Şimdi Ara

Samsung IR Blaster olmuyor bir türlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tvyle beraber gelen İr blaster'ı ne yaptıysam uydu alıcısına senkronize edemedim çıkan markalar arasında benim uydum yok acaba sadece listede ki markalarla mı uyumlu, kumandayı ya da uydu alıcısını tanıtamıyormuyuz kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum

• yokmu yardımcı olacak arkadaş
  • Hocam bende bu işi yapamadım.Bende next machina 3D uydu alıcısı kullanıyorum ama bende bir türlü kumandayı nextte tanıtamadım bu işi bilen biri varsa yazrsa iyi olur.Müşteri hizmetlerinide aradım olmadı,servisede sordum önce olur dediler sonrasında olmaz dediler.Şimdilik bende beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_211

Hocam bende bu işi yapamadım.Bende next machina 3D uydu alıcısı kullanıyorum ama bende bir türlü kumandayı nextte tanıtamadım bu işi bilen biri varsa yazrsa iyi olur.Müşteri hizmetlerinide aradım olmadı,servisede sordum önce olur dediler sonrasında olmaz dediler.Şimdilik bende beklemedeyim.

Ben tv yi aldıktan sonra bayram girdiği için araya servis yarın gelecek kendim kurdum sadece garantiyi onaylama ya gelecekler geldiklerinde soracağım belki bir çözüm buluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zahmet bir çözüm yolu bulursanız burdan da yazarsanız çok seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_211

Bir zahmet bir çözüm yolu bulursanız burdan da yazarsanız çok seviniriz.

bugün servis geldi sordum, hangi alete tanıtacaksınız digitürkmü diye sordu, hayır uydu alıcı dedim tv yi çok yorar uyumlu değil dedi yani anlayacağınız bir çare bulamadım, kullananları bulsak daha detaylı bilgi edinebiliriz
  • teşekkürler kardeş servis bile bakmıyor arkadaş.Bu nasıl iş anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Can_211 C kullanıcısına yanıt
    rica ederim, adamlar uğraşmak istemiyor malasef
  • Arkadaşlar evrensel kumanda kurulumundan bahsediyorsunuz sanırım. Bende machina 3D aldım bugun kurdum. Evrensel kumanda kurulumunda uydu tipi bölümünde digitürk,d-smart gibi sorular sorar. Orda servis sağlayıcım yok diyin. Daha sonraki sayfada next işaretleyin. Daha sonraki sayfada da kanal yukarı ve aşağı tuşlarını ayarlayın.
    Not: İnternet bağlantısı gerektirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsint158

Arkadaşlar evrensel kumanda kurulumundan bahsediyorsunuz sanırım. Bende machina 3D aldım bugun kurdum. Evrensel kumanda kurulumunda uydu tipi bölümünde digitürk,d-smart gibi sorular sorar. Orda servis sağlayıcım yok diyin. Daha sonraki sayfada next işaretleyin. Daha sonraki sayfada da kanal yukarı ve aşağı tuşlarını ayarlayın.

dostum internet var dediğin gibi servis sağlayıcım yok dediğiim de aşağı yukarı tuşları tepki vermiyor bende 2 adet uydu alıcısı var ikiside hiremco biri serviste ikisininde kumandası birbiriyle uyumlu ama ir blaster denen alet ne yaptıysam tanımadı, Htc one kullanıyorum onda listede olmayan tv,uydu alıcısını bile kumanda dan tanıtabiliyorum ama bu aleti yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsint158

Arkadaşlar evrensel kumanda kurulumundan bahsediyorsunuz sanırım. Bende machina 3D aldım bugun kurdum. Evrensel kumanda kurulumunda uydu tipi bölümünde digitürk,d-smart gibi sorular sorar. Orda servis sağlayıcım yok diyin. Daha sonraki sayfada next işaretleyin. Daha sonraki sayfada da kanal yukarı ve aşağı tuşlarını ayarlayın.

Ben samsung müşteri hizmetlerini aradım bana internet gerekmediğini söylediler.Bana yeni bir yazılım linki verdiler onu yükle olur dediler bende yükledim tv ye yine olmadı.
    Bende internet yoktur.
    Ama yinede şu işlemi bir daha tarif ederseniz çok sevinirim.Bende Next Machina 3D kullanıyorum.uydu alıcısı olarak ama ne yaptımsa tanımadı.Bir zahmet tekrardan tarif ederseniz çok ama çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.

• menü>sistem>evrensel kumanda kurulumu>Set üstü kutusu>TV>Servis Sağlayıcım Listede Yok>(Uydu Alıcısı İçinden Kullandığınız Alıcıyı Seçin)Next>Kanal Yukarı-Kanal Aşağı

Kanal yukarı ve aşağı olmazsa aşağıdan evete tıklayın bende de öyle oldu ama ikincide çalıştı. Biraz kurcalayın bozulmuyo ben çok uğraştım
  • Çok teşekkür ederim akşam deneyeceğim.
  • Hayırlı sabahlar abi.Bu dediklerinizi yaptım hemde kumandanın pili bitene kadar denedim ama olmadı nafile.Ben uydu alıcısı olarak NEXT MACHİNA 3D KULLANIYORUM.
    Ben de net yoktur.
    menü>sistem>evrensel kumanda kurulumu>Set üstü kutusu>TV>Servis Sağlayıcım Listede Yok>(Uydu Alıcısı İçinden Kullandığınız Alıcıyı Seçin)Next>Kanal Yukarı-Kanal Aşağı
    (Servis Sağlayıcım Listede Yok) bu seçenek bende çıkmıyor.Sadece markaların ismi var.Bu dediklerinizi zaten tv yi almış alalı yapıyorum.Gerçekten bozulmadı ama kumandanın pili bitti.
    Başka tavsiye edeceğiniz bir yöntem varmı.
  • Güncel !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.