Şimdi Ara

SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.528
Cevap
49
Favori
142.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ben de aynı sorunu yaşadım. TV'nin browseri'nden dizi sitelerinden dizi izlerken şimdi izleyemiyorum. İlk zamanlar girdiğim izlediğim sitelerden dahi izleyemiyorum. Servisle konuştum bu konuyu. Diyor ki, bilgisayar gibi düşünmeyin bu browser'ı. Ne gibi düşünelim, önceden açtığını artık açmıyor dedim. Bilgisayar gibi düşünmeyin dedi tekrar, başka bir şey demedi. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumandanın ses yükseltme tuşu iç kısımdan kırıldı. Çinden aldığım kumanda da tuşlar sert ve sıkıntılı. Adam gibi kumandası yok mu bu tvnin? Evimdeki diğer samsung tvnin kumandası oluyor ama smart tvlerde kullanışlı değil.

• serkan2525 S kullanıcısına yanıt
    aynı soru benim içinde geçerli. acaba aranızda ekran koruyucu ile kullanan var mı televizyonunu? çok büyük bir görüntü kirliliği yaşamayacaksam almayı düşünüyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Hocam ben baktım samsung Q60 modeline o zamanlar 6500 civarıydi. Bir de Sony 55xf9005 modeli çok övülmüştü o da o zaman hemen hemen aynı fiyattı 7000 civarı. Samsung Q60 I gidip baktım kalas gibi geldi ks8500 den sonra. Malzeme kalitesini beğenmedim. 55xf9005 panel olarak güzel televizyon ama 2018 model ve Android. Android güncellemesi almayacak 8 de kalmış. Zaman geçtikçe kasmalar başlayacak. Dedim bekleyeyim 2020 model leri. Fiyatlar da iyice şişti. 8500 oldu 55xf9005. Şimdiki malum süreçten sonra nasip diyorum. 55ks8500 in Ekran çok kötü kırılmıştı izlemek neredeyse imkansızdı. Eski 32 inç LG TV ye kaldık. 55 ten sonra çok sarmıyor ama yapacak bir şey yok şu anda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Hocam ben baktım samsung Q60 modeline o zamanlar 6500 civarıydi. Bir de Sony 55xf9005 modeli çok övülmüştü o da o zaman hemen hemen aynı fiyattı 7000 civarı. Samsung Q60 I gidip baktım kalas gibi geldi ks8500 den sonra. Malzeme kalitesini beğenmedim. 55xf9005 panel olarak güzel televizyon ama 2018 model ve Android. Android güncellemesi almayacak 8 de kalmış. Zaman geçtikçe kasmalar başlayacak. Dedim bekleyeyim 2020 model leri. Fiyatlar da iyice şişti. 8500 oldu 55xf9005. Şimdiki malum süreçten sonra nasip diyorum. 55ks8500 in Ekran çok kötü kırılmıştı izlemek neredeyse imkansızdı. Eski 32 inç LG TV ye kaldık. 55 ten sonra çok sarmıyor ama yapacak bir şey yok şu anda.
    KS8500'ün kalitesi çok başka değil mi? Şimdiki TV'ler fiyat performans olarak bu kadar kaliteli ve başarılı değil...

• Hocam çerçevesi olsun plastik kalitesi olsun gerçekten çok farklı. Q60 serisi çok kötü bunun yanında. Sony bileböyle değildi açıkçası. Bir tek lg nin oled vardı 55c9 serisi. Onun kasa kaliteli ve ince gelmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwx_black

aynı soru benim içinde geçerli. acaba aranızda ekran koruyucu ile kullanan var mı televizyonunu? çok büyük bir görüntü kirliliği yaşamayacaksam almayı düşünüyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    @serkan2525 @xwx_black

Bende 55ks8500 için almayi düşünüyorum. Sizler alabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboy83tr

@serkan2525 @xwx_black

Bende 55ks8500 için almayi düşünüyorum. Sizler alabildiniz mi?

Alıntıları Göster
    Sipariş ettim aldım birkaç testen sonra görüntüde kalitesinde sıkıntı yok ama gündüz çok fazla parlama yapıyor akşam sıkıntı yok küçük toplalar deneme yaptım ufuklıkta eliyle yaptı sıkıntı yok @xwx_black

• Tv yi asmak için kutusunda parçalar oluyormuş ki kutu çöpe attım nasıl bir apart ve nereden temin edebilirim
    Duvar montaj adabtörü
     SAMSUNG KS8500 kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan2525 -- 17 Nisan 2020; 6:48:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan2525

Sipariş ettim aldım birkaç testen sonra görüntüde kalitesinde sıkıntı yok ama gündüz çok fazla parlama yapıyor akşam sıkıntı yok küçük toplalar deneme yaptım ufuklıkta eliyle yaptı sıkıntı yok @xwx_black

Alıntıları Göster
    Tam oturuyor mu? Dün birisinin yorumunu gördüm duvara asılı değilse ayaklarına değiyor tam oturmuyor,alttan kesmek zorunda kaldim. Duvara monte ise sorun olmaz ama yazmış.

Gündüz parlama olayini arka ışık ayarını fulleyerek cozebilirsiniz belki denediniz mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 17 Nisan 2020; 10:57:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan2525

Tv yi asmak için kutusunda parçalar oluyormuş ki kutu çöpe attım nasıl bir apart ve nereden temin edebilirim
    Duvar montaj adabtörü
    Samsung servisine ugrayin getirirler 1 haftaya. Tv baya ağır ve kavisli bide duvara monte hoş duymayabilir yanlardan dolayi. panele de çok yük biner .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 17 Nisan 2020; 11:11:28 >

• Duvara montende adaptörü kayıp biraz kötü duruyor ama çocuk için mecbur yaptık. Servis bizde yok dedi:(
    Uzaktan hiç koruyucu belli olmuyor kenarlar tam oturuyor ama altta 2cm falan fazlalık var. arka ışık 11 de

• serkan2525 S kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Kirilmaz Cam gibi bisey olsa daha iyi olurdu ama mecburen bu tarz bisey lazım..

Ben suan bile arka ışık 17de kullanıyorum alışkanlık.

Alttan 2cm fazla olmasida kötü benim tv ünitesinde duruyor ayaklara çarpar.

• n11 den bir ürün alarak tvyi depreme karsı duvara bağladım. Eh işte hiç yoktan iyidir.

• merhaba arkadaşlar

Tv ekranini ne ile temizliyorsunuz? Hassas bir ekranı olduğu için hemen leke oluşumu oluyor. Ben kuru bir Fiber bez ile temizlik yapıyorum ekte bulunan fotolardaki leke Gitmiyor ama tv izleniminde sorun yok. Sadece kapalı ekranda yakından bakılınca fark edilen bir leke

• kerimpolat11 K kullanıcısına yanıt
    benim temizleme losyonu vpw sk/240/lq ama şuan piyasada yok
    şahsi deneyimime göre, bu tarz inatçı sıkıntılı lekelerin temizliğinde, sıfır hiç kullanılmamış (antistetik özelliğini yitirmemiş) kaliteli fiber bez kullanmak baya etkili oluyor. bimde 3m in fiber bezleri satılıyordu, bi ara görmüştüm. 3m ürünleri genelde kaliteli oluyor.

benim tv de ilk aldığımda ekranın alt kısımlarında, birkaç santim çapında iki leke vardı. sprey, fiber bez, neyle silsem çıkmadı. bende artık lekenin panelin iç yüzeyinde olduğuna iyice ikna oldum. bir seneye yakın da öyle kullandım hatta. garanti bitimine yakın, servis çağırırım diye planını bile yapmıştım. sonra bir gün sprey ve sıfır kullanılmamış bir fiber bez ile, paneli sildiğim de, bu lekelerin de temizlenmiş olduğunu, çok sonra farkettim ve baya şaşırdım. benim için sürpriz oldu. aslında ekranı, o lekeleri çıkarma derdi ile de silmemiştim. rutin bir toz alma ve ekran silme idi sadece. yani böyle de bir tecrübe yaşadık.

benim kullandığım sprey bu

edit:
    Biraz araştırdımda, bunların yorumları iyiymiş...

sonorous-tv-ekran-temizleme-spreyi-mikrofiber-temizleyici-bez-hediyeli-150-ml

perfect-lcd-tft-plasma-temizleyici-sprey-200-ml

terlans-profesyonel-ekran-temizleme-seti-solusyon-250-ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 21 Nisan 2020; 6:54:17 >

• 49KS8500 cihazımın ekranı ufacık bir darbede içten kırıldı. Servis 2900TL'ye değiştireceğini söyledi. Keşke koruyucu alsaymışım diyorum şimdi. Koruyucu tavsiyesi olan var mı?
  • dostum ben hepsiburada dan nunamax tv koruyucu aldım ancak gelen ürün kargoda kırılmış. kendilerine ilettim anında ertesi gün yenisini yolladılar fakat bu sefer yeni gelen ürün enine tam otursa da alt kısımdan biraz uzun kaldı. tekrardan aradım, bu sefer tv ye özel kestirip yollayalım dediler, dün kargoya verildi bugün elime geçerse hemen deneyip sonucu buradan paylaşırım.
  • Merhabalar, bendede aynı televizyondan var internete bağlantı problemi var internet range extender aldım. Extendera bağlanamıyor. Extenderı başka cihazlarla kontrol ettim sorunsuz çalışıyor. Şifreyi doğru ve defalarca yeniden girmeme rağmen ağ bağlantısı kontrol ediliyor aşaması çok uzun sürüyor ve sonunda bağlanamıyor. Çözüm var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwx_black

dostum ben hepsiburada dan nunamax tv koruyucu aldım ancak gelen ürün kargoda kırılmış. kendilerine ilettim anında ertesi gün yenisini yolladılar fakat bu sefer yeni gelen ürün enine tam otursa da alt kısımdan biraz uzun kaldı. tekrardan aradım, bu sefer tv ye özel kestirip yollayalım dediler, dün kargoya verildi bugün elime geçerse hemen deneyip sonucu buradan paylaşırım.
    Hangi satıcıdan aldınız? Sorun çıkarmadan kabul ettiğine göre aklımızda bulunsun.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.