Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
49
Favori
142.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yaptiysam da bu tvde usbden video acamadim. Onceden duzgun calisirken artik calismamaya basladi.

Usb bellekleri formatladim, ntfs ve exfat formatlarini denedim, tvye yazilim guncellemesi yaptim (1233), dogrudan tvnin arkadasindaki usb bellek girisinden de taktim.

Ayni sorunu yasayan ya da cozum yolu bilen var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blunt -- 22 Nisan 2019; 23:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonda picture in picture özelliğini ve yayın kayıt özelliğini açmanın bir yolu hala yok mudur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

selam dostlar, bu tvlerde logo yanığı olmuyor denmiyor muydu?
    Sabah 1 saat kadar ekranda bir resim açıktı beyaz izler kalmış. Zamanla geçer mi? Artık kalıcı olarak kaldı mı? Garantim bitti sanırım ne yapmak lazm? Bu kadar kısa sürede oluyor mu yahu
    Buna cevap var mı?
  • quote:

Buna cevap var mı?

Alıntıları Göster
    resmini çek paylaş ben sana cevap dönerim
  • marto1 kullanıcısına yanıt
    akşam ileteyim hocam.
  • kadtas kullanıcısına yanıt
    Tamamdir

• Merhaba. Önceki soruma cevap alamadım ama belki bu konuda bilginiz vardır

1. Televizyonda uydunun sinyal kalitesine nereden bakabiliriz?
    2. Uydu ayarlarına girince ince ayar diye bir kısım var ancak silik girilmiyor. Burası neden inaktif? Uydu yayınına ince ayar yapma şansımız yok mudur?

• blunt kullanıcısına yanıt
    hocam bunlara 1233 version yazılım mı sebeb oldu? son durum nedir. yani 1233 ben daha yüklemedim yüklemeyi düşünüyrodum ama siz böyle yazınca kıllandım şimdi.
  • İnternette hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen youtube dan bağzı videoları izleyemiyorum bazen ise hiç netflix uygulamasını açamıyorum . Sizlerde de var mı bu tür sorunlar? Çözümü var mıdır ?

• resh_aykut kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sıkıntı var YouTube da, netflix kullanmadığım için ona Bişey diyemem, youtube baştan kurunca Bi süre geçiyor tekrar başlıyor sıkıntı, çözümünü bulamadım

• firmware vwesiyonu kaç? yeni 1233 versiyondan sonramı oldu bu sıkıntılar? ben daha 1233 ü yüklemedim. sorunluysa hiç güncellemeyelim...
    bende youtube videolarındada netfixdede sorun yok. ama dediğim gibi 1233 ubdate etmedim henüz.
  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt
    Benim tv de 1233 frimware var, ondan sonra oldu daha çok

• marto1 kullanıcısına yanıt
     SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

Hocam net belli değil ama altta 4 er tane nokta şeklinde beyazlık var. Sanırım açtığım bir videodan oldu. Hanı qledler yanmıyordu? Ne yapabilirim? Garanti de bitti

• kadtas kullanıcısına yanıt
    Dostum bunun tek çözümü panel değişimi

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu kdar kısa sürede yanabılıyor. Hanı qledler yanmıyordu? Bundan sonra dahası olmaması için neye dikkat etmeliyiz?

• quote:

Hocam net belli değil ama altta 4 er tane nokta şeklinde beyazlık var. Sanırım açtığım bir videodan oldu. Hanı qledler yanmıyordu? Ne yapabilirim? Garanti de bitti
    tipik samsung amoled yanığı aynı mevzular LG markalarda da var özellikle oledlerde muhakkak %100 çıkıyor

bir de amoled akması var

samsung telefon tablet tv teknolojileride olağan bir şey evet garanti devam etseydi panel değişimi olcaktı.

aslında mahkemeye versen %100 kazanırsın uğraşmak mesele bu ürünü alıyorsun göya dayanıklı tüketim malı 2 sene de hop çıkıyor

yani nece 5-10 k verip iyi tv alıyorsun yani bunu genel olarak yazıyorum 2 yıl garanti veriliyor çok saçma devletin bu konuya el atması lazım

piyasada 70-100 bin tl ye bile tv var ben bunları inceledim 2 yıl garanti koymuşlar :d

neyse bu led yanmaması için ayarlardan panel ışığını kısın ve tv nizi sabit görüntülerde saatelrce bırakmayın yoksa ekrana yapışıyor ayrıca ben burdan vakti zamanında çok uyardım tv yi duvara montajlamayın diye buda panel yanığına neden oluyor saçma ama oluyor :D

geçmiş olsun yapabilecek bişi yok çok göze batacak kadarda iri değil şuan ks8500 panel fiyatlarıda tv parası çok para herşey çok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 31 Mayıs 2019; 9:25:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marto1

tipik samsung amoled yanığı aynı mevzular LG markalarda da var özellikle oledlerde muhakkak %100 çıkıyor

bir de amoled akması var

samsung telefon tablet tv teknolojileride olağan bir şey evet garanti devam etseydi panel değişimi olcaktı.

aslında mahkemeye versen %100 kazanırsın uğraşmak mesele bu ürünü alıyorsun göya dayanıklı tüketim malı 2 sene de hop çıkıyor

yani nece 5-10 k verip iyi tv alıyorsun yani bunu genel olarak yazıyorum 2 yıl garanti veriliyor çok saçma devletin bu konuya el atması lazım

piyasada 70-100 bin tl ye bile tv var ben bunları inceledim 2 yıl garanti koymuşlar :d

neyse bu led yanmaması için ayarlardan panel ışığını kısın ve tv nizi sabit görüntülerde saatelrce bırakmayın yoksa ekrana yapışıyor ayrıca ben burdan vakti zamanında çok uyardım tv yi duvara montajlamayın diye buda panel yanığına neden oluyor saçma ama oluyor :D

geçmiş olsun yapabilecek bişi yok çok göze batacak kadarda iri değil şuan ks8500 panel fiyatlarıda tv parası çok para herşey çok :(

Alıntıları Göster
    Toplamda 2 si iri 4 tane nokta var. şuana kadar sabit hiç bir görüntüyü ekrana oturtmamıştım. Bu seferde nerede yandı onu bile bilmiyorum.
    Ayrıca tv duvara bağlı değil. Hava sıcaktı belki ondan oldu. Ama qledler kesin yanmıyor deniyordu görünce şok oldum. Çoğu tv ekranda sabit kalan öğeyi mili sanıyeler ile titretiyordu. Bunda öyle bir onlem olmaması da cok sacma. Garantının 2 yıl olması da cok sacma. İşin garibi mahkemeye versem yine aynı özellikte bir samsung curved bulabilir miyim onu da bilmiyorum. Şuan için backlit yüksekken veya açık renklerde fazlaca belli oluyor. Koyu renklerde gözükmüyor.

Acaba bu iş için normal mahkeme mi ? Tüketici mahkemesine mi vermek gerekiyor ? Versem mi bilemedim.

• arkadaşlar merhaba, benim tvyle ilgili bir sorunum var. bilgisayara yüklü olan oyunu hdmi ile tvye aktardığımda ekran çizik çizik oluyor,bazen komple çizgili bazen yarım ekran oluyor. daha önce benzeri bir durum yaşamıştım ama görüntü değil ses alamıyordum tvden. şimdiyse tersi bir durum söz konusu. aşağıya bir fotoğrafını koyuyorum,yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwx_black -- 8 Haziran 2019; 1:43:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xwx_black

arkadaşlar merhaba, benim tvyle ilgili bir sorunum var. bilgisayara yüklü olan oyunu hdmi ile tvye aktardığımda ekran çizik çizik oluyor,bazen komple çizgili bazen yarım ekran oluyor. daha önce benzeri bir durum yaşamıştım ama görüntü değil ses alamıyordum tvden. şimdiyse tersi bir durum söz konusu. aşağıya bir fotoğrafını koyuyorum,yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
    Farkli hdmi kablosu deneyin hocam ve farkli hdmi girislerinide deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bir sürü uğraştan sonra çözümü budum. oyun iki ekranda birden çalışınca ikinci ekrana maksimum 20 fps lik bir görüntü gidiyormuş. yansıtma ayarlarından sadece ikinci ekranı seçince düzeldi. benzer sorun yaşayan olursa kesin çözümü buymuş. cevap için teşekkürler ayrıca.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.