu hepsiburada dan almak istiyorum. kargo gelince önce telefonu açıp ekrana filan bakmalımıyım? ölü pixel vb. şey olursa diye. gerçi telefon sıfır kutusundan çıkınca şarjı oluyor mu onu bilmiyorum.

birde ne gibi özelliklere dikkat etmek gerekiyor ?
  • s3 ile s4 mini arasında kaldım. nerden araştırıyorum şu telefonları anlamıyorum ki al geç birini ya

elimdeki telefon nokıa 1200. ilk defa smart bir telefon alacağım aslında düşünüyorumda ihtiyacım var mı diye kafam karışıyor. bizlere artık hiç bir şey yetmiyor. bir üst model çıkmış adam diyor s3 eskidi artık. nokıa 5300 telefonumu 6 yıl kullandım son zamanlar devamlı bozuluyordu sinirden kırdım bin pişmanım geri dön tülay videosundaki adam gibi oldum resmen

metroya biniyorum herkeste bir telefon oyun oynuyor yandaki de onu izliyor

liseye giden bebelerin bile elinde bunlar var bu insanlar nereden buluyor bu kadar parayı

• quote:

s3 ile s4 mini arasında kaldım. nerden araştırıyorum şu telefonları anlamıyorum ki al geç birini ya

elimdeki telefon nokıa 1200. ilk defa smart bir telefon alacağım aslında düşünüyorumda ihtiyacım var mı diye kafam karışıyor. bizlere artık hiç bir şey yetmiyor. bir üst model çıkmış adam diyor s3 eskidi artık. nokıa 5300 telefonumu 6 yıl kullandım son zamanlar devamlı bozuluyordu sinirden kırdım bin pişmanım geri dön tülay videosundaki adam gibi oldum resmen

metroya biniyorum herkeste bir telefon oyun oynuyor yandaki de onu izliyor

liseye giden bebelerin bile elinde bunlar var bu insanlar nereden buluyor bu kadar parayı

s3, s4 miniden çok çok daha iyi bir telefon. alacaksan s3 al. ben çok araştırdım bence s3 şu anda alınabilecek en iyi telefon ne başka marka nede başka model düşünme bence. s4 miniyi unut. sana tavsiyem.

bu arada bu perşembe metroda s3 1169 tl. garanti bonusa 3 ay erteleme, 12 ay taksit ve 50 tl puan hediye. 10 ekime kadar metroda kampanya var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 21 Eylül 2013; 23:05:13 >

• @beynini.delerim

arkadaş s4 mini almış s3 e göre daha kibar bugün telefona baktım s4 mini ele daha iyi oturuyor gün içinde s4 miniye gitti aklım ama nette gezwerken filan büyük ekran daha iyi olur diye tekrar s3 e dönüş yaptım.

hepsiburada da s3 şu an 1228 tl 150 tl puan veriyor world e telefon 1078 tl ye geliyor.

3 ay erteleme oradada varmış. metronun kampanya linki var mı ? duymadım hiç onu.
  • bugün metronun broşüründe yazıyordu. senin memleket neresi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 21 Eylül 2013; 23:27:47 >
  • quote:

@beynini.delerim

arkadaş s4 mini almış s3 e göre daha kibar bugün telefona baktım s4 mini ele daha iyi oturuyor gün içinde s4 miniye gitti aklım ama nette gezwerken filan büyük ekran daha iyi olur diye tekrar s3 e dönüş yaptım.

hepsiburada da s3 şu an 1228 tl 150 tl puan veriyor world e telefon 1078 tl ye geliyor.

3 ay erteleme oradada varmış. metronun kampanya linki var mı ? duymadım hiç onu.

hocam s3 1 gb ram s4mini 1,5 gb rama sahip, işlemci performansı da yüksek. ekranlar arasında çok fark yok birisi 4.3 inch diğeri 4.7 inch. ben tercih etmek zorunda kalsam s4 miniyi tercih ederdim zira android cihazlarda ram çok önemli. cihazın kendi sistemini 600-700 mb arası ram kullanacak, sana fazla ram kalmayacak bu kadar para verip extra ram temizleyen programlarla falan uğraşacaksın.

• S4 mini ve S3 kullanan biri olarak yaziyorum s3 mini her turlu s3 den daha hizli kullanirken farkediyorsunuz. Ekran buyuklugune takilmayin.

• @vmc005 ram konusu dediğiniz gibi ama s3 te dört çekirdek sonuçta.

ben pek oyun oynayan birisi değilim hatta hiç oyun oynamam. internette olacağım için genellikle büyük ekran olması daha avantajlı gibi geliyor. bilmiyorum. normalde 1000 tl ve altına düşmesi lazımdı bu s3 ün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Beklenmez daha da bu telefon. Yaz başı 1000 lira ve altına düşer diye bekliyorduk , hâlâ aynı 1100-1200 lira civarlarında dolaşıyor. iPhone 4S , 5 falan takip etmeye başlayayım.

hocam hangisi dustu ki bu dussun bekle bekle sinir hastasi oldum

• ıphone samsung diğerleri kesinlikle satıldıkları fiyatı hak eden telefonlar değil ama malesef vergiler bu hale getiriyor bu cihazları. mesala büyük bir kampanya olsa da kimse almasa bu telefonları fiyatların düşeceğinden eminim
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.