Yapabilirisniz sorun yok Bu arada 6 ay önce kadar ekran koruyucu taktırdım yansıma filan olmadı güzel koryor darbe vsvs kedi patilemesi çizilme vsvs yok |
SAMSUNG KS8500 kullanıcıları (120. sayfa)
-
-
Aranızda iptv kullanan var mı?
Dizi ve film izlerken sürekli donma ve ileri sarma sorunu yaşıyorum. İnternette araştırdığımda samsung k serisi için ön belleğin ve işlemci hızının yetersiz olduğundan kaynaklı olduğu yazıyor. Müşteri hizmetlerini de aradım çare bulamadılar tv eski dediler.
Versiyon düşürme ya da ön belleği nasıl temizleyebilirim bilgisi olan var mıdır ya da ?
-
Arkadaşlar son güncellemeden sonra youtube gri ekranda kalıp açılmıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncellemeden öncede bazen oluyordu. Smarthub sıfırlama yapın düzeliyor. Googledan arayınca detaylı anlatıyor. -
Ben epeydir elle güncelleme yapmıyorum. Otomatik güncelleme açık. Bende güncelleme geçer sürüm 1243 gözüküyor. Şu anda yeni güncelleme yok diyor. Sizde de 1243'midir?
Birde Bein connect var ama Dsmart Go uygulamasını Apps'de bulamadım sizde de öylemi? -
Aşağıdaki kumandayı Aliexpressten aldım. Kalitesini beğendim. Daha önce almış olduğumu çöpe atmıştım. Kalitesi berbattı.
Aşağıdaki kumanda da işaretli tuşlar nedense bizim tvde çalışmıyor. Sayısal klavye tuşu 32 inc televizyonumda çalışıyor ama 55 inc televizyonumda çalışmıyor. Ayrıca kullanmadığım bir özellik olan sesli arama da çalışmıyor. Benim hoşuma gitti. Sizinle paylaşmak istedim.
US $2.47 8%OFF | Uzaktan kumanda için uygun Samsung TV BN59-01312B BN59-01312F BN59-01312A BN59-01312G BN59-01312M RMCSPR1BP1aliexpress.comUS $2.68 |Uzaktan kumanda için uygun Samsung TV BN59 01312B BN59 01312F BN59 01312A BN59 01312G BN59 01312M RMCSPR1BP1|Uzaktan Kumandalar| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/4001010349678.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60024013984&tt=MG&aff_fsk=_vN035d&aff_platform=default&sk=_vN035d&aff_trace_key=5b49801ef78849c1a42178a86f789106-1612461332083-08894-_vN035d&shareId=60024013984&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=11851a278c704035828e5733ba07216f
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni model tv lerin one connect boxlar bizim tv lere oluyor mu ?
Sahibinden.com bir sürü var
ben smartiptv uygumasını kullanıyorum donma olmuyor bence yayın aldıgın iptv sıkıntılı olabilir -
Herkese merhabalar, 4K için önerdiğiniz görüntü kalibrasyonu nedir acaba? Açıkçası 80 gblık 4K filmleri izlediğimde bile görüntü bana pek iyi gelmiyor. Siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.
selam arkadaşlar severek kullandığım 49ks8500 tv im sizlere ömür. bizim ufaklığın anlık fevri hareketiyle oldu tamda ekran koruyucu almayı düşünüp erteliyordum. velhasıl samsung servisi çağırdım baktılar 5870 tl fiyat istediler hiçbir sekilde indirimde olmayacağını söylediler yaptıkları biraz ayıp geldi. normal mi sizce haliyle kabul etmedim 100 lirada ücret aldılar servis ücreti şimdi biraz kendimi zorlayıp lg cx oled alsam pişman olurmuyum yani bu tv den daha üst bir tv farkındayım ama bu parlaklık konusu kafamı karıstırıyor bizimki gayet yeterliydi sizce ne yapmalı dostlar.
-
Merhaba. Bu cihazı smartthings ile kullanabilen var mı? Sanırım samsung smartthings desteğini kesmiş sanırım bu cihaz için? Hala güncelleme alan bir cihaz için bunu yapmak ne kadar mantıklı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozkankrdrlAranızda iptv kullanan var mı?
Dizi ve film izlerken sürekli donma ve ileri sarma sorunu yaşıyorum. İnternette araştırdığımda samsung k serisi için ön belleğin ve işlemci hızının yetersiz olduğundan kaynaklı olduğu yazıyor. Müşteri hizmetlerini de aradım çare bulamadılar tv eski dediler.
Versiyon düşürme ya da ön belleği nasıl temizleyebilirim bilgisi olan var mıdır ya da ?
Bende aynı sorun var hermacda donuyor anlamadım gitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: mkmk12345Merhaba. Bu cihazı smartthings ile kullanabilen var mı? Sanırım samsung smartthings desteğini kesmiş sanırım bu cihaz için? Hala güncelleme alan bir cihaz için bunu yapmak ne kadar mantıklı?
usta neler yapmak istiyorsunuz ve tv bunu yapmıyor? biraz açarak örnekler verebilirseniz? belki daha çok kullanıcı anlar ve deneyimlerini paylaşabilir.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: filipsben şu şekil temizliyorum
Türk işi ama en iyi bu şekilde 1 gram iz kalmıyor ekranda.
4 kat kağıt havlu hafif temiz su ile nemlendir tüm ekranı su izleri kalana kadar sil. Sonra migrostan alınan ucuz mikrofiber temizlik bezi ile orta şiddet bastırarak sil en ufak su izi kalmayana kadar. En ufak leke kalmıyor.
Su olmadan olmuyor hatta çizeceğini düşünüyorum kimyasallarda iz bırakıyor.
Merhaba hocam, görüntü ayarlarınızı paylaşır mısınız acaba?
-
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 24 Haziran 2021; 1:2:38 > -
-
Ayni sorun bende var en son deprem oldukdan sonra buraya atmisdim duzeliyor 5 dk ya her acdigimda olmasada , Servis cagirdim anakart degistirerek bakmak lazim dedi sonra yaptirmadim boyle kullaniyom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 22 Temmuz 2021; 9:3:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokce7374
Merhaba arkadaşlar ,televizyonu birkaç gün izlemez isem açtiğımda böyle dikey çizgilerle karşılaşıyorum,sonra aç kapa yapıp yaklaşık 30 dakika isindiktan sonra düzeliyor,özellikle evden biryere 4-5 günlük tatile gittiğimde karsilasiyorum bu sorunla,normal günlük kullanımda asla yapmıyor bu sorunu,nedir sizce bu,var mı çözümü,yeni olan birşey değil ilk 3 sene önce farkettim bunu
Yani ekranda sorun olsaydı hep yapardı,sorun en az 3 gün TV açılmaz ise oluyor.sonra düzeliyor,inşallah kalıcı bir sorun olmaz,şimdilik 30 dakikada kendine geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, 49ks8500 televizyonum bozuldu. anakart veya güç kartından şüphelenip forumdan bir arkadaştan kartları alıp değiştirdim düzelmedi.
Televizyonu bu haliyle almak isteyen varsa satmayı düşünnüyorum, yedek parça ihtiyacı olan iletişime geçebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X