< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung J7 [ANA KONU] (82. sayfa)
-
-
Rom falan yüklerken yanlış yerleri biçimlendirdin imei silinmiş. Bir daha ki sefere efs yedeği al imei gitse bile geri getirebilirsin. Telefoncuya gideceksin imei nin gittiğini söyle onlar halleder. 50 100 lira sanırım. Bir kaç telefoncu gezip fiyat al daha iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: gzegen
Imei görmüyor *# ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parh certifika yapinca geliyor hat ama sonra yine gidiyor sorun bu yoksa hat yuklenince gelmeme degil geliyor ama birsüre bir süre sonra gidiyor
Biri bana yardımcı olabilir mi ? 3 parçalı rom olunca binary 3 mü yazıyor ? Bir de marshmallow veya nougat a gönmek istiyorum son sürümü kurulu. Trojan virüsü yüzünden güncelledim rom atmak en iyi yoldu çünkü. -
j7 2016 ile aynı zamanda çıkan j7 prime güncelleme alacak. 2016 için bir haber yok mu? -
J7 için orjinal batarya nerden bulabilirim ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhsinz
j7 2016 ile aynı zamanda çıkan j7 prime güncelleme alacak. 2016 için bir haber yok mu?Ne güncellemesi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
J7 için orjinal batarya nerden bulabilirim ?Sahibinden. Com da vardı sanırım
Telefon sarjdayken beni çarpıyor
Başka çarpılan var mi
J7 artık kullanılmıyor
merhabalar 3 yıldır "j7 prime duos" kullanıyorum, imei atılmış cihazdı. dün telefon kasar gibiydi, restart yapayım dedim sonrasında telefon açılmadı, açılışta sol üst köşede "custom binary blocked by FRP lock" yazıyor.
rom atmaya çalışsam imeiler düşer mi bilmiyorum, csc kodu falan diyorlar ama imei leri debilmiyorum, üzerinde android 6.01 yüklüydü. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
Gider galiba htc telefonum vardı güncelleyince imeisi gitmişti
yardim edinnn !!!! telefonum asiri isinip sarji 3er5er azaliyiiij
sorun devam ediyor
Arkadaşlar elinde u3 7.0 arap emirlikleri romu olan var mı ? Halabtech diye bir yer var gsmturkey tarzı-ı yerler oradan atıyorlar ve sammobile premium üyelik şartı koymuş eski romlara. Eskiden indirmiş varsa u3 7.0 romu rica edeceğim. 6.0 da olur. İsteyene 6.0 u1 romu verebilirim sammobiledan önceden çekmiştim
-
https://combinefile.com/index.php?a=downloads&b=search&keyword=j710&in=
yukarıdan mutlaka bakıver. Brick olanlarıo dahi kurtaran yazılım var İDİ
ayrıca buraya bak.
aslında geriye doğru saylara baksan , aradığın tüm linker ve bilgileri zamanında yazdım çok detaylıca.
Hangi J7 ? birde o kadar çok modeli, BÖLGE si değişik olanı var ki ?
Ben zamanında Malezya olanı bölge dahi değiştirmiştim ama bazen BRICK yapabiliyor. Uzantıları önemli olabiliyor, bir bölge bir cihaza uyabiliyor CSS kod vs değiştiriliyor, ama bir bölge cihazı pert yapabiliyor.
Bu sebeble ekte bazı resimler atacağım mutlaka iyice inceleyip araştırın. J7 nin elinizdeki hangi yıl, seri, model, bölge ? ona göre sorun
bende olmasada bulunur mutlaka.
Eski mesajlarda çok uzunn uzun yazdım, SmaMobile alternatif linkleri de var idi. Linkler çalışıyordur muhtemelen.
-
Yanıtınız için çok teşekkür ederim elimde j710fq var. Bu siteler umuyorum ki güvenlidir, samsungun bencilliği sebebiyle yan sanayi sitelere muhtaç olduk.
-
quote:
Orijinalden alıntı: expressimoYanıtınız için çok teşekkür ederim elimde j710fq var. Bu siteler umuyorum ki güvenlidir, samsungun bencilliği sebebiyle yan sanayi sitelere muhtaç olduk.
Güvenilirlikleri tartışılır elbette,
ama ben burda geçmişte verdiğim yazıdaki linklerden indirip kurdum ve hemen hemen hiç sorun yaşamadım.
Hatta bakın bir ara CUSTOM ROM lara takmıştık kafayı, Geçmiş yazılarımda yazmıştım ÖZCAN DELİKANLI youtube kanalı var idi TEKNOLOJİ üzerine şimdilerde J7 değil ama çok farklı telefonlara hatta efsane Note3 ve Note5 serilerine videolar da atıyor. ROM konusunda çok deneyimler yapıyor,
ne bileyim bir cihazda TÜRKİYE de bu özellik yok denilse onun elinden kurtulamaz. Kendisi ROM yazmıyor ama çok araştırmacı bulup deniyor.
Ama elinde artık sanırım 3-4 cihaz var onlara ancak bakıyor. Note3 sanırım hala gözbebeği.
J7 elinde olsa CUSTom ROM android, 10-11 kurmuş, şimdi Android 12 beta Portlamaya uğraşıyorlardır.
Neyse yani Satıcılar bizi engellesede, Forumlar, gönüllüler ordusu uğraşıyor.
Elimde eski bir bellek içinde baktım sadece şunlar kalmış j7 için. J710(2016) yi hala valide kullanıyor. Rahmetli babamın A8(2018) olanı ara ara kullanıyorum. ÇİFT HAT lı olmaları sebebli elden çıkartmadıom
Bun arada J7 de
Android 8.1 var Türkiyede , daha üst segment olan A8 de Android 8 var , Türkiye RESMİ yazılımları olarak.
İnanın o kadar farklı ki işletim sistemleri. A8 den daha iyi yani Android 8.1 Android 8'i döver.
Gönül isterki android 9-10 hatta 11 olmasın ama ANDROİD 12 BETAARINA BAKARSAK gayet değişiklikler olan AND<ROİD sürümü bekliyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: expressimoArkadaşlar elinde u3 7.0 arap emirlikleri romu olan var mı ? Halabtech diye bir yer var gsmturkey tarzı-ı yerler oradan atıyorlar ve sammobile premium üyelik şartı koymuş eski romlara. Eskiden indirmiş varsa u3 7.0 romu rica edeceğim. 6.0 da olur. İsteyene 6.0 u1 romu verebilirim sammobiledan önceden çekmiştim
sizin cihaz için şuna rastladım, detaylıca okumanızı öneririm
https://gsmturkey.net/threads/samsung-galaxy-j7-2016-sm-j710fq-u3-7-0-stock-rom-istegi.11899//
-
quote:
Orijinalden alıntı: expressimoYanıtınız için çok teşekkür ederim elimde j710fq var. Bu siteler umuyorum ki güvenlidir, samsungun bencilliği sebebiyle yan sanayi sitelere muhtaç olduk.
Buradan baktım İNDİRİLEN ler var.
ama siz özellikle BAE istediğiniz için Android 7.0 ROM u aradım ama rastlamadım.
Yani dedim vaktim var buluop atayım ama nafile, daha çok bakmak lazım. KOlay gelsin umarım bulursunuz , ŞİMDİLİK BENDEN BUKADAR maalesef nokta atışı yapıp derdine derman olamadım
Alıntı
metni:varsa u3 7.0 romu rica edeceğim. 6.0 da olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X