Bildirim
SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (103. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rengi ben de biraz kıstım kardeşim. -
Bende xobox one x de oyun oynarken tvnin ekranı bazen gidip geliyor çaresi nedir bilen var mı acaba? Kabloyu değiştim olmadı. -
Dünya kupasını TRT 4K dan izleyemediniz mi ?
Bende hiç bir sorun olmadan tüm maçları izledim.
DSmart modül kullanıyorum bu arada.
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 23 Ağustos 2018; 23:22:6 > -
Evet kendi uydusundan izleyemedim. Normalde trt 4k düzgün çalışırken maç zamanları sorun oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuvvetle muhtemel ülke dışı lisans nedeni ile maç yayını sırasında şifre girilmiştir ki aslında TRT nin
o anda anahtar girişleri internette yayınlanıyor ve siz o anahtar kodu girdiğiniz anda izlemeye devam ediyorsunuz.
Saygılarımla... -
Bende de aynı sorun var, PS4 Pro oynarken görüntü gidip geliyor bazen... Düzelmesi için kaynak değiştiriyorum, Digiturk'ü açıp tekrar PS4'e döndüğümde düzeliyor. Bazen öyle de düzelmiyor, HDMI kabloyu çıkarıp takıyorum halloluyor. Amazon'dan kaç kere HDMI kablo aldım düzelmedi, kablo ile alakalı değil yani. Sanırım o siyah kutuda sorun var, hani hdmi kabloları bağladığımız... Yabancı forumlarda bunu değiştirenlerin aynı sorunları çözülmüş diye duymuştum.quote:
Orijinalden alıntı: shinji mikami
Bende xobox one x de oyun oynarken tvnin ekranı bazen gidip geliyor çaresi nedir bilen var mı acaba? Kabloyu değiştim olmadı. -
Kardeşim bence kutuyla alakalı değil arkadaşta oled tv var onda da ps4 proda yapıyor. Tv ile makina birbiriyle uyumlu olmadığından görüntü değişimi söz konusu. Xbox one X i olede takıyoruz kesinlikle bu problem ortaya çıkmıyor. Ps4 proyu oled tv ye takınca onda ekran gidip geliyor. Tersi durumu düşünürsek One X i KS8500 e takıyoruz yine ilk açılışta özellikle ekran kararması oluyor, sonra düzeliyor. Sitenin birinde bu durumu harika açıklamıştı bulursam size de gönderirim.quote:
Orijinalden alıntı: TaKo
Bende de aynı sorun var, PS4 Pro oynarken görüntü gidip geliyor bazen... Düzelmesi için kaynak değiştiriyorum, Digiturk'ü açıp tekrar PS4'e döndüğümde düzeliyor. Bazen öyle de düzelmiyor, HDMI kabloyu çıkarıp takıyorum halloluyor. Amazon'dan kaç kere HDMI kablo aldım düzelmedi, kablo ile alakalı değil yani. Sanırım o siyah kutuda sorun var, hani hdmi kabloları bağladığımız... Yabancı forumlarda bunu değiştirenlerin aynı sorunları çözülmüş diye duymuştum.
Alıntıları Göster
-
Şöyle bir cevap yazmış birisi : ps4 pro ile verileni kullanıyorsan hdmi değiştirmeye gerek yok.
çözüm: tv de hdmi deepcolor gibi bi ayar olacak.. tüm hdmi girişlerinde bunu açık yapman gerek + hdr seçeneği de açık olmalı.
o kararma ps4 pro nun tv ile optimizasyonu sırasında oluyor.
ps4 proda da görüntü ayarları kısmında çözünürlüğü otomatiğe al. rgb aralığı ve hdr de otomatikte olsun -
-
Hdr + açık değil bende tvdeki o hdr desteklemeyen oyunlar için hdr desteğini bir nebze vermek için yapılmış ama fark olmadığı için kapalı tutuyorum. Zaten oyun hdr destekliyorsa ps4 proda da ayarlar yapılmışsa kendi aktif hale geçiyor.
Hdr + açıldığında sarı filtre uyguluyor tv orjinal görüntüyü bozuyor. O yüzden kapalı tutuyorum.
Hdmi uhd kısmında çıkan hdmiler hangileri kullaniliyorsa onlar açık seçili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 24 Ağustos 2018; 19:19:24 >
Geri tuşu sorunundan dolayı servis eve gelip kumandayı değiştirdi. Algılamama sorunu genel bir sorun galiba. Çoğumuzda ara ara oluyor.
Aliexpressten aşağıdaki kılıfı aldım. Cuk oturdu. yeşil olanından aldım. fosforlu.
Silikon Koruyucu Kapak Kılıf Samsung Akıllı TV Ses Sürümü Uzaktan Kumanda UA55KU6300J UA55KU6880J UA49KS7300 Dropship
http://s.aliexpress.com/r2QVrUFZ?fromSns=Copy to Clipboard
Geri tuşu sorunu sanırım bir çok kumanda da mevcut ki bende de aynı sorun var ve servis kaydı bende açtıracağım bir ara.
Kılıfta aslında kumandanın altının masaya değdiği üst ve alt paralel kısımda iz bırakması ile mantıklı bir çözüm.
Paylaşım için teşekkürler.
Saygılarımla... -
Kumandanın yapısından dolayı olmalı ki çok yere düşüyor. Bu kılıf ile belki düsmede zarar görmez. Bu kumandanın nedense çakması yapılmıyor orjinal olanı da çok pahalı. Kılıfsız kullanmak daha hoş.
Henüz hiç düşürmedim ama kılıfsız kullanmak dediğiniz gibi daha hoş o ayrı.
Masanın üstünde iken değer yerleri daha önce alttan gözükmeyecek şekilde izolabantla kapatmıştım ve baya süre o şekilde çizilmesini önledim ama
ses yukarı aşağı tuşunun üstü nasıl soyuldu hala bilmiyorum.
Böyle bir ürüne sanki malzeme kalitesi ve genel olarak bir süre sonra geri tuşu vs de sorun çıkması ile yakışmamış gibi.
Zaten dizayn olarak bir sonraki seride alt kısmı düz yaptılar ki yanlış yaptıklarını kendileri de anlamış sanırım.
Saygılarımla... -
Arkadaşlar YouTube da video izlerken çıkmak istediğimde bazen geri tuşu çalışmıyor,mesela geri çıkıp farklı video izleyeceğim geri tuşu basıyorum aktif olmuyor çoğu zaman sizde de aynı sorun var mı,bunun başka bir yöntemi var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokce7374 -- 31 Ağustos 2018; 21:45:13 >
Kumanda üzerindeki geri tuşunuz sorunlu değil ise youtube bazen bunu yapmakta.
Çıkmak içinde geri tuşuna uzun basın uygulamadan çıkmış olacaksınız ki sonrasında TV yi kapatıp açıp tekrar aktif ederseniz arka planda çalışmasını da engellemiş olmanız lazım.
Saygılarımla... -
Anladım hocam bende servisi çağıracağım ozaman ayrıca bu yeşil dışındakiler fosforsuzmu acaba. Mor renkte güzel duruyor.
Arkadaşlar kanal listesini hangi programla oluşturuyorsunuz ? -
Arkadaşlar tatilden dolayı 2-3 haftadır kullanmadığım televizyonumu bugün açtığımda mor ağırlıklı dikey çizgilerle karşılaştım. Görüntü baya bi bozuktu, seste bi problem yok. Sebebi ne olabilir acaba? Panel mi anakart mı? Geçen gün evde temizlik vardı, paneli tutup da saçma sapan bezlerle mi sildiler acaba hiçbir bilgim yok. Kasım’da garantisi bitiyordu, garanti sorgusu ve teknik servis için Samsung’a ulaşmam lazım. Hangi numarayı arayıp, ne yapmam gerekiyor? Garanti belgesini de nereye koyduğumu hatırlamıyorum, televizyon’un seri no’sunu söylemem falan yeter mi? Hiçbir bilgim yok, moralim çok bozuk!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X