Bildirim
Samsung Intel 4.Nesil işlemci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkdiva
Arkadaşlar Samsung'un Intel 4.Nesil işlemcili modelleri size ne zaman gelir ülkemize, bir bilgisi olan var mı? Asus'un gelmiş sanırım.
En son samsung giriyor o işte maalesef. -
Geçen sene de samsung ilk girmişti 3. nesil işlemcide orta segment makinelerini diğerlerinden önce çıkarmıştı asus ve lenovo sonradan geldi.Marka stratejisi yeni seri ekran kartları başladı 4. nesilde başladı bu ayın ortası kasım gibi samsung orta segment giriş makinelerini çıkarır öart nisan gibi diğer makinelere geçer bunlar strateji şimdi asus filan çıkardılar ama şubat marta kadar pek yeni revizyon makineler çıkarmazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 3 Ekim 2013; 18:21:54 > -
Peki sizce beklenmeli mi yoksa 3.nesilden sağlam bir laptop alınmalı mı? Benim Toshiba 4 yıllık, artık emekli olması lazım. Ayrıca önereceğiniz güçlü bir Samsung laptop var mı? @Cengaver53 -
Ne yönde kullanacaksınız ve bütçeniz ne kadar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver53
Ne yönde kullanacaksınız ve bütçeniz ne kadar?
Uzun süre kullanmak istiyorum, teklemesin yani. 3 bine kadar yolu var -
Vatan'dan GE60 veya GE70, düşünebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: BOZOK
Vatan'dan GE60 veya GE70, düşünebilirsiniz.
Onlar hangileri acaba, Vatan'da göremedim. -
msi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Samsung istiyorum ama. -
Bu fiyata cronos modeli vardı güçlü donanıma sahip ama stoklarda kalmadı heralde diğer türlü np550 modelleri var meselahttp://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-ativ-book-5-np550p5c-s05tr-notebook?ref=akakce&v=1.25.4 yeni donanımlı makineleri hasswell işlemcili olanlar daha çıkmadı ama kasım gibi çıkar düşüncesindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 5 Ekim 2013; 22:19:10 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X