Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu piyasada değer kaybetmeyen 2 telefon.

iphone 4s ve samsung s3
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

Sagol. Mesaji telefondan yazıyorum. Zamanin da geldi. SIkinti yok

kargo kaç günde geldi. sen hangi şehirdesin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 27 Eylül 2013; 23:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

Sagol. Mesaji telefondan yazıyorum. Zamanin da geldi. SIkinti yok

kargo kaç günde geldi.

1 günde
  • Sonunda S3ü aldık. N11de teknolojial mağazasından 989 tl liste fiyatı üzerinden 22 tl profesyonel kulübü indirimi ile 967 tl'ye geldi. Ekstra olarak 33 tl n11 bonus ve 50 tl puanı da hesaba katarsak telefon 884 tl'ye gelmiş oldu. Garantiyi delta servis sağlıyormuş. Distribütör garantili olsun istemiştim ama 1150 tl'den daha ucuza bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan kliksa da 1199tl 100tl worldpuan veriyor. samsung tr garantili. ayrıca avantajix de %7 puan kampayası var mış acaba bu %7 iade yapar mı avantajix ne diyorsunuz. alacam bu telefonu bu hafta.

Avantajix böyle birşey yapıyormu. Hem puan hem para iadesi. ne diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

Arkadaşlar şuan kliksa da 1199tl 100tl worldpuan veriyor. samsung tr garantili. ayrıca avantajix de %7 puan kampayası var mış acaba bu %7 iade yapar mı avantajix ne diyorsunuz. alacam bu telefonu bu hafta.

Hocam avantajix maksimum %7 veriyor. Detaylara girdiğinizde Cep Telefonu: %1,10 ibaresini göreceksiniz. Avantaxij her ayın 25inde, en az 25 TL biriktiğinde para veriyor.

Bu hesaba göre avantajix 13 TL kadar daha bi indirim sağlıyor.

Worldpuan'a dikkat edin, genelde kullanılması için bir zaman aralığı veriyor. Kullanılmayan kısmını geri alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinextE

quote:

Arkadaşlar şuan kliksa da 1199tl 100tl worldpuan veriyor. samsung tr garantili. ayrıca avantajix de %7 puan kampayası var mış acaba bu %7 iade yapar mı avantajix ne diyorsunuz. alacam bu telefonu bu hafta.

Hocam avantajix maksimum %7 veriyor. Detaylara girdiğinizde Cep Telefonu: %1,10 ibaresini göreceksiniz. Avantaxij her ayın 25inde, en az 25 TL biriktiğinde para veriyor.

Worldpuan'a dikkat edin, genelde kullanılması için bir zaman aralığı veriyor. Kullanılmayan kısmını geri alıyor.

evet ya onu şimdi gördüm. 13tl verecek avantajix 10tl sini kesecek 25altına ödeme yapmıyor. falan filan

sadece puanı alsak 1099tl ye geliyor. alınır mı bu fiyata??

• quote:

quote:

quote:

evet ya onu şimdi gördüm. 13tl verecek avantajix 10tl sini kesecek 25altına ödeme yapmıyor. falan filan

sadece puanı alsak 1099tl ye geliyor. alınır mı bu fiyata??

bende kliksa'nın bonus kampanyasında almıştım 1070 TL gibi bir fiyata gelmişti.. bi 20-30 TL daha cebimde kalsın beklerim dersen bekle hocam. Yok dayanamam dersen al, fiyatın 50-100TL daha düşeceğini sanmıyorum

• Asıl bugun Amerika'da kriz çıktı... dolar düşecek gibi ama bilmiyorum :) Yanlış yönlendirmiş olmayım
  • quote:

Asıl bugun Amerika'da kriz çıktı... dolar düşecek gibi ama bilmiyorum :) Yanlış yönlendirmiş olmayım

ya HB 1199tl +150wp veriyordu.Onu kaçırdım . Mediamarkt 1050tl ye verdi bir ara onu da kaçırdım. Artık bunu bari alayım diyorum ya dur bakalım bir kaç gün daha bekleyim bakalım ne olacak. :)
  • quote:

quote:

Asıl bugun Amerika'da kriz çıktı... dolar düşecek gibi ama bilmiyorum :) Yanlış yönlendirmiş olmayım

ya HB 1199tl +150wp veriyordu.Onu kaçırdım . Mediamarkt 1050tl ye verdi bir ara onu da kaçırdım. Artık bunu bari alayım diyorum ya dur bakalım bir kaç gün daha bekleyim bakalım ne olacak. :)

sonra 1258 lere çıkardı worldpuan esnasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2555

Sonunda S3ü aldık. N11de teknolojial mağazasından 989 tl liste fiyatı üzerinden 22 tl profesyonel kulübü indirimi ile 967 tl'ye geldi. Ekstra olarak 33 tl n11 bonus ve 50 tl puanı da hesaba katarsak telefon 884 tl'ye gelmiş oldu. Garantiyi delta servis sağlıyormuş. Distribütör garantili olsun istemiştim ama 1150 tl'den daha ucuza bulamadım.

Hayırlı olsun, delta servis iyiymiş bendeki s3 de delta idi.. rootlamayı garantidışı bırakmıyorlar mesela(jailbreak de ).. Ayrıca forumda da temsilcisi mevcuttu deltaservis'in..
  • şöyle bişey yapabilirsin üşenmezsen;

paramıgeriver %2.7 iade veriyor telefon için 1199 tl için 27 lira iade alırsın, bu 27 tl den paranı çekmek istediğin zaman %10 kesinti yapar paramıgeriver, bir de havale için 5 tl keser, sonuçta 19 tl gibi bi iade alirsin direk banka hesabına..:)

LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Sonunda S3ü aldık. N11de teknolojial mağazasından 989 tl liste fiyatı üzerinden 22 tl profesyonel kulübü indirimi ile 967 tl'ye geldi. Ekstra olarak 33 tl n11 bonus ve 50 tl puanı da hesaba katarsak telefon 884 tl'ye gelmiş oldu. Garantiyi delta servis sağlıyormuş. Distribütör garantili olsun istemiştim ama 1150 tl'den daha ucuza bulamadım.

Hayırlı olsun, delta servis iyiymiş bendeki s3 de delta idi.. rootlamayı garantidışı bırakmıyorlar mesela(jailbreak de ).. Ayrıca forumda da temsilcisi mevcuttu deltaservis'in..

Sağolasın hocam. Ben de araştırdım, forumdaki konusunu gördüm, iyi bir servis imajı edindim. Arada 200 tl fark var hocam, az değil. Sonuçta ikisi de aynı telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Sağolasın hocam. Ben de araştırdım, forumdaki konusunu gördüm, iyi bir servis imajı edindim. Arada 200 tl fark var hocam, az değil. Sonuçta ikisi de aynı telefon.

orası öyle bir de samsung telpa yı bıraktı.. Samsung un kendi servisi de pek can sıkıcı gelmişti bana s2 mi götürdüğümde.. Telpa müşteri hizmetleri olarak çok daha iyi bir firmaydı..

• Mediamarktın sitesinden 1099tl ye aldım bakalım. Samsung türkiye garantiliymiş.
  • + 100 TL paypal vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kataliz

+ 100 TL paypal vardı?

Hocam paypal da taksit olmuyor diye biliyordum.
  • 989 TL'lik n11 fiyatı güvenilir midir? Paralel ithalat garantisi kafamı karıştırdı yani garanti kimin Samsung Türkiye'nin mi yoksa Telpa mı?

Edit: Delta imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nord Synthesizer -- 4 Ekim 2013; 19:30:54 >

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.