Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
49
Favori
142.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soyulmaya işi yokuşa sürebilirler kullanıcı hatası diyip ama algılamamaya sıvı teması filan olmamışsa deme ihtimalleri yok bence.

Tabii burası Türkiye ve tüketiciyi koruMAMA kanunu var :)

Umarım sorunsuz halledersiniz bir şansınızı deneyin, sonuçta size servis gelince biz geldik, hata sizde de deseler zorla kumanda verecek halleri yok ve servis geldi diye de servis ücreti alamazlar.

Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    İşte sorun orda servis benden servis ücreti istiyecekmiş eğer kullanıcı hatası bendeyse. Ee haliyle bende bulacaklar kullanıcı hatasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah Kan S kullanıcısına yanıt
    İyice şaşırmışlar o zaman.

Soyulmayı hadi kullanıcı hatası deseler de algılamama olayı bende de var ki aslında soyulma da var ama algılamama ile çağırıp soyulmuş bu o yüzden algılamıyor bile deseler bir nevi illa o parayı alacaklar mantığı gütmüş oluyorlar demektir.

Bu biraz eski zamanda sol önden çarpılan ama sağ arka kapısı açılmayan Tofaş esprisi gibi oldu.

Acaba servise kendiniz uğrasanız da aynı durum geçerli olur muydu ben de bunu merak ettim.

Özetle, ne deseniz haklısınız.

Geçmiş olsun.

Saygılarımla...
    Aynen öyle hocam. Servise gittim kendim getirecem dedim olur dediler. Ama yinede servis gelirse para alırlarmıs eğer kullanıcı hatası varsa. Dedim bunun mantığı ne,sonuçta ben garantili ürünü niye alıyorum. Niye ozaman geniş servis ağı ,müşteri memnuniyeti diye övünüyorsunuz dedim. Prosedür diyor hala. Şerefsizlik baska da bişey değil. Kendim götürcem bakalım ne yapacaklar.

Arıza tespite gelir, servis ücreti de alırız muamelesi yapmışlar ki bana da saçma geldi.

O zaman her şartta servis ücreti almak için isteseler her şeyi kullanıcı hatasına bağlama imkanları da mevcut.

Benim kumanda da soyulma var ama bundan dolayı çağırmam çünkü kullanıcı hatası derlerse şaşırmam ama geri tuşu zor çalışıyor bende ve bunu da
    bize göre normal, boşuna çağırdınız, ödeyin bakim servis ücretini de derlerse şaşırmamak lazım o zaman.

Geçmiş olsun tekrar.

Saygılarımla...
    Teşekkür ederim hocam bu g.tlere mecbur kalmıcaksın işte

Rica ederim.
    Maalesef bizim ülkemizde tüm yetkili servislerde bu durum mevcut ve tüketici koruma kanunu pek bize faydalı olmuyor genelde.

Saygılarımla...
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak. tv ye dsmart digitürk gibi bir dekoder.bağladım. ama anten kablosu tvnin akıllı kutusunda digitürkunde hdmı kablosu akıllı kutuya bağlı. Bu şekilde olduğu zaman sinyal yok diyor.anten kablosunu digitürke bağladığım zman yayın geliyor. Normali bumu. Eğer böyleyse anten kablosunu sürekli söküp takmamak için T gibi bişiy bağlayıp 2 sinede kablomu çekmek gerekiyor. Çok sağolun. Hayırlı akşamlar..

• Merhaba

Bu tv'de TRT 4k seyredebilmeme rağmen, 4K (4096x2160) çözünürlüklü bır yayın film maç vs. seyredemiyorum.

Siz 4K (4096x2160) bir yayın seyredebiliyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba

Bu tv'de TRT 4k seyredebilmeme rağmen, 4K (4096x2160) çözünürlüklü bır yayın film maç vs. seyredemiyorum.

Kardeş bende 250 nin üzerinde 4k var şu ana kadar hiçbir filmde sorun yaşamadım. Gayet güzel çalıştırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba

Trt 4k bende de maç olduğunda izlenmiyor.. ama onun haricinde ne zaman açsam çalışıyor.

• , Uydu hangi cihazı kullanıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt
    Kendi uydusu..cevremde ne kadar 4k samsung tv kullanan varsa trt 4kda dünya kupası maçlarını izleyemedi.

• TRT 4k bence şifreli zaten dijitürk ve dsmart gibi platformlar ekstre ücret talep ediyor

Şifreli değil açık her zaman.. normalde izliyorum zaten.. dünya kupası maçlarına yayın var ama sürekli buzlanma karıncalanma yapıyor her 3 5 sn arayla.

• Bence yayından kardeşim. Trt4k bende de bazen göstermiyor

• Ben 4k olarak dunya kupasini izlemistim. Sitenin ortak antenini ve tvnin kendi uydusunu kullaniyordum.

Buyuk ihtimal uydu sistemi ile alakalidir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Aynı sitede üst katta bazilqticfarklo marka ile izlerken bende sorun vardı muhtemelen merkezi sitemden dağılım sorunlu o zaman.

• KS8500 ün en son yazılım sürümü nedir acaba? 5 ay önce güncellemiştim. Bir de görüntü ayarlarının değerlerini paylaşma imkanı var mı? Bende şu şekilde ve bayağı canlı. DİNAMİKTE : SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

Aynı böyle hocam bir-tek renk 55te bende geceleri arka ışığı kısıyorum, 12 falan yapıyorum beyazlar göz alıyor tatildeyim döndüğümde bakarım ama otomatik güncelliyor zaten muhtemelen aynıdır.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.