Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
49
Favori
142.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frank Slade

Beyler garanti kapsamına kumanda giriyor mu? Benim tvnin kumandasının geri butonu basmıyor, ya da çok zor basıyor. Düşürme, kırılma vs. yok tuş gitti kendiliğinden.
    Kardeşim samsungun müşteri hizmetlerini ara sana sıfırına bedava gönderirler. Benimki bozuk değildi yalnız çok yıpranmıştı aradım yenisini gönderdiler.
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yaptım gönderdiler.
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kumanda kırıldı arasam gönderirler mi tuş bozuldu desem bakıyorlar mı eski kumandaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam benim kumanda kırıldı arasam gönderirler mi tuş bozuldu desem bakıyorlar mı eski kumandaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: msngl

Hocam benim kumanda kırıldı arasam gönderirler mi tuş bozuldu desem bakıyorlar mı eski kumandaya?
    Kardeşim hiçbir şey sormuyorlar sadece müşteri hizmetlerini ara durumu izah et gönderirler. Bozuldu de. Eski kumandayı istemiyorlar
    Tamam hocam çok teşekkür ederim. Bir şansımı deneyeyim

Aradım şimdi arıza kaydı oluşturdular servis gelip bakacakmış sizin dediğiniz gibi bir uygulama yapmadılar. Kumanda üzerinde inceleme yapacaklar yani. En iyisi ben servis arayınca gelmeyin diyeyim

Aradım şimdi arıza kaydı oluşturdular servis gelip bakacakmış sizin dediğiniz gibi bir uygulama yapmadılar. Kumanda üzerinde inceleme yapacaklar yani. En iyisi ben servis arayınca gelmeyin diyeyim

• msngl kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hem ben hem de kardeşim aynı şekilde aradık kesinlikle servis filan demediler. Adres verin gönderelim dediler. belki de siz kumandayı ben kırdım dediniz. Ben aradığımda kumanda da algılama sorunu var dedim. Yenisini gönderdiler. Olmazsa bizi örnek olarak ver yenisini size de vermeleri lazım.
    Yok yukarı tuşu basmıyor dedim resetleyin dedi olmadı dedim servis gelip baksın dedi kayıt yarattı servis arayınca da oldu düzeldi gelmeyin dedim

Garantiniz devam ediyor mu? Ben garanti devam ediyor dedim sonra faturadan kontrol ettiler, devam ettiğini görünce bi kereliğine size yeni kumanda gönderelim dedi temsilci. Adresi aldı yolladı, eski arızalı kumanda da duruyor, bi tuşu basmıyordu.
    Garanti devam ediyor daha 1 yıldan fazla var adam tamir edilebilir olarak mı düşündü acaba bnm kini servis yönlendirdi

Tekrar arayın hocam, ama kırıldığını söyleyin. Daha 1 seneden fazla garantisi olduğuna göre yeni ürün, bi kerelik güzellik yapıp yeni kumandayı gönderirler diye düşünüyorum :)
    Sanmıyorum göndermezler

• Benim kumanda da kullanım açısından sorun yok açıkçası ama ses ve kanal değişim için yukarı aşağı yaptığımız tuşlardan soldaki aldığımın 3. ayı gibi soyulmaya başlamıştı ve Allahtan
    devam etmedi ama küçükte olsa çirkin bir görüntü ama bunun içinde kimseyi arayıp hem onları hem kendimi uğraştırmak istemiyorum.

Tabi bir bozukluk olur ise çağrı merkezini arama konusunu da bir kenarda aklımızda tutmak lazım sanırım.

Bilgi ve paylaşım için herkese teşekkürler.

Saygılarımla...
    siz bilirsiniz hocam :)
  • KS8500 tv ye pvr kanal kayıt özelliği ekleyemez miyiz
  • Arkadaşlar merhaba benimde panel değişimi yazıldı pazartesi gelip götürecekler daha önce değiştiren arkadaşlar oldumu ? ben evdede değiştiriyorlar diye duymuştum hangisi daha sağlıklı değiştirenler yazarsa sevinirim
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    Keşke ama maalesef olma ihtimali yok diye biliyorum çünkü bağlanan hard disk vs. üzerinden kayıt seçeneği yok ki olmaması da büyük eksiklik bence de.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Keşke ama maalesef olma ihtimali yok diye biliyorum çünkü bağlanan hard disk vs. üzerinden kayıt seçeneği yok ki olmaması da büyük eksiklik bence de.

Saygılarımla...
    4 - 5 bin liraya tv satıyorlar ama pvr özelliği eklemiyorlar. 50 liralık uydu alıcılarında dahi var bu özellik. Bunda olmaması çok saçma.

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.