Şimdi Ara

SAMSUNG I9300 GALAXY S3 1049 LİRA KLİKSA +AXESS PUAN+BKM EKSPRESS:884 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/samsung-i9300-galaxy-s3-16-gb-beyaz-akilli-telefon/980000034
    Puan ve iadelerle yanlış hesaplamadıysam 884 liraya geliyor
    150 Axess puan
    15 lira Bkm express üzerinden ödenirse
    1049-150-15=884 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 13 Aralık 2013; 19:00:47 >

• Nedir bu s3 veya note2 fiyatlari adamlar lg g2 çıkarmışlar canavar kim alır ki s3 veya note2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay önce 100 TL fazlasına mal etmiştim bu kombinasyonla.

Düzenleme: BKM Express puanı yoktu tabi o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 7 Aralık 2013; 11:24:38 >
  • Bazı arkadaşlar yanlışlıkla ikinci kez açılan diğer konuya paralel ithalat garantili dikkat demişler.İki kez aradım açıklamalarda hata olabilir ama samsung garantili dediler.
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    S3 'ü 1300 TL vermek istemeyen alır.
  • bkm express puanı kesin mi ? yeni üye olup ilk alışveriş yapanlara değil mi puan. koşulları bilen bilgilendirsin.bkm expresten encard ile bugün alışveriş yaptım. yinede world kart ile faydalanabilir miyim?
  • Yeni üye değil.O tarihler arasında yapılan ilk alışverişte diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus gt 1030 899 tl (Hb-Amazon)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonum geldi ve samsung garantili
    932 liraya maloldu.
    Biz aldık maliyet 884 liraya düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 13 Aralık 2013; 19:02:21 >
  • TELEFON 1049 TL.. 150 TL DE AXESS CHİP PARA 900 TL YE GELİYOR.. DİĞER İNDİRİMLER HARİÇ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

TELEFON 1049 TL.. 150 TL DE AXESS CHİP PARA 900 TL YE GELİYOR.. DİĞER İNDİRİMLER HARİÇ..

Başlığı değiştirmiştim zaten dostum.Ancak avantajix üzerinden girilirse 32 lirayı vermiyormuş.Sadece kliksa üzerinden alınırsa 150 lirayı veriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

TELEFON 1049 TL.. 150 TL DE AXESS CHİP PARA 900 TL YE GELİYOR.. DİĞER İNDİRİMLER HARİÇ..

Başlığı değiştirmiştim zaten dostum.Ancak avantajix üzerinden girilirse 32 lirayı vermiyormuş.Sadece kliksa üzerinden alınırsa 150 lirayı veriyormuş.

WOLD PUAN YAZIYOR BAŞLIKTA ONUN İÇİN YAZMIŞTIM..
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    Tamamen güncelledim dostum
  • S3 ne kadar cabuk eskidi ya :) ilk ciktigi zamani hatirlarim. Dev gibi telefon demistim. Simdi eski pusku ufak bisey geliyor gozume.

Teknolojiyi pek sevmiyorum. Cok nankor bi meret bu. Gecmisini cok cabuk silip atiyor.Hep yeni hep yeni anamiz agladi.
    Yeni diye bisey kalmadi zaten hersey artik eski.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramıgeriver yada avantajix ikiside çalışıyor. ben paramıgeriver üzerinden gittim hem iade geldi hem chippara yüklendi, ha sonradan iade reddedilirse bilemem tabi ama chip para geldi sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbak

paramıgeriver yada avantajix ikiside çalışıyor. ben paramıgeriver üzerinden gittim hem iade geldi hem chippara yüklendi, ha sonradan iade reddedilirse bilemem tabi ama chip para geldi sonuçta...

Ne çabuk geldi hocam.kampanya daha bugün başladı eski kampanyalarda öyleydi zaten, biz bundan bahsetmiştik

• quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

S3 ne kadar cabuk eskidi ya :) ilk ciktigi zamani hatirlarim. Dev gibi telefon demistim. Simdi eski pusku ufak bisey geliyor gozume.

Teknolojiyi pek sevmiyorum. Cok nankor bi meret bu. Gecmisini cok cabuk silip atiyor.Hep yeni hep yeni anamiz agladi.
    Yeni diye bisey kalmadi zaten hersey artik eski.

zamanında 4000 liraya iphone 4s satılmış olur öyle şimdi onun da yüzüne bakılmıyor

• Almak isteyen alsın buyursun ben bu s3ü alacam demiştir çıktıktan 1.5 sene sonra alır

Evet hala gözde ve iyi özellikte bir telefon kıyaslayacağımız ürün nedir GMD.
    GMD kombinasyonlar ile ne kadar 500 tl
    bu ne kadar küsüratı yuvarla 900 tl.

Birisi 6 aylık bir ürün diğeri 1.5 yıllık,
    GMD' ye ben dahil pek çok kişi çöp dedik aldık kullandık kapak olduk, hala olmayan varsa alsın kullansın.

Özet ile 1.5 yılı geçirmiş bir ürüne bu fiyatların hiçbir mantığı yoktur.

Not: note 3 bile 2300 tlden çıktı, şimdi başka bir konuda 1600, 1550 fiyattan bahsediyorlar yine bu tip indirim kombinasyonları ile 2-3 ay oldu sanırım çıkalı eriyen fiyat 600 TL' den fazla, elde kalan s3leri geçirme kampanyaları başka bir şey değil.

Not 2: Zevktir, tasarım beğenisidir ıvırdır zıvırdır, 1100 TL bile Samsung TR garantili sıcak denebilir o zamanda, üzerinde 1.5 yıl geçmiş ürünü hala bu fiyatlarda hiçbir koşulda öneremem.

Bkz: Tv reklamlarında Turkcell'in iphone 4 ü (nereden bulduysa artık o kadar iphone 4ü) 999 tl fiyatla satması evet sıcak çok sıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

hocam siz vermiyormuş yazınca düzelteyim istedim sadece sonra belirttiyseniz görmemişim kusura bakmayın.
    puanlarda aynı gün yansıyor zaten karta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.