Şimdi Ara

Samsung Klima Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar klima alcaz eve baya kararsız kaldım inverter düşünmüyorum marka konusunda aklımda bi kaç marka var mitsubishi electric ve samsung bu iki firmanın özellikleri aynı klimalarını karşılaştırdığımda arada 400-500 tl civarı bir fark var mitsubishi daha pahalı bu neden dolayı eğer bilgilendirirseniz sevinirim.

12.000 Btu luk Baktığım iki model:

SAMSUNG AQ12NSBN 12.000 BTU KLİMA (A ENERJİ SINIFI)

http://www.hepsiburada.com/samsung-aq12nsbn-12.000-btu-klima-a-enerji-sinifi/productDetails.aspx?categoryid=17453&productid=evsamaq12nsbn

MITSUBISHI ELECTRIC MSH-GE35VB 11950 BTU/h DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

http://www.hepsiburada.com/mitsubishi-electric-msh-ge35vb-11950-btuh-duvar-tipi-split-klima-/productDetails.aspx?categoryid=17453&productid=evmitsumshga35vb

Başka önerisi olan varsa ve samsung konusunda beni bilgilendirebilecek olursa çok sevinirim.Güzel günler dilerim.

Birde arkadaşlar Oda 20m2 12000 btu luk yeterli olurmu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as66 -- 29 Ekim 2009; 20:58:20 >

• samsung servis hizmeti konusunda yetersiz kalabilir.Marketing çalışan bir marka.20 m2 ara kat ise yeter 12 lik ürün.
  • Peki diğer yönlerden nasıl yani özellikleri bakımından malum arada 500 tl fark var sadece servis içinde 500 çok mitsu nin başka artıları varmı.
    Cevabınız için teşekkürler.
  • Samsung made in Chine,Mit.Elec. made in Thailand, kalite farkı ve servis hizmetinide eklersek Mit.Elec.

Çin malı kaliteli makina kıstaslarsanız Airfel Artful 12 lik samsung dan daha Güzel ve klimacı bir firma ve hizmeti var.Bence samsung yerine Artful Fiyatı da 1100 Tl civari ki,bu kıstasta Artful Samsundan daha kaliteli.

Zibro klasik Japon mallarınıda bakın S1534 şuan fiyatlarıda güzel.Made in Japan ,5 yıl garanti.
  • Teşşekkürler Airfel Artful a bakıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Samsung mu Sharp mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.