Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
49
Favori
142.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence bunun cevabı sorunun kendi içinde zaten. şöyleki senin monitör 1080p ama bu tv 2160p bu büyük bir etkendir. bir diğer etken monitör ekranındaki pixellerin boyutu ile tv deki pixxellerin boyutuda farklı. bir diğer etken izleme mesafesi tv de 1080p için 3 4 metre gerekir, en iyi izleme deneyimi için.
    son olarak hdmi kablonun kalitesinin yanında tv box daki hdmi soketlerinde birbirinden farklı kalitede görüntü verebildiğini deneyimlerimle gördüm. soket değiştirmekte 1 kademe iyileştirme yapabilir.
  • Arkadaslar bu cihazda dsmart modülü çalıştıran varmı?
    Modülü kart yuvasına taktıktan sonra bu tv de bir işlem yapılması gerekiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır kullanıyorum.

Modülü yuvaya taktıktan sonra kanal taratmayı da bitirip, kumandanın üzerindeki kanal tuşuna basılı tutun (yukarı aşağı değil, üstüne) ve açılan pencerenin en sağında (iki sağ yani) altta Uydu veya DSmart yazısını göreceksiniz,
    DSmart'ı seçtikten sonra keyifle izleyebilirsiniz.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Uzun zamandır kullanıyorum.

Modülü yuvaya taktıktan sonra kanal taratmayı da bitirip, kumandanın üzerindeki kanal tuşuna basılı tutun (yukarı aşağı değil, üstüne) ve açılan pencerenin en sağında (iki sağ yani) altta Uydu veya DSmart yazısını göreceksiniz,
    DSmart'ı seçtikten sonra keyifle izleyebilirsiniz.

Saygılarımla...
    Çok tesekkur ederim. Sağolasın

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Saygılarımla...
  • 49ks8500 kullanıyorum. Ekranı kırıldı maalesef. Değişim için 4500 lira istedi servis. Sizce yeni TV mi mantıklı yoksa yeni panel mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

• AsTeNnu kullanıcısına yanıt
    Yeni TV daha mantıklı dostum, TV parası zaten o direk onu istiyorlar senden mu serisi ya da q6f serisi Samsung alabilirsin paneller biraz daha iyi ks serisinden, incelemelerde gördüğüm ks daha sıcak renk verirken q6f biraz soğuk renk gösterimi yapıyor

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Zaten 4500 vereceğimi ve servisin insafına 6 ay veya 1 yıl panel garantisi olacağını söylediler. Ben de yeni TV almaya karar verdim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• TaKo kullanıcısına yanıt
    xf veya xd 930e en iyi tv seçildi. birinde 3d var farklı olarak. ben de şimdi alsam kesinlikle sony alırdım.
    sonyin hdrsi tek başına diğer tüm firmalardan 3 kat ilerde . eğer hdr için alıyorsanız
  • AsTeNnu kullanıcısına yanıt
    bence sony , ama alırken bu sefer kesinlikle 5 yıl extenden garanti alın
  • creatous C kullanıcısına yanıt
    yıl olmuş 2019 yorumlara bakarmısın :)

hdr konusunda en iyi modeller oledler oda kontrasttan dolayı

sonrasında ise en iyi modeller samsungda sony samsungtan sonra geliyor

millet takılıp kalmış sony in ismine sony o eski sony değil panelleri başkasından alıyorlar (oled ve led modelleride) montajı başkasına yaptırıyorlar anakart vs aynı şekilde bi yazılım yap kasayada sony logosu koy hop sony oldu :)

ayrıca xd93 dediğiniz model kaç yıllık panel kontrastı şimdiki modellerin çok gerisinde buda hdr performansını fazlasıyla etkileyen bi unsur o yüzden hdr konusunda şuanki modellerin bariz gerisinde..

• Beckonn B kullanıcısına yanıt
    mu serisi performans olarak ks8500 modeliyle yarışamaz ks modelleri samsungun altın çağıydı :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum pardon nu yazacaktım orda, gerçi nu da yarışamaz :), ks serisinin hdr performansını ancak q9f veriyor ama gel gör ki eskidi TV miz,, 2019 serisini merak ediyorum Samsung un

• quote:

Orijinalden alıntı: creatous

bence sony , ama alırken bu sefer kesinlikle 5 yıl extenden garanti alın
    Turkiye de bu uzatmayi yapan yerler var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nsar

Turkiye de bu uzatmayi yapan yerler var mi?

Alıntıları Göster
    Teknosa yapiyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz ekstra uzatılmış garantileri çoğu firma, olası bir sorunda yetkili servisler yerine farklı firmalar üzerinden halletmeye çalışıyor ki bunu genelde ürünlere sigorta yapan yerlerde uyguluyor.

İyi araştırmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla...
  • selam dostlar, bu tvlerde logo yanığı olmuyor denmiyor muydu?
    Sabah 1 saat kadar ekranda bir resim açıktı beyaz izler kalmış. Zamanla geçer mi? Artık kalıcı olarak kaldı mı? Garantim bitti sanırım ne yapmak lazm? Bu kadar kısa sürede oluyor mu yahu

• herkese selam uzun zaman sonra yazıyorum araştırmalarımdan sonuç çıkartamadaım. yardım edermisiniz. samsung ks8500 suhd 49'' tv kullanıyorum.içindeki receiverı kullanıyorum. show max ve show türk kanallarını eklemek istiyorum.yeni kısmından frekans eklemesi yapmaya çalışıyorum.kanal frekansı 11045 H 4800 yazdığımda tv nin içindeki frekans olan 11039 a kendiliğinden geliyor.frekans silme yapılamıyor yani frekansı kaydetmiyor.kanallar sadece 11045 den çıkıyor.bu yüzden kanalları seyredemiyoruz. tv nin içindeki frekansları silme şansımız olsa o frekansı silip güncel frekansı eklediğimde olacak ama olmuyor.sizce ne yapmam gerekir.teşekkürler
  • kutgun K kullanıcısına yanıt
    usb üzerinden tv listesini aktarmayı denediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    o kanalların olduğu bir liste bulamadım.araştırırken birisi sat dosyasının içindeki listeye ekleme yapmış sonra tv ye atmış ama sqlite programıyla ben bilmiyorum aynı şekilde yapılabilir ama bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.