Şimdi Ara

Samsung için IOS rom u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. başka internet sitelerinde ios rom u nasıl yüklenir gibi videolar var. Eğer gerçekten var ise ben denemek istiyorum, fakat güvendiğim bir site olmadığı için buraya başvurmaya karar verdim. Sizden ricam güvenilir rom siteleri süyleyebilr misiniz? Ya da ıos rom linki olan var ise direkt linkini atabilir mi? Telefonum samsung s4 gt i 9505

• Hayaller hayaller...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o baska int sitelerini yazsaydın, biz de baksaydık böyle bir şey nasıl mümkün oluyormus?

O dediğin rom değildir, sadece arayüzü benzetmişlerdir. Yani menusunu falan benzetmişlerdir.

İos rom androide nasıl yüklensin.
    Bundan 3 yıl önce o dediğini ben galaxy wonder için yapmıstım
    yüklediğim romda ios tarzı menu vardı.
    Şimdi kapandı tabii o siteler..

Senin gördüğün de böyle bir şeydir.
  • bak dediğim olay şu linkte var
    Hatta benim yorumum da duruyor sitede, kapanmamış

http://androidhatti.com/threads/rom-aroma-ota-ios-rom-4-0-gt-i8150-4-0-4.5468/

http://www.****..com/forum/konu/samsung-galaxy-w-rom-aroma-ota-ios-rom-4-0-4-0-4.843112/
     Samsung için IOS rom u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Şubat 2016; 14:50:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

o baska int sitelerini yazsaydın, biz de baksaydık böyle bir şey nasıl mümkün oluyormus?

O dediğin rom değildir, sadece arayüzü benzetmişlerdir. Yani menusunu falan benzetmişlerdir.

İos rom androide nasıl yüklensin.
    Bundan 3 yıl önce o dediğini ben galaxy wonder için yapmıstım
    yüklediğim romda ios tarzı menu vardı.
    Şimdi kapandı tabii o siteler..

Senin gördüğün de böyle bir şeydir.

ıos un linux platformuna port lanmayacağını biliyorum okadar akıllıyım :) Benim dediğim site youtube. Benim dediğim ıos rom ları yine android, ancak açılırken elma çıkması, ayarlar kısmı hepsi ıos dizayn ı. Menü olarak ilauncher var ancak rom u bulup yüklesem daha iyi olur, stabilite nasıl dı ona hiç dikkat etmedim

• Miui rom vardı, ios a benziyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.