Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j7-/SM-J710GN/XME/download/J710GNDXU3BQH6/188899/ yükleme adresi burası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo1036

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j7-/SM-J710GN/XME/download/J710GNDXU3BQH6/188899/ yükleme adresi burası

7.0 bence harika olmuş telefonun hızıda artmış .

• Şğkğrler olsun 7.0 da yazılan sorunların hiç biri yol

• Özellikle ram kullanımını çok beğendim boşta duran ram çöp tür

• Sabah resim koymuştum resimin devamı sanırım bugün bitiremeyecem

• Arkadaslar bugun android 7 surumu guncellemesi aldim ve yukedim herhangi bir sorun yok ama oyunlarda inanilmaz kalite sorunu oldugunu farkettim, keskinlik tamamen kaybolmus yazilar ve nesneler bulanik gibi tekrar 6 ya donmeyi dusunuyorum acikcasi. Basina gelen var mi baska acaba?

• alle33 A kullanıcısına yanıt
    Keşke yüklemeden yorumları okusaydınız 6 nasıl dönülüyor Bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Esenboğa 5

Keşke yüklemeden yorumları okusaydınız 6 nasıl dönülüyor Bilmiyorum

Sorunu hallettim hocam. Bunun haricinde 7 gayet iyi gibi. Oyunun çözünürlüğünü ayarlayabileceğin program yükledim samsung'un. Aynı sorunu yaşayanlar yapabilirler. Game tuner for launcher ismi.
  • http://www.hepsiburada.com/oem-samsung-tum-serilere-uyumlu-1m-universal-micro-usb-kablo-p-TELSARJPANLBD2859?magaza=İnova Teknoloji

Linkteki usb kablo nasildir? Saticisi falan guvenilir mi acaba? 1 2 tane almayi dusunuyorum sizinde fikirlerinizi alayım dedim guvenilir mi sizce?

• Arkadaşlar cihazıma root atsam daha sonra orjinal stock rom yükleyerek veya unroot yaparak eski haline getirince tekrar garanti kapsamına giriyormu ? Bu sayaç olayı falan nasıl oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar kardeşimin bir samsung j7 700F telefonu var. Telefon ekranında ciddi fiziksel hasarlar mevcuttu. belli bir süredir
    telefonu bu şekilde kullanıyordu. ancak bir iki gün önce görüntü tamamen gitti. kendisi yeni telefon aldı (iphone 6) ama eski telefonunda aktarılması gereken bilgiler mevcut (resim , kişi listesi v.b)

telefon sarj alıyor, bataryayı söküp taktım yeniden başlıyor.(açılış sesi geldiği için ben açıldığını düşünüyorum)

usb ile pc ye bağladığımda bilgisayar telefonu j7 olarak görüyor ama dosyaları ac diyorum ama acılan pencere boş.

samsung kies ile bağlanmaya çalıştım . program telefonu bulamadı.

mobikin asistant diye bir programla bağlanmaya çalıştım telefonu, görüyor ama bağlanmıyor.

hata ayıklayıcı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum ama telefon konusunda çok uzman değilim. sorunu aşmamaı sağlayacak içindeki bilgilere ulaşmamı sağlayacak bir babayiğit aranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta35 -- 25 Kasım 2017; 22:36:43 >

• Android 8 gelebilirhttp://www.webtekno.com/haber/amp/36988

• Hocam s7 yada not5 dersen inanırım hatta j7 pro da alabilir ama j7 2016 için hiç umitlenmeyin veririsede çok büyük supriz olur

• Sorun yaşayan varsa yardımcı olayim arkadaşlar mesajımı alıntı yaparsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Arkadaşlar cihazıma root atsam daha sonra orjinal stock rom yükleyerek veya unroot yaparak eski haline getirince tekrar garanti kapsamına giriyormu ? Bu sayaç olayı falan nasıl oluyor ?

Garanti kapsamından çıkar. Sayaç artacaktır bu eski cihazlarda işe yarıyor. Sayaç azaltma vb şeyler yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Hocam s7 yada not5 dersen inanırım hatta j7 pro da alabilir ama j7 2016 için hiç umitlenmeyin veririsede çok büyük supriz olur

S7 amiral gemi olduğu için 2. büyük güncellemesi 8.0 oreoyu alacak. Note5 almaz 2 büyük güncelleme zaten aldı. J7 pro kutudan 7.0 nougat ile çıktı ilk büyük güncellemesi 8.0 oreoyu alacak. J7 2016 kutudan 6.0.1 marshmallow ile çıktı ilk büyük güncellemesi 7.0 nougatı aldı 1 yıl daha güvenlik yaması güncellemeleri gelir 8.0 oreo almaz. J7 2015 kutudan 5.1.1 lolipop ile çıktı 6.0.1 marshmallow aldı 7.0 nougat vermedi samsung orta sınıf modellere 1 büyük güncelleme veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi

Sorun yaşayan varsa yardımcı olayim arkadaşlar mesajımı alıntı yaparsınız

Cihazımın twrp recovery dosyasını hiçbir yerde bulamıyorum hocam, nasıl root atabilirim ?
    (J510FQ)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir yardımcı olun Allah rızası için şu güncelleme uyarısını nasıl kaldırabilirim Her gün geliyor Bunu kaldırmanın bir yolu yokmu yediye güncellemek istemiyorum durmadan güncelle diyor bu uyarıyı kaldırmanın bir yolu var mı Çok sağ olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Esenboğa 5

Arkadaşlar bir yardımcı olun Allah rızası için şu güncelleme uyarısını nasıl kaldırabilirim Her gün geliyor Bunu kaldırmanın bir yolu yokmu yediye güncellemek istemiyorum durmadan güncelle diyor bu uyarıyı kaldırmanın bir yolu var mı Çok sağ olun

Package disabler pro satın al.

Yazılım güncelleştirme yazan her şeyi devre dışı bırak.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.