Şimdi Ara

Samsung insan tenine daha uygunmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rica ediyorum Allah rızası için araştrmaktan beynim sulandı, aklı başında yorumlar istiyorum, internette dolaşmadığım site kalmadı o kadar saçma yorumlar mesajlar okumak zorunda kaldım ki yemin ediyorum ömrümün giden vaktime yazık,
    adamın biri "samsung al insan tenine daha uygun " diye bir mesaj yazmış, düşünün bu yorumları okuya okuya birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz,
    çok rica ediyorum bilgisi olan yardım etsin.

tv ler hakkında bilgim çok çok çok kısıtlı,
    istediğim özellikler; WiFi,smart tv, dahili uydu, gerçek yenileme hızı film izlerken sıkıntı yaratmayacak hızda, ayak olmasa da olur duvara takılacak bir tv maksimum 2500 TL ye önerebileceğiniz tv var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Merhabalar

Belirttiğiniz fiyata dört dörtlük bir tv bulamazsınız

Kaldıki belirttiğiniz rakamın 10 katına satılan tv’lerde

bile illaki bazı eksik kusurlar olmaktadır

Size Öner’im beklentinizi ödemeyi düşündüğünüz

fiyat baremerinde aramanız

Bence sizin işiniz daha kolay ödenen rakamlar katlandıkça

beklentiler artmaktadır ve kimi zaman yüksek astronomik

rakamların karşılığını alınamıyor

teşekkür ederim, tabiî ki dört dörtlük bir ürün aramıyorum, sadece bu belirlediğim fiyata kandırılmadan mümkün olan en iyi ürünü almak istiyorum. Yani aldığım ürün verdiğim parayı haketsin istiyorum.

• quote:

Samsung tizen işletim sistemi Smart Android

işletim sistemlerine göre biraz daha stabil

Nispeten Hızlı akıcı bir tv için va panel olabilir

2500 liraya kadar tizen işletim sistemli va Panel bir kaç boy tv önerisinde bulunabilir misiniz rica etsem?

• mukassir M kullanıcısına yanıt
    sadece 50mu7000 var oda 2500tl nin üzerinde o fiyat aralığında beklentilerinizi karşılayacak tv bulamazsınız vesteller falan var ama onlarında içinden hangi panel çıkacağı belli değil gider mağazada bi model beğenirsiniz satın alırsınız eve aynı model tv gelir ama içindeki panel farklı çıkabilir..bütçeniz bu aralıklardaysa biraz daha zorlayıp samsung 50mu7000 modeline bakın gerçi onun içindeki panelde yurtdışında giriş seviye olarak satılan mu6170 modeli ama yinede axen hi level vs.. markalara göre daha kaliteli ve bi sorun olunca muhattabınız samsung..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukassir

quote:

Samsung tizen işletim sistemi Smart Android

işletim sistemlerine göre biraz daha stabil

Nispeten Hızlı akıcı bir tv için va panel olabilir

2500 liraya kadar tizen işletim sistemli va Panel bir kaç boy tv önerisinde bulunabilir misiniz rica etsem?

Mrhba hem fiyatiniz hemde VA panel olarak.

Samsung ue40mu7000 ozellikle 40inc olani almanizi tavsiye ederim. 43 olan ips cunku.

• adamın biri "samsung al insan tenine daha uygun " diye bir mesaj yazmış,

Güzel ülkemde daha neler duyucaz acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 25 Aralık 2017; 0:29:26 >
  • Samsung insan tenine daha uygun heeee

Bunu yazan arkadaş tam bir samsung manyağı herhalde samsung kadar renkleri abartılı pastel sulu boya gibi gösteren başka bir tv yok. Banding mi dersin ışık sızması mı dersin 2017 model tv nin içindeki anakartın 2016 yılına ait olması mı dersin artık ne dersen de

Ama şunu bilki samsung a para verilmez verilmez

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar forumda samsung markasına çalışan üyelerin söylediklerini kaale almayın lütfen. söylüyorum önerdikleri cihazı gidin kontrol edin mağzalara sorun satış danışmanlarına farklara bakın körü körüne önerilen cihazları almayın. kendileride söylüyolar ülkeye gelen cihazların alt model olduklarını ama yinede öneriyolar. örneğin buraya gelen mu8000 serileri yabancı ülkede mu 7000 olarak satılıyo bilginiz olsun kimler olduklarını zaten araştırarak anlayabilirsiniz.
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Senin yaptığın yorumda öbür herifin yaptığı saçmalıktan çok farklı değil. İnsan tenine uygunluk saçmalığı bir yana Samsung oldukça kaliteli ve sağlam ürünler yapan bir şirkettir. Teknoloji piyasasına katkısı çoktur.

• O fiyata tv zor. Tavsiyem Samsung mu8000 Sony xe8505

• Ya üstad adam 2500 tl bütçem var demiş adama tavsiyem mu8000 yazıyosunuz ya cidden şaka gibi forumda amaç insanlara ihtiyacını karşılıyacak bir tv aldırmak diye bişey yok.

Bu tarz insanlar maalesef bu forum da herhangi bir amaca hizmet etmiyor tek amaçları samsung ürünlerini insanların.aklına sokmak ve kafa karıştırmak. Söyledikleri cihazlarıda almadan önce lütfen mağazalarda kontrol edin teşhir ürünlerine kendi evinizde hazırladığınız videoları mağazada cihazlara takarak test edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Micr0line

Ya üstad adam 2500 tl bütçem var demiş adama tavsiyem mu8000 yazıyosunuz ya cidden şaka gibi forumda amaç insanlara ihtiyacını karşılıyacak bir tv aldırmak diye bişey yok.

Bu tarz insanlar maalesef bu forum da herhangi bir amaca hizmet etmiyor tek amaçları samsung ürünlerini insanların.aklına sokmak ve kafa karıştırmak. Söyledikleri cihazlarıda almadan önce lütfen mağazalarda kontrol edin teşhir ürünlerine kendi evinizde hazırladığınız videoları mağazada cihazlara takarak test edin.

bu adamı kaale almayın arkadaşlar teknik olarak hiçbirşey bilmez sadece su bulandırır samsung düşmanıdır..
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama burada da aynı sorun devam ediyor gördüğüm kadarıyla. Evet yalnız 2500 ayırabilecek bütçem var bu ayıp değil, istediklerim ölçüsünde bu fiyata alınabilecek optimum televizyon tavsiyesi istedim sadece, en iyi tv tavsiyesi İSTEMEDİM. En iyi TV almayı herkes bilir, verirsin 60 Bin lira en iyisini alırsın, amaç elindeki paraya iyi Tv almak, yani aksi takdirde bu forum neden var? neler konuşuluyor burada? sadece parası olan kişilerin gelip ego okşadığı bir yer midir anlamadım ki.
    Kırıcı olduysam özür dilerim ama inanın internetten bilgisi olan birilerinden bilgi almak aslanın ağzından ekmeği almaktan zor sanırım.
    Üstad malesef bu konuda haklısın bazı forum üyeleri yüzünden bu şekilde oluyo. kendi aldıkları cihazı herekze aldırmaya çalışıyolar. bütçen giriş seviyesi cihazlara yeticek bi bütçe kötü tv lermi asla değil güzel cihazlar.

Philips
    43pus6412

Lg
    43uj630
    43uj651
    43uj701

samsung
    43mu7000

alınabilecek cihazlar bunlar. sana tavsiyem giriş seviyelerinde en mantıklı cihaz 43uj701 tabi bu cihazı indirimde yakala 2500 tl ye satan internet siteleride var bu cihazda internet kullanımında üst düzey olur yanında sihirli kumanda çıkıyor bunun. görüntünde güzel olur hemde 2500 tl lik cihaza dopdolu bir cihaz almış olursun.

işletim sistemleri farklı 3 cihazında android - tizen - webos yorumlara bakarak hangisinin sana hitap ettiğinide bulursun.
  • Micr0line kullanıcısına yanıt
    yazdığı tv lerin hepsi alınmayacak modeller lg ler rgbw dizilim kullanıyor tüm renklerde beyaz tonlar mevcut bu yüzden ve rgb dizilimdeki keskinliği veremiyor

samsung mu7000 modelinde 43 inchte ips panel kullanıyor kontrast düşük siyahlar kötü onuda geçin

philipsi konuşmaya bile gerek yok renkleri berbat işletim sistemi berbat kasa berbat motion performansı berbat ama bu arkadaş bu konulardan bihaber olup netten fiyatlara bakıp öneride bulununca böyle oluyor

arkadaşlar bu adamı kaale almayın bişey bildiği yok ve samsung düşmanıdır
  • bu arada daha öncede 50mu7000 önermiştim size baktınızmı bilmiyorum ama o fiyata daha iyisini bulamazsınız indirimle 2800tl ye kadar düşmüştü bu modellere bu paraları vereceğinize 300tl daha zorlayıp bütçeyi 50mu7000 alınabilirdi
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    internette 2900 liraya var maalesef ve gerçek yenileme hızı nedir hangi paneli kullanır işletim sistemi nedir gibi bilgilere de ulaşamadım satılan sitelerde
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ah Ah zavallı RNNN Bey Gene Banlandınız İnsanlar 1 hafta rahat çok şükür.

LG firması neden RGBW dizilim kullandığını güzel bi şekilde anlatmış yazamıyosun madem bence bi oku. yazdığım modeller de gayet iyi modeller burda 2500 tl lik bütçeye uyucak modeller var malesef insanların sizin kadar parası yok yada tv ye o kadar para vermek istemiyor. Kendi televizyonunuzla size mutluluklar. iyi syirler. :)

LG RGBW UHD TV'ler, panel algoritması sayesinde herhangi bir UHD görüntü kaybı olmadan orijinal UHD çözünürlüğüne ulaşmaya olanak sağlıyor. Panel algoritmasının mantığı ise, her piksel yanındaki pikselin ara pikselini paylaşıyor ve RGBW UHD normal UHD TV'lerle eşit olmak üzere aynı piksel numarasına sahip. RGBW teknolojisinin en fazla öne çıkan faydaları arasında geliştirilen aydınlık ve enerji verimliliğini daha uygun fiyata sunması yer alıyor. Geleneksel RGB paneli sadece renkli piksellere sahip olduğu için daha düşük aralık oranına sahip. Diğer taraftan RGBW panel fazladan sahip olduğu beyaz piksellerle gelişmiş aydınlık sağlıyor. LG'nin RGBW bulunan UHD TV'leri, benzer arka ışık koşullarında geleneksel RGB ekranlara göre yüzde 50 daha fazla ışık verirken, yüzde 35 daha fazla enerji verimliliği sağlıyor.

LG RGBW paneli, altpiksel rakamları (3,840 x 2,160 = 24,883,200) ile 4K çözünürlük sunarak Intertek (Birleşik Krallık), TÜV (Almanya), UL (Birleşik Devletler), CESI (Çin) ve JEITA (Japonya) sertifikası almaya hak kazandı. Toplam piksel rakamları hesaplandığında RGBW panelin 24,883,200 altpiksele sahip olduğu görülüyor. Bu da geleneksel 4K RGB paneller ile eşdeğerde. Ayrıca LG RGB paneli 4K çözünürlük sunma konusunda Intertek (Birleşik Krallık), TÜV (Almanya), UL (Birleşik Devletler), CESI (Çin) ve JEITA (Japonya) tarafından sertifikalandırıldı.

Kontrast modülasyon metodu kontrast farkıyla görülebilecek siyah/beyaz satır sayısını analiz ederek gerçekleştiriliyor (Satırın tanımı = beyaz satır, siyah satırdan en az 3 kat daha parlak olmalıdır). 4K RGBW, 3,840'a 2,160 satıra ulaşmasıyla ISO tarafından belirlenen 4K görüntü tanımına uygundur.

Ek olarak, RGBW metodu Bilgi Görüntüleme Ölçüm Standartlarının (Information Display Measurement Standartd – IDMS) 4K çözünürlük tanımını karşıladığını belirtmek isteriz. Bu tanımlama IDMS'in adaptasyonuyla Standardizasyon için Uluslararası Organizasyon (International Organization for Standardization – ISO) çözünürlük standartlarını temel alıyor. Organizasyon "çözünürlük" terimini, "kontrast modülleme metodu" (contrast modulation method – parlaklık çözünürlüğü) ile hesaplanabilen verilmiş sinyal girdilerine göre resim detaylarını işleyen görüntüleme yeteneği olarak tanımlıyor. Parlaklığı değiştirebilecek hem yatay hem de dikey yönlerdeki piksellerin sayısı, dikey ve yatay olarak ölçülen piksel sayılarının çarpılmasıyla ortaya çıkıyor.

Ayrıca yazıda bahsedilen 2017 model 4K Ultra HD LED LCD TV serisi içindeki UJ6300, UJ6500, UJ7700 veya SJ8000 TV'lerde RGBW panel teknolojisi kullanılmaktadır.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micr0line -- 29 Aralık 2017; 13:43:51 >

üstad iyi bir paneli yok git bi teknoloji mağazasına 5 dk boyunca izle cihazı geçişlerde ara ara takılma yapıyor bu cihaz. bakma sen arkadaşa kağıt üzerindeki rakamlara bakarak televiyon öneriyor. gerçek panel hz i 50dir o cihazın yazılımla 1300 e geliyor hz i
  • LG 49sj 800v yi çok araştırdım çok inceledim ana menüdeki siyah performansı berbat ötesi bir imleç veyahut yazı çıkınca yazı aşşağı yukarı gölgeleniyor.

Beş para etmez RGBW teknolojisi Sony sharp yapsa tamam da lg yapınca çakma oluyor istediği kadar sertifika alsın boş ama lg nin bir üstünlüğü var oda samsung dan kat be kat kaliteli görüntü vermesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.