Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
49
Favori
142.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl yüklerim?

49KS8500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2. el olarak almak istiyorum. Çok güzel cihaz ama bu şekilde ışık sızması sorunu mevcut. Karanlık sahnede olmuyor sadece arka aydınlatma yüksek olduğunda ve parlak görüntülerde sızıyor. Bu sorun çözülebilir bir durum mudur? Panel ile cam arası kapatılırsa ya da vida gevşetme yoluyla düzelebilir mi?
    Acil olarak bir dönüş yapabilirseniz sevinirim.

Örnek:

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

Edit: Tamam vazgeçildi. Gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 3 Temmuz 2019; 19:2:45 >

• Arkadaşlar çocuk büyüdü artık tvyi asmam gerekiyor.
    TV'ye zarar vermeyecek sağlam bir askı aparatı önerebilir misiniz?
  • Merhaba iyi günler bir kaza sonucu esim tv silerken tv düsürmüs ve beklenen son ekran hasarli ekran kaça değişir değiştiren var mi yeni serilere baktim pahali 7300 serisi bile 5 bin tl nasil bir yol izlemelim servis yapar mi

• babaeski39 kullanıcısına yanıt
    3500 e filan değişiyorlardı diye hatırlıyorum ama artık bizim serinin panellerini getirmiyor olabilirler, yetkili servisle görüşmenizde fayda var

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    çorlu teknik servisi aradım tv arkasındaki tv bilgilerin olduğu yerin resmini istedi yolladım 3250 fiyat çekti 3 gün içinde teslim

panel siparişi verdikten sonra en kısa sürede dönüş yapıcam dedim
  • babaeski39 kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyi gibi, bu ayarda yeni TV almaya kalksan en az 7-8 bini gözden çıkarmak gerekiyor

• Doğru diyorsunuz 7300 serisine baktim onlar bile 4500 tl

Q6 serisine baktim onlar 6-7 arasi dediniz gibi

• Menüdeki GAMES kısmı görünmüyor. Nasıl aktifleştirebilirim?
  • msport M kullanıcısına yanıt
    My app kısmından yeniden kurmayı deneyin

• konu hortlatmış gibi olmayayım ancak en uzun süre pc ekranı olarak kullandığım cihaz budur:)
    ilk gün gibi çalışıyor 49" curved 4k pc ekranı . 55ju7000 yavrum salonda. yeni tv lere bakıyorum teknoloji yerinde sayıyor 1080p 120hz dışında. anten girişi hiç kullanılmadı hala:)
    my app kısmında bulamadım. Ayrıca My app kısmında bazı küçük oyunlar var ama ben Asphalt 8 arıyorum. Daha önce yüklemiştim, vardı ama şimdi yok.
  • msport M kullanıcısına yanıt
    Asphalt 8 kaldırılmış olabilir mağazadan belki dostum

benim de aklıma sadece o geliyor.
  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Gec yanit icin kusura bakmayin. Sorunun sebebi guncelleme degil. Guncellemeyi yapabilirsiniz. Usbyi calistiramama sorunu kendiliginden duzeldi, malesef nedenini bulamadim.

• Youtubeta bir videoyu geri sardırıp izlemeye başladığımda sıkıntı yaratıyor. Video donuyor oynuyor tekrar donuyor kumanda devredışı kalıyor. Videoyu kapatıp açıyorum ve istediğim yere gelene kadar ileri sarıyorum problem yok. Bu sorunu sizler de yaşıyor musunuz?

• Merhaba KS serisi tv kullanmaktayım. TV'den oldukça memnunum. NBA maçları için daha önce aldığım apple tv üzerindeki NBA uygulamasını kullanıyorum. Bu tv de bu uygulamayı mağazada göremedim. Bu konuyu araştırıp bir çözüm bulan oldumu acaba?
  • merhaba çocuk büyüyor...
    duvara askı aparatı öneriniz var mı ? 49ks8500 fiyat sorun değil..

• avantis A kullanıcısına yanıt
    aynen bendede öyle oluyor. geri biriki basınca sapıtıyor. donuyor sonra ani bi hızla ilerı sarıyor. düzeldi sanıyorsun yine donuyor. bildiğin lag da kalıyor. eğer video uzunsa, ben böyle olduğunda çıkış yapıp izleme geçmişinden, son izlediğim videoyu tıklıyorum. böylece son kaldığım yerden devam ediyor. kaldığım yere kadar, ileri sarmam gerekmiyor böyle yapınca.
  • Arkadaşlar, kumanda sağ yön ve geri(çıkış) tuşları pörtledi. yokmu çakma muadili falan? orj çok pahalı meretin.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.