Şimdi Ara

Samsung, Infinity-O ekranların seri üretimine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un anavatanından gelen haberlere göre şirket ilk kez gelecek yılki Galaxy S10'da kullanılacağı söylenen Infinity-O ekranların seri üretimine başladı. Kısaca bahsetmek gerekirse, Güney Koreli teknoloji devinin geçtiğimiz günlerde duyurduğu Infinity-O ekran, üzerinde kamera deliği olan OLED ekran anlamına geliyor.

Ayrıca Bkz.Beş arka kameralı Nokia 9 PureView'un lansmanı ertelendi
    ETNews tarafından hazırlanan rapora göre Samsung, yeni ekranların üretimine uyum sağlaması için mevcut üretim tesislerini geliştirdi. Güney Koreli şirket ekran panelinin Galaxy S10'da kullanılacağını henüz doğrulamamış olmasına rağmen fabrikada yapılan hazırlıkların zamanlaması, ekranın önümüzdeki sene Mart ayında duyurulması beklenen S10 için hazır olabileceğini gösteriyor.

Çentik ve kızaklı mekanizmayı ortadan kaldıracak

Samsung’un Infinity-O ekran paneli, tam ekranlı telefon tasarımına yeni bir soluk getirecek. Su damlası çentiğe benzese de ekran üzerinde kamera için bırakılmış O şeklinde bir delikten başka birşey değil. Bu tasarım sayesinde Samsung çentik veya kızaklı mekanizma kullanmaya gerek duymadan yeni nesil akıllı telefonlarında ekran-gövde oranını artırabilecek.

• Kalidrmaz apple seneye yeni tasarim hekrez ona uyar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xaomi gibi kızaklı bi yapı yapması lazım çok saçma gözüküyor
    apple'ın o çentiği bile bundan daha mantıklı duruyor

• O delik ortada olsa daha hoş olmaz mıydı?

• bence de biaz absürt durmuş. damla çentik çalışılarak geliştirilirse bundan daha güzel olur bence.
  • Bence güzel beğendim bu çentik değil bildiğin deluğa

• İlk okuduğumda click bait haber sandım 😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alt ve üstteki çerçeve boşluğu umarım aynı olur ya. Simetri takıntım var :D

• Ölü piksel gibi duruyo o ne öyle ya bari ortada olsaydı

• dere.beyi kullanıcısına yanıt
    Bazılarımız su toz geçirmezliğini yapısal dayanıklısı çentikten daha çok önemsiyor...

• ...Yaralandın mı eyy can?

• Sensorler nereye gidecekmiş ? Yakinlik sensoru önemli sonucda. Hadi ışık sensorunu gectim.

• Düşünsene oyunun kontrol tuşu tam olarak o noktaya gelmiş. Düşüncesizce bir tasarım gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

O delik ortada olsa daha hoş olmaz mıydı?

Bana göre ortada olması rahatsız eder. Hatta şu anki konumu bile biraz daha köşeye yanaştırılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen saçmalık. Düşen satışları bu tür hamlelerle artırmayı düşünüyorlarsa avuçlarını yalarlar.

• programcılar kafayı yiyodur şimdi o bölgelere menü tuş buton vs konulmuş milyonlarca yazılım var adamlar her deliğe göre menü yerimi tasarlayacak.birde bu adamlara kim ön yüz tamamen ekran olsun dedide böyle bir şeyi kendilerine dert edip bi taraflarından envai tür çentik uydurdular.sen ekranın ortasını delip kamera koyacağına önce beceripte ekrana entegre edemediğin parmak izi okuyucuyu koy öncede bişeye yarasın

• Ya önde kamera olmayınca olmuyormu selfie dışında ne artısı var bunun birisi aydınlatsın beni. Bildiğim kadarıyla sensörler ekranın altında kızak filanda yapmak istemiyosun. O zaman bu selfie manyaklığı için cihazın arkasına sürekli açık kalan küçük bi amoled ikinci ekran ekle ön kamerayı iptal et. Ne incelikten ne pilden önemli kayıp yaşamazsın ayrıca binbir tane fonksiyonu olur v20 gibi. Samsung buda size kıyağım olsun ilerde görürsünüz beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rwo

programcılar kafayı yiyodur şimdi o bölgelere menü tuş buton vs konulmuş milyonlarca yazılım var adamlar her deliğe göre menü yerimi tasarlayacak.birde bu adamlara kim ön yüz tamamen ekran olsun dedide böyle bir şeyi kendilerine dert edip bi taraflarından envai tür çentik uydurdular.sen ekranın ortasını delip kamera koyacağına önce beceripte ekrana entegre edemediğin parmak izi okuyucuyu koy öncede bişeye yarasın
    Tam tersi bu sistem böyle işliyor maksat bir döngü var ve o döngünün devamlılığı sağlanması yeni teknolojiler geliştiriliyor ama bu sürekli olamıyor olamadığı zamanlar içinde yer değiştirme üzerine programlama ya da teknoloji üretme ile kullanıcılar oyalanıyor bu yüzden de yazılımcılar ve üreticiler para kazanmış oluyorlar. Sistem süper kurulmuş. :) :)

• quote:

O şeklinde bir delik...

Delikler genelde O şeklinde olmaz mı, ÖSS Sınavı?

• quote:

Orijinalden alıntı: S-AINT

Ya önde kamera olmayınca olmuyormu selfie dışında ne artısı var bunun birisi aydınlatsın beni. Bildiğim kadarıyla sensörler ekranın altında kızak filanda yapmak istemiyosun. O zaman bu selfie manyaklığı için cihazın arkasına sürekli açık kalan küçük bi amoled ikinci ekran ekle ön kamerayı iptal et. Ne incelikten ne pilden önemli kayıp yaşamazsın ayrıca binbir tane fonksiyonu olur v20 gibi. Samsung buda size kıyağım olsun ilerde görürsünüz beni.

Hacım görüntülü görüşme işini nasıl yapacağız önde kamera olmazsa? Ön kamera sadece selfie cekmekten ibaret değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.