Şimdi Ara

Samsung j7 5 ghz wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
24.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, evimde 5 ghz destekli wifi modem var. Laptopum sorunsuz şekilde 5 ghz wifi ile bağlanıyor fakat bugün aldığım samsung j7 telefon 5 ghz wifi görmüyor. Acaba telefon desteklemiyor mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung J7 5 GHz Wi-Fi Sorunları

Samsung J7 telefon kullanıcıları, cihazlarının 5 GHz Wi-Fi ağlarını görmediği veya onlara bağlanamadığı konusunda sorunlar bildirmektedir. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Nedenler:

• 5 GHz Wi-Fi Desteği Eksikliği: Samsung J7, tüm modelleri 5 GHz Wi-Fi ağlarını desteklemez. Cihazınızın teknik özelliklerini kontrol ederek 5 GHz Wi-Fi'yi destekleyip desteklemediğini öğrenebilirsiniz.
    • Yönlendirici Ayarları: Yönlendiriciniz, 5 GHz ağını yayınlamıyor olabilir. Yönlendirici ayarlarınızı kontrol edin ve 5 GHz ağının etkinleştirildiğinden emin olun.
    • Kablosuz Girişim: Diğer kablosuz cihazlar veya cihazlar, 5 GHz Wi-Fi sinyalini engelleyebilir. Mümkünse yönlendiriciyi diğer kablosuz cihazlardan uzağa yerleştirin.
    • Yazılım Hataları: Cihazınızdaki yazılım hataları, 5 GHz Wi-Fi ağlarını görmesini engelleyebilir. Cihazınızın yazılımını güncel tutun.

• Cihazınızın 5 GHz Wi-Fi'yi desteklediğinden emin olun.
    • Yönlendirici ayarlarınızı kontrol edin ve 5 GHz ağının etkinleştirildiğini doğrulayın.
    • Kablosuz girişim kaynaklarını ortadan kaldırmaya çalışın.
    • Cihazınızın yazılımını en son sürüme güncelleyin.

Sorun devam ederse, Samsung destek ekibiyle iletişime geçmeniz veya cihazınızı yetkili bir tamir merkezine götürmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 192.168.1.1 arayüzüne girip,ordan kablosuz ağ modunu,otomatik değilse,otomatik yap,belki sorunun düzelir.
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    bunu telefondan mı yapıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draxiss

bunu telefondan mı yapıcam ?

Yok bilgisayarından yapabilirsin.Tarayıcıyı aç,192.168.1.1 yaz arama yerine,arayüze gir.Kullanıcı adı ve şifre ister.Modemine uygun kullanıcı adı ve şifreyi girersen,arayüz açılır.Ordan da bu ayarı değiştirebilirsin.
    Hepsi otomatik samsung j7 5 ghz wifiyi destekliyor mu? 2.4 ghz görüyor ama 5 ghz görmüyor.
  • quote:

Hepsi otomatik samsung j7 5 ghz wifiyi destekliyor mu? 2.4 ghz görüyor ama 5 ghz görmüyor.

Aynı yerden kanal otomatik seçiliyse,bunu elle değiştiriniz,herhangi bir sayı olabilir.Bir de bunu deneyiniz.
    yok hocam yine görmüyor.

Wi-Fi Kanalı 802.11 b/g/n bu yüzden 5 ghz görmüyor olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    ASUS ZENFONE 2 EKRAN PROBLEMİ..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok hocam yine görmüyor.

Wi-Fi Kanalı 802.11 b/g/n bu yüzden 5 ghz görmüyor olabilir mi?

Burada destekliyor,yazıyor.
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-j7.html
  • almayın artık şu lanet samsung ları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 24 Şubat 2017; 22:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önerin varsa bekliyorum. Yarın gidip değiştiricem.
  • quote:

önerin varsa bekliyorum. Yarın gidip değiştiricem.

Hocam dalga mı geçiyorsunuz ciddi mi eğer ciddiyse samsung olmasında samsung un yaptığı cihazlar bir garip oluyor kronik sorun vs.

• Yok hocam dalga geçmiyorum. 1 milyara aldım bu bütçeye yakın şekilde Telefonu değiştiricem. 5 ghz wifi benim için önemli çünkü kendi evimde 2.4 ghz kullanamıyorum. ( Klavye ve kulaklığım kablosuz 2.4 ghz kullanıyor modeme yakın olduğu için modemden 2.4 ghz açtığımda frekanslar çakışıyor bu sebeple 2.4 ghz kullanmıyorum ) bu yüzden telefonun 5 ghz wifi kullanması benim için önemli. Eğer önerin varsa dinlerim.
  • quote:

Yok hocam dalga geçmiyorum. 1 milyara aldım bu bütçeye yakın şekilde Telefonu değiştiricem. 5 ghz wifi benim için önemli çünkü kendi evimde 2.4 ghz kullanamıyorum. ( Klavye ve kulaklığım kablosuz 2.4 ghz kullanıyor modeme yakın olduğu için modemden 2.4 ghz açtığımda frekanslar çakışıyor bu sebeple 2.4 ghz kullanmıyorum ) bu yüzden telefonun 5 ghz wifi kullanması benim için önemli. Eğer önerin varsa dinlerim.

araştırdımda genellikle piyasadaki en iyi cihazlar destekliyor pahalılar bütçeyi genişletmeniz lazım

samsung j serisine bir 5ghz lik anten koymaya bile aciz samsung almamanızı öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.