Şimdi Ara

Samsung ile yaşadığım sıkıntı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk basta sızlerden ozur dıleyerek tekrardan sorunumu buraya yazamayacagım..tuketıcı hakemıne basvurdugum yazıyı sızlerle paylasacagım.bu yazının ardından tekrardan samsungla gorusmelerım uzerıne kendılerı resmen bezdırme polıtıkası uygulayarak televızyonu kabul ettırdiler ve suanda kapalı kutu sekılde evımde duruyor ve ne yapayım ne edeyım sız degerlı deneyımlı arkadaslarımdan fıkır almak ıstedım.Teknosa ılede gorusmelerım olumsuz sonuc buldu.

"2014 Temmuz ayı içerisinde Eyüp Teknosa magazasından almıs oldugum Samsung F6800
    modelli 3dled tv zaman içerisinde ekranında bulutlanmalar olusması sebebi ile Samsung
    servisi ile baglantıya geçtilmistir. Islem sonucu cihazın degisimine karar verilmis ancak
    degisimi
    yapılacak olan cihaz Samsung UE55JU6470 modelli 3d özelligi bulunmayan bir cihaz
    verilecegi tarafıma bildirilmistir. Eski cihazımın 3d olması ve bu konuya önem arz etmemden
    dolayı bu teklif benim için cazip olmadıgı belirtilmistir.Artı olarak
    cihazıma 3d film bluray player ve gözlük ilaveleri ile yatırım yapmıs bulunmaktadır.
    Bana verilecek olan cihazın 3d olması benim için önem tasımaktadır.
    Bu durum karsısında görüsmüs oldugum Samsung yetkilisi ile ( Emire
    hanım)"Teklifi sunulmus olan Samsung UE55JU6470 modelli televizyon istenmedigi, bu
    cihaz yerine Samsung UE55JU7000 modelli 3d özelligi olan bir tv ile degisim talebi olması
    belirtilmiştir.
    Bunun üzerine yetkili kisi bana fiyat farkı verilmesi gerektigin ancak bu sekilde degisimi
    yapabilecegi söylenmistir.(2.300tl)Ikinci bir alternatif olarak ücret iadesi ile konuyu
    kapatabilecegi belirtti.
    Bana verilecek olan tv'nin magaza satıs fiyatı 4000tl civarında seyrederken, istedigim ürünün
    satıs
    fiyatı 4500TL arasında degisiklik gösteriyor.
    Bu durumda neden benden 2.400TLlik bir fark isteniyor.
    Samsung'a anlatılmak istenen,verilecek olan tv ile istenen tv arasındaki farkının
    karsılanmasını
    istemektir.. Aradaki fark zaten magaza satıs fiyatları arasında net bir sekilde gözükmektedir.
    Merak edilen Samsung'un kendi içerisindeki fiyatların bu kadar astronomik sekilde
    piyasaya oranla farklılık göstermesidir.
    Ayrıyeten arızaya giden cihazımın 10 seneye kadar parça degisim garantisi olması
    gerekmiyor mu ?
    Bu durumdan dolayı Samsung firması beni 3 haftayı askın televizyonsuz bıraktıgı hem de bu
    iletisimlerim sonucu bir yere varamadıgımızdan dolayı beni ciddi sekilde üzmüş ve mağdur
    bırakmıştır..

Bu durumda bana en yakın gelen durum elden tvyı satıp uzerıne fıyat farklı ıle 3d ıcerıklı bır tv almak.yada takas yapabılecegım bır yerlerin olup olmaması? yada tuketıcı hakemınden gelecek sonucumu beklemek..ki oda bayagı bır zaman alacagını dusunmekteyım..bakıldıgında konuya sankı ukalalık gorgusuzluk gıbı gorunsede katıyen ole bır durum yok arkadaslar..

yorumlarınızı dınlemek ısterım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 28 Ekim 2015; 19:18:27 >

• Samsung tv için bu konularda biraz zalim. Geçen sene 55h8000 model tv aldım üzerine kasko hediye etti samsung 2. gün aksilik oldu tvnin bulunduğu ünitenin üzerine usb hdd düştü sekti tv nin %20 lik bi kısmında görüntü kaybı olacak şekilde tv ye zarar verdi ne yaptıysam tv yi ücretsiz yaptıramadım. kasko da yapmadı... 4.000 tl ye aldığım tv nin tamiri için üstelik 3.500 tl para istediler bende şuan öyle kullanıyorum =(.sen hakkını hakem heyetinde bulabilirsen ne ala cünkü hakem heyeti bana 4.000 tl için direk mahkemeye gideceksin tüketici hakem heyeti bu kadar yüksek meblaya bakmıyor demişti. Ayrıca görgüsüzlük falan değil hakkını ara sonuna kadar benimki gibi kullanıcı hatası da değil senin durumun direk elektronik sebep.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.