Şimdi Ara

Samsung klima montajı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaçay önce Samsung servisi kurulum yaptı, açtıkları duvar deliğini alçı olmadığı için kapatmadılar bu normal mi, bu hafta klimayı kullanmaya başladım dış ünitede bir hortum boşta duruyor ve burdan dış üniteye ve dışarıya
    Samsung klima montajı sorunu su akıyor böyle bir mantık var mı gittim boşta duruyor bir yanlışlık var sanırım yardımınızı bekliyorum, gidere götürülen hortumdan daha az su akıyor bu hortuma göre.... Resimlere bakınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klima'nın yaz aylarında su akıtması normal de anlamadığım bir konu var. Sizin klimanız da kaç adet hortum var? Gidere götürülen hortumdan kastettiğiniz nedir? Bu resmini çektiğiniz hortum iç üniteden geliyor ve yoğuşma sonucu toplanan suyu dışarı atıyor. Bu boru ile ilgili tek sıkıntı boruyu yukarıda bırakmış olmaları en azından bir gidere kadar götürmeleri gerekiyordu.
  • Sanıyorum ki iç ünitenin drenajını dış üniteye, dış ünitenin drenajını da gidere bağlamışlar.
    İki drenaj da resimde olduğu gibi Y boru ile birleştirilip tek parça olarak gidere verilebilirdi.

Ayrıca açtıklarını deliği alçı yapmaları gerekir. Ama nedense çoğu servis yapmak zorunda hissetmiyor kendini.
    Samsung klima montajı sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klima sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.