Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende 724tikla.com sitesinden 899,00 -100 hediye çeki = 799 tl ye aldım ürünü aynı gün kargoladılar ertesi gün elimdeydi. Garantisi Medcell ama ben şöyle bir sorunla karşılaştım Sim kartı taktığımda ağ kilidi diye şifre soruyordu. Medcell le görüştüm gönderin 1 günde halleder geri göndeririz dediler sorun yazılımsal dediler bakalım bekliyorum. Bu arada faturada imei belirtilmiş e devletten sorguladığımda sorun gözükmüyor .Şu an beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: henike

arkadaslar bende 724tikla.com sitesinden 899,00 -100 hediye çeki = 799 tl ye aldım ürünü aynı gün kargoladılar ertesi gün elimdeydi. Garantisi Medcell ama ben şöyle bir sorunla karşılaştım Sim kartı taktığımda ağ kilidi diye şifre soruyordu. Medcell le görüştüm gönderin 1 günde halleder geri göndeririz dediler sorun yazılımsal dediler bakalım bekliyorum. Bu arada faturada imei belirtilmiş e devletten sorguladığımda sorun gözükmüyor .Şu an beklemedeyim

ithalatçı garantisinde bir tlf alındığı zaman mümkün mertebe delta servis diyorum ben
  • şikayet varda genelde hepsi adına şikayetler var ama bilmiyorum elektronik olayı biraz şans işi
  • Taksitli en uygun kombinasyonla nerden alabiliriz acaba? Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata s3 alınmaz artık 650-700 arası motorola moto g alınır.

• Fotograf performansi onemli benim icin butce sinirli. Ondan dusunuyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: forsurvive

Taksitli en uygun kombinasyonla nerden alabiliriz acaba? Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar...

Bende alacağım aynı koşullarda ama forum bayağı yavaşlamış.Yardııım.
  • Telefonun fiyati artti. 800 gibi bir rakama artik yok. Uretim mi azaldi anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HurDaLLiCa

Merhaba;

Sizden bir konuda yardım rica ediyorum.
    İlk defa akıllı telefon kullanacağım.

Yakın zamanda Samsung'un S3 için artık güncelleme yapmayacağını öğrendim.
    Bu çok önemli bir etken midir?

Galaxy S3 ile Discovery 16GB arasında kaldım.
    Discovery için güncelleme meselesi nasıl oluyor?
    Aynı güncelleme desteğinin çekilmesi zamanla discovery için de olur mu?

Discovery'nin şarj kitinde kronik arıza olduğu da sık söylenen şeyler arasında.
    Teknik özellikler karşılaştırıldığında S3'ün şarjı discovery'nin 2 katı gidiyor görünüyor.

Tüm bunlar alt alta yazıldığında benim kararsız kalmama sebep oluyor.

YORUMLARINIZI VE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. ONA GÖRE KARAR VERECEĞİM...

Hala almadiysaniz ve tavsiye istiyorsaniz, S3 kullanmis biri olarak maddeler halinde siralayim.

- Telefonu telefon olarak kullanacaksaniz guncelleme sizin icin cok onem arz etmeyecektir.

- Discovery icin guncellemeler Telpa tarafindan veriliyor. Aslini soracak olursaniz Cin firmasi olan Gionee firmasi guncellemeyi veriyor Telpa'da ufak tefek duzenlemelerle(dil dosyalari vb) Discovery telefonlara dagitiyor.

- Cihazla fotograf cekip, sms, arama, biraz da sosyal medya ile ugrasacaksaniz 3G ile gunu cikarirsiniz. Discovery de durum nedir bir fikrim yok.

Tavsiyem S3'ten yanadir. Sebebine gelecek olursak Discovery cinli bir firmanin uretim bandindan cikan ve yazilim destegini verdigi bir cihaz, S3 ise Samsung uretim bandindan cikan zamaninda amiral gemi modellerinden yazilim destegi de Samsung tarafindan verilen bir cihaz. Daha guven olusturucu unsurlar Samsungtan yana acikcasi. Cihazlarin performanslarina deginecek olursam 4 cekirdekli A9 ile Samsung 1 adim ondedir, Discovery'de 4 cekirdekli A7 tabanli islemci bulunmaktadir ki bu islemci daha az enerji tuketimi nedeniyle performansi etkilemektedir.

• arkadaşlar tek çekim veya peşin alacağım. en uygun neresi şimdi. veyahut bunun yerine alabilieceğim aynı fiyat başka bir samsung modeli varmıdır? ekran büyüklüğü aynı olmak koşuluyla. yardımmm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arabesk -- 8 Mayıs 2014; 15:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arabesk

arkadaşlar tek çekim veya peşin alacağım. en uygun neresi şimdi. veyahut bunun yerine alabilieceğim aynı fiyat başka bir samsung modeli varmıdır? ekran büyüklüğü aynı olmak koşuluyla. yardımmm...

ARKADAŞLAR SANALREYONUM.COM DA GEÇERLİ 500 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE 50 TL İNDİRİM SAĞLAYAN KOD MEVCUTTUR..
    ALIŞVERİŞTEN DOLAYI KAZANILMIŞTIR.ONUN İÇİN BEDAVA ALINAN ÇEKLERLE KARIŞTIRMAYIN..SİTEDE ÇOK NADİR BULABİLİRSİNİZ..
    ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR PM DEN ULAŞSIN..

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i9300-galaxy-s3-16gb-beyaz_1007539.aspx

bu ürünü benden alacağınız kod ile uygun fiyata alabilirsin..

ilgilenirsen pm ile ulaşırsın..

• world ile alinca 25tl puan veriyor, 774tl ye geliyor. discovery kullanmiyor olsam alirdim sanirim, belki isine yarayan olur.

http://www.kliksa.com/urun/samsung-i9300-galaxy-siii-grey-akilli-telefon/980005318

• bu saatten sonra yanılıp SAKIN
    S3 ALMAYIN
    S3 NEO olanını tercih edin

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

world ile alinca 25tl puan veriyor, 774tl ye geliyor. discovery kullanmiyor olsam alirdim sanirim, belki isine yarayan olur.

http://www.kliksa.com/urun/samsung-i9300-galaxy-siii-grey-akilli-telefon/980005318

ikinci el bölümünde 600-650 liraya satanlar var

Gerçi Bende tavsiye etmiyorum. Gidin S4 alın 950 liraya satılıyordu en son sıfırları.

• McCarty kullanıcısına yanıt
    aslinda fiyati korkarak yazdim, bu ne sicak mi ki diyenler olabilir diye (samsunglari hic bilmiyorum cunku) ama milletin bir zamanlar tonla para verdigini hatirladigim icin iyi gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bu saatten sonra yanılıp SAKIN
    S3 ALMAYIN

NEO nun farkı nedir? Ben sıfır aldığım lg g2 telefonumu satıp 500tl ye ikinci el s3 aldım. Yemin ederim çok memnunum. Telefonum tutuşu kullanım kolaylığı, hızı, arka kapağının açılabilmesi, bataryanın ve hafıza kartının değişebilmesi ve kameranın muhteşem çekimi hakkaten süpermiş. Eğer neo daha iyiyse onu alabilirim.
  • Ram 1gb değil 1.5 gb Neo da. Birde Snapdragon 400 işlemci var.

• SULZER S kullanıcısına yanıt
    en azından güncel sürüm ve ram 1.5 gb
    ben android e ram odaklı bakıyorum biraz.

• Beyler bu telefona su saatten sonra 600-700 lira vermek cidden yazıktır. Hem s3 hem asus z5 kullandım z5 buna 5 cekiyor. onunda fiyati 700 lira falandir. sıcak mıcak diye kendinizi avutmayın bu cihazın max edecegi para 400 lira bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bu saatten sonra yanılıp SAKIN
    S3 ALMAYIN

Buraya dikkat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.