Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
49
Favori
142.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılmamak mümkün değil ama Samsung ve diğer firmalar kullanıcı alışkanlıklarına göre bazı özelliklere yer verip bazılarını da ürünlerinde kullanmıyor.
    Sanırım bu konuda da bir araştırma olmuş ve kullanıcı çoğunluğu için bu özelliğin pek önemsenmediği de düşünülmüş olabilir.

KS serisinden sonra 2017 ve 2018 modeller çıktı ki bu 2 seride de hala bu özellik yok ve tahminimce yukarıda yazdığım neden ile hala modellerine koymuyor Samsung.

Keşke olsa idi ama yapacak bir şey yok.

Saygılarımla...
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    benim panel değişti kısa bir süre önce, evde değişti zaten çok basit bir işlem 10 dakika bile sürmedi.
    Panel dedikleri şey aslında tv nin tamamı, sadece arkasında 3 tane kart var onlar kalıyor onun dışında her şey değişmiş oluyor.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bizim cihaz kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı :( Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung servis menusunden panelinizin samsung uretimi olup olmadigini gorebilirsiniz. Ama dikkat diger ayarlari kurcalamayin...bu menuye girmek icin eski tip kumanda gerekli.

Tv tamamen kapaliyken info menu mute power tuslarina sirayla basmaniz gerekiyor. Örnek:
    Option : 40A1UU7VJ,....,....,NONE (from the Service Menu)

40 = Size in inches
    A = vendor / Manufacturer / where:-

A = Samsung Display
    D = CMO (Chimei Innolux / Chilin /)
    L = AUO (AU Optronics)
    R = AUO (AU Optronics)
    I = CPT (Chunghwa Picture Tube)
    P = CMI (Chimei Innolux)
    H = Sharp Display
    S = Sharp / (Samsung China)
    B = Beijing Optoelectronics

1 = Panel frequency where:-

6 = 50 (60Hz)
    1 = 100 (120Hz)
    2 = 200 (240Hz)

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside7 -- 14 Haziran 2018; 23:43:7 >

• Arkadaşlar merhaba. Lg marka hifi bir ses sistemi aldım. Sorunum şu. Hoparlörü aux bağlantısı yapamıyorum çünkü böyle bir çıkış yok. 3.5 jak çıkışından da olmuyor sadece tiz bir bip sesi çıkıyor. Bluetooth ile ses harika fakat cihazı eşleştiriyorum tv açıp kapatınca bakıyorum silinmiş yine eşleştirme yapmak istiyorum bu kez göremiyor. Bu tizen ne lanet bir işletim sistemi.

Bu arada tv 60ks8000

• atabey444 kullanıcısına yanıt
    optik ses çıkışı yokmu
  • Optik ses çıkışı var lakin hoparlörde yok. Hoparlörü bir tek AUX bağlantısı ile tv ye bağlayabilirim. Normal 3.5 jak çıkışını aux çıkışına çeviren bir kablo aldım. Sadece tiz bir bip sesi çıkıyor. Bluetooth bağlantısı da sıkıntı. Tv kapatılıp açılınca unutuyor hoparlörü. Yine eşle yine ayarla vs hiç pratik değil. Optik çıkışı normal aux çıkışa dönüştüren bir kablo da bulamadım.

• Kumandamın geri tuşu çok sertleşti. Servise kendimiz mi götüreceğiz yoksa kargo ile gönderme imkanımız var mı? Bu kumandayı bir türlü sevemedim.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş mesajlardan anladığım kadarı ile çağrı merkezini arayıp kayıt oluşturuyorsunuz.
    Geri tuşu sertleşti yerine basmıyor bazen demeniz daha hızlı aksiyon alınmasını sağlar sanırım :)

Kimi arkadaş direkt kargo ile yolladılar dedi kimi de servis adrese gelip kontrol edip değiştiriyor dedi.

Benimde geri tuşu bir kaç basışta ancak algılıyor ki bir de kanal değişme tuşunun biri de soyuldu kendiliğinden, bende başvuracağım sanırım.

Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağolun. Sayfayı uzun süredir takip etmiyordum. Siz söyleyince baktım ses azaltma tuşu bende soyulmuş. Kayıt açtırdıktan sonra eskisini istemeden adresimize yeni kumanda mı yolluyorlar? Çakma bir tane alayım dedim ama piyasada yok. Aliexpressten baktım 15 dolar. Hatta daha yüksek fiyata satanlar var.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi o konu biraz muallak benimde anladığım kadarı ile.
    Kimi arkadaş direkt kargoladılar geldi dedi, sonradan yazan bir arkadaşta servis gelip kontrol edecekmiş önce dedi.

Açıkçası en sağlamı çağrı merkezini arayıp konuyu belirtip öğrenmek sanırım.

Saygılarımla...
  • Bugün servis evime gelip yerinde kumandayı kontrol etti sonra da yetkili birini arayıp değiştirme onayı aldılar ve kumandayı değiştirdiler. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturmuştum.

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Dostum benim de ekranda beyaz lekeler oluştu garanti süresi daha var ama faturayı kaybettim, tv nin kurulumunu servis yapmıştı zaten, gene de fatura isterler mi benden yoksa sistemlerinde giriş tarihi oluyor mu, illa fatura istiyorlar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Dostum benim de ekranda beyaz lekeler oluştu garanti süresi daha var ama faturayı kaybettim, tv nin kurulumunu servis yapmıştı zaten, gene de fatura isterler mi benden yoksa sistemlerinde giriş tarihi oluyor mu, illa fatura istiyorlar mı
    sistemlerinde tarih olur kanımca
  • Panel değişimi olacak benim tv de, yalnız tv yi alıp götürdüler 2 haftaya anca olur dediler, Ankaraya gidecekmiş tv, kayseride oturuyorum. 2 hafta tv siz kaldık iyi mi, neyse inşaallah düzgün bi değişim olur

• 49KS8500 televizyonuma geçen gün kablosuz mouse taktım. Sadece internet tarayıcısında çalışıyor, youtube ve diğer tüm uygulamalarda çalışmıyor, akrabamda LG marka bir TV var ve mouse'u takınca tüm uygulamalarda çalışıyor. Mouse'un diğer uygulamalarda da çalışmasının bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaziz23

49KS8500 televizyonuma geçen gün kablosuz mouse taktım. Sadece internet tarayıcısında çalışıyor, youtube ve diğer tüm uygulamalarda çalışmıyor, akrabamda LG marka bir TV var ve mouse'u takınca tüm uygulamalarda çalışıyor. Mouse'un diğer uygulamalarda da çalışmasının bir yolu var mıdır?
    uygulamalarda çalıştığını ben duymadım. ben de akşam bir deneyeyim bakayım.
  • Habidin kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam, çalışıyor mu mouse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaziz23

Ne yaptınız hocam, çalışıyor mu mouse?
    yok. çalışmıyor malesef. bana hiç lazım olmamıştı bu ozellik
  • Arkadaşlar kumandadaki soyulma ve algılama sorunu için aradım samsung u az önce bana öyle yollarız demediler servis gelcek dediler gelince de bakacaklar eğer kullanıcı hatası ise sizden para alacaklar bilginiz olsun dediler. Dedim öyle şeymi olur hem garantili cihaza paramı istenir filan falan. Adamlara dedim göndermeyin ozaman servisi

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.