Arkadaşlar merhaba Yaklaşık 5 yıldır 49 ks8500 kullanıyorum. Evde çok kalmadığımdan cihazı toplasan 6 ay ancak kullanmışım dır. Geçen ay TV kendiliğinden kapandı ve açılmadı servise gönderdim 650 TL ye güç kartı değişti. Bukez TV yi açmaya çalıştığım da öne connect box bağlı değil uyarısı almaya başladım. Sanırım box arızalandı. İnternetten fiyatlara baktığımda çok tutarsız 400 liraya da var 1500 liraya da benze sorun yaşayan var ise ne yapmamı önerirsiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (121. sayfa)
-
-
bir üstteki mesajda tv nin yedek parçalarıni satışa çıkarmış, connect box sağlamsa ve satılmamışsa deneyerek ondan alabilirsin.
-
Exxen ve d smart go kurmak mümkün mü? Araştırdım bilgi bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 60ks8000 var kumandası bir defa garantiden değişti ama yine bozuldu bunun orijinalini nereden bulabilirim?
-
Arkadaşlar hala kullanan arkadaşlar maç için ayarlarını paylaşabilirler mi?
Kendi spor modunu seçtim mi çok pastel oluyor renkler, gerçeklikten çıkıyor.
-
Arkadaşlar merhaba, ps4 pro ile kullandığınız ayarlar hakkında fikir verirseniz sevinirim. Nedense görüntüde bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu televizyonun Apps'inde halen Exxen yok demi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef yok daha. Androiddeki exxen uygulaması da hiç satabil çalışmıyor, web den de aynı şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, geçmiş olsun. Ucuz bir şey alın. Yine kırar çünkü çocuklar. Bu arada almışsınızdır şimdiye kadar büyük ihtimalle :)
1250 güncellemesi gelmiş.
-
neleri bozmuşlar?
-
Güncelleme ile alakası var mı bilmiyorum ama youtube uygulamasına video hızı ayarlama seçeneği gelmiş iyi oldu.
-
o youtube aplikasyonu'nun kendi güncellemesi, yani onunla alakası yok.
-
49 ks8500 İcin kumanda oneriniz var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar son 1-2 aydır youtube uygulamasında sorunlar yaşıyorum. Bir videoyu izlemek istediğimde siyah ekranda yükleniyor yazısında kalıyorum. İkinci basışımda açılıyor.. Aynı sorunlarla karşılaşan varmı ? veya önerisi olan ?
-
Kaldırıp yeniden yüklediniz mi
youtube uygulaması son güncelleme ile, video oynatım hızı seçimi eklendi. buradan video hızını değiştirdiğimde, bende de aynısı oluyor. oynat duraklat diye tuşladığımda düzeliyor. ama hızı defoult 1x de ise, sorun yok. bence düzeltirler yakında.
-
Denemedim bakayım hocam
-
TRT İzle uygulamasını hiç kullanamıyorum ben. Uygulamaya giriyor. Herhangi bir içeriğe tıklayınca geri atıyor uygulamadan. Sadece bende mi problem var? Kullanabilen var mıdır? Kaldırayım yükleyeyim diyorum silme kısmı yok TRT izle için.
-
Arkadaşlar film izleyebildigimiz site var mı TV den
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X