Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.528
Cevap
49
Favori
142.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki bilgisayar ekranındaki görüntü neden tv ye aktarılandan daha canlı olabilir acaba? bahsettiğim durum özellikle oyunlar için geçerli. bir yerden 4k hdmi ler ile daha iyi sonuçlar alınabilir gibisinden bir şeyler görmüştüm, o yüzden sorma ihtiyacı hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwx_black -- 1 Ocak 2019; 17:52:27 >
  • xwx_black kullanıcısına yanıt
    Pc ile tv ayni seymi.daha canli olmasinin sebebi tv nin renk panel kalitesi ile pc ayni degil.tv panelin kalitesi neyse onu gorursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yukardaki arkadaşla aynı problemi yaşamaktayım. pc'yi (dizüstü) tv'ye bağladığımda net bir görüntü alamıyorum. daha büyük bir problemim daha var. netflix izlerken ekranın ortasında bir buzlanma oluyor devamlı. hangi ayarı yaptıysam önüne geçemedim. tam ekranın ortasında, sanki bir flulaşma, titreme ya da buzlanma gibi bir durum var. her görüntüde olmuyor. zaman zaman oluyor ve göz yoruyor. ayrıca ışık sızması baya fazla. durumla ilgili ne yapabilirim? tv'yi alıp götürüyorlar mı servis çağırdığımda? bir tv var sadece çünkü evimde :) böyle bir sorun yaşayan var mı? bazende ps oynarken saçma bir durum geliyor meydana youtube linkini vereyim bir bakın. Renk problemi

• 49ks8500 kullanan arkadaşlar. ben riske girip almanya dan ikinci el düz ekran 49ks8000 sipariş verdim. sorun çıkmaz da gelirse göreceğiz. nasıldır,değildir. 49ks8500 türkiye de satıldı. ben curved sevmediğim için almadım. mecbur bu yola girdim.
    sizden isteğim:
    tv nin uydu performansı nasıl? harici 4K uydu almak gerekir mi? ayrıca internet i nasıl? tv box mı alayım? görüntüsüne bir şey demiyorum. ks8500 kadar olsa yeter.
    cevap bekliyorum.
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    dostum aynı şey olmadığını ben de biliyorum ama panel 4k olmasına rağmen 1080p yi geç 720p bile alamıyorum. ayrıca özellikle oyun oynarken saniyelik gecikmeler oluyor bilgisayar ile tv ekranı arasında. oyun oynayanlar o minik gecikmelerin ne demek olduğunu gayet iyi anlar. yine de cevap için teşekkürler.
  • xwx_black kullanıcısına yanıt
    Bende Pc steamlink ile tv steamlink eslestiriyorum tv asiri donuyor mesela pc de oyunu tv de oynayamiyorum

• arkadaşlar tv ekranı catladı cisim geldi ön panel nerdeen bulabilirim SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil07 -- 20 Ocak 2019; 23:42:6 >
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

Yetkili servisler yardımcı olmadı mı ?

Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Tskler 4500 fiyat çektiler

• adil07 kullanıcısına yanıt
    TV = Panel demişler kısaca desenize :(

Umarım en kısa zamanda arzu ettiğiniz ve sizi yormayacak şekilde çözersiniz.

Saygılarımla...
  • Kumandam da sadece power tuşu çalışmıyor. Sizce nasıl bir sorun olabilir? Servisi aradım uzaktan tekrar eşleştirme yapmalıyız dedi şu an evde olmadığımdan yapamadım :s garantim biteli de 3 gün olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün Samsung çağrı merkezini arayıp kumandamın geri tuşu basmakta zorlanıyor diye kayıt açtırmıştım.

Bugün öğlen arayıp müsait iseniz geliyorum dendi.

1 saat sonrasında Merkez servisten güler yüzlü bir arkadaş geldi.

Benim kumandada ki pilleri çıkardı yeniye taktı, tanıttı ve gidiyordu ki benim kumanda'ya bakmayacak mısınız dedim ve gerek yok merkezde bakarız dedi :)

Her şey hızlıca halloldu da küçük bir ayrıntı olarak fatura ve kurulumda servis formunda TV nin seri numarası yazmadığı için duvara monte TV yi beraber indirdik ve arka taraftaki seri nosunu yazdı o kadar.

Sanırım böyle hızlı bir servis beklemiyordum ki geçmiş sayfalarda kumanda değişikliği ile ilgili yazılan mesajlarda aksi durumlarda olmuş ama ben hiç birini yaşamadım ve çok memnun kaldım.

Saygılarımla...
  • Wifi sifre girmek istediğimde Türkçe karakter kullandirmiyor klavyeden I Ş harfleri yok. Ayarlarıda degistirilmiyor. Bilen varsa yardim pls

• quote:

Orijinalden alıntı: ERHAN58

Wifi sifre girmek istediğimde Türkçe karakter kullandirmiyor klavyeden I Ş harfleri yok. Ayarlarıda degistirilmiyor. Bilen varsa yardim pls
    1.Başka ağa bağlanmayı dene. Wifi yoksa başka kendi telinden paylaş ona bağlan sonra tekrar eski wifi ağa bağlanırsın sonra.
    2.Türkçe karakterli wifi şifresini değiştir:)
    3.Ethernet kablosu varsa onu tak çıkar
    4.Hiç yapamazsan fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin tv yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerimhaber -- 21 Şubat 2019; 13:13:19 >
  • Bende JBL Xtreme Bluetooth hoparlör var. Tv ile eşleştiriyor, bağlanıyorum. Ancak hiç bir şekilde ses alamadım.

Tvyi Bluetooth hoparlöre bağlayıp kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 22 Şubat 2019; 14:46:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bende JBL Xtreme Bluetooth hoparlör var. Tv ile eşleştiriyor, bağlanıyorum. Ancak hiç bir şekilde ses alamadım.

Tvyi Bluetooth hoparlöre bağlayıp kullanan var mı?
    Ses ayarlarindan ses cikisini TV hoparloru yerine bluetooth hoparloru yapmaniz lazim

• Onu yapıyorum zaten

Fakat yine ses yok.

Merak ettiğim farklı Bluetooth cihazlarını yapan olup olmadığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 22 Şubat 2019; 17:1:58 >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Anker soundcore mini 2 ile yaptım ben. Evde bluetooth kulaklik var ly-11 diye onlada sikinti yasamadim

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    meizu a20 bluetooth hoparlördede durum aynıydı. denemiştim evelce ve ilk ses geliyordu tv de bağlantı onayı için kumandadan tuşa bastığım an ses gidiyordu. deneme amaçlı bi girişimdi benimkisi. kullanmak istediğim için değildi yani. ama durum böleydi.
    fakat normal bluetooth kulaklıklarda (bluetooth 4.0 ve üzeri) sorun yoktu. en azından denediğim 2 sony 1 pioneer kulaklıklarda sorun yaşamadım. fakat bluetooth sürümü eski ve kalitesi düşük kulaklıklar yarım metre 1 metreden sonra bağlantı kesiyordu. böyle birkaç kulaklığada denk geldim.
  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Ben de bir türlü bağlayamadım. Internette araştırdığımda benim Bluetooth model ile bağlantı yapanlarda hep sorun gördüm.

Anlaşılan sorun tvnin hoparlörü kabul etmemesi gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.