Şimdi Ara

Samsung, Infinity-O ekranların seri üretimine başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • infinity-o.... algı yönetimi bu işte. delikli ekran demek yerine koy karizmatik bir isim.

• Şarkıcı İnna'nın yüzündeki ben gibi çekici dururmu orası tartışılır şu siyah nokta :D

• quote:

Orijinalden alıntı: T Square

quote:

Orijinalden alıntı: S-AINT

Ya önde kamera olmayınca olmuyormu selfie dışında ne artısı var bunun birisi aydınlatsın beni. Bildiğim kadarıyla sensörler ekranın altında kızak filanda yapmak istemiyosun. O zaman bu selfie manyaklığı için cihazın arkasına sürekli açık kalan küçük bi amoled ikinci ekran ekle ön kamerayı iptal et. Ne incelikten ne pilden önemli kayıp yaşamazsın ayrıca binbir tane fonksiyonu olur v20 gibi. Samsung buda size kıyağım olsun ilerde görürsünüz beni.

Hacım görüntülü görüşme işini nasıl yapacağız önde kamera olmazsa? Ön kamera sadece selfie cekmekten ibaret değil.

Alıntıları Göster
    Dediğim 2. ekrandan işte. V20 gibi 1 inch yap demiyorum zaten artık telefonlar en az 6 inch ekrana sahip arkaya 3.5 4 inchlik bi ekran fazlasıyla yeter. Selfie içinde görüntülü konuşma kadar büyük ekran gerekir zaten. Herşeyi geçtim yakında kamerayıda gömerler ekrana ama kameradan ayrı olarakta 2. ekran çok fonksiyonel. V20 de bile çok tatlı samsungun amoled ekranıyla biraz daha büyüğü ve kişiselleştirilebilir olanı olsa çok tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    yoo üçgen de olur altıgen de..

• Neden aynı alan hem ekran, hem kamera olamıyor???

• balcis kullanıcısına yanıt
    Altıgen delik olur mu hiç?
  • bence güzel

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.