Şimdi Ara

Samsung klima iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, soğutma bi kenara özellikle kışın ısınmak için bir klima arıyorum.
    http://www.hepsiburada.com/samsung-ar9500-ar12mspxbwksk-a-12000-btu-windfree-dogal-serinlik-teknolojili-inverter-klima-p-HBV000004QKK2?magaza=KırmızıElma

Samsung'un şu kliması nasıldır kullanan var mı? Detaylarda soğutma üzerinde durulmuş, ısıtma hakkında pek bişey yok, sizce bu fiyata alınır mı?
    Not: 31 Ağustos'a kadar alınırsa Samsung Galaxy Prime cep telefonu hediye, fiyatı ona göre değerlendirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon 700₺ civarı, 2000₺'ye falan geliyor klima.

Alarko Carrier X-POWER QHC009DS modeli de hoşuma gitti, o da 2250₺ civarı, ikisi arasında çok fark var mıdır, hangisini tavsiye edersiniz?

• Hocam ısınma için Samsung almayınız.

Bahsettiğiniz Samsung 12000, Carrier 9000 btu. İhtiyacınız kaç btu?

İkisi arasında seçim yapacaksanız Carrier'ı tercih edin.

Bunların yanında, bu fiyat kategorisindeki orta sınıf, çift sıra kondenserli modeller olan Sigma plus, York Sierra, Vestel Flora'ya da bir bakın.

• Oda 20 metrekare ve 2 kişiyiz. Hesaplamalara göre 9000 btu yeterli görünüyor, fazlası da elektrik sarfiyatını artırıyormuş sanırım, Vestel tercih etmiyorum, diğer markaları da duymadım, bu fiyat bandında fujitsu gördüm bir de, o markayı nasıl bilirsiniz?

• mstfygc kullanıcısına yanıt
    İyidir Fujitsu ancak onun da LT modelini değil, LM modelini tercih etmek gerekir ısınmak için.

• LM olanlar pahalıymış biraz :|

Söylediğiniz modeller arasında York Sierra ELHC09DL modelini buldum uygun fiyata, Carrier'la aynı aşağı yukarı, bu markayı ilk kez duydum, sizce hangisi daha ön planda, servis hizmet kalitesi ve ürün kalitesine göre kıyaslama yapacak olursanız?

• mstfygc kullanıcısına yanıt
    York klimada geçmişi uzun yıllara dayanan bir Amerikan firması. Kliması Çin, Gree üretimi.

Servis olarak baktığımızda mutlaka ki Alarko servis ağı ağır basar Carrier için.

Ancak siz genele değil, hangi marka olursa olsun bulunduğunuz ildeki servise bakın, araştırın.

Bir de 12 ile 18 arasında fark olur ama 9 ile 12 arasında tüketimde büyük fark olmaz. Hatta 12'lik daha rahat çalışacağı, kendini kolayca kısabileceği için daha az tüketmesi dahi mümkün. 12,000 btu baksanız daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glastron

Hocam ısınma için Samsung almayınız.

Bahsettiğiniz Samsung 12000, Carrier 9000 btu. İhtiyacınız kaç btu?

İkisi arasında seçim yapacaksanız Carrier'ı tercih edin.

Bunların yanında, bu fiyat kategorisindeki orta sınıf, çift sıra kondenserli modeller olan Sigma plus, York Sierra, Vestel Flora'ya da bir bakın.
    Flora'da cift sira kondenser oldugundan emin misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.