Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.794
Cevap
117
Favori
318.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum tüm HDMI soketlerinde In yazıyor. Bu nedenle ters yöne audio out vereceğini düşünmedim. Bu parantez içindeki ARC neymiş bir araştırayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    ARC ile iki yönlü bağlantı sağlanıyor - soundbar bağlantısı gibi....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet biraz araştırdım, aynen belirttiğiniz gibi.

Ama bağlayacağınız cihaz da ARC uyumlu olması şartmış.
    Elimde resimdeki HDMI to VGA dönüştürücü vardı, HDMI ARC a taktım ama ses vermedi.

Teşekkür ederim. Bakalım birşey alacağız

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu

• Tv'de YouTube uygulamasında oynatma hızı değiştiremiyoruz galiba? Baktım ama bulamadim

• Selamlar pc'yi tv ye bağladım tabi ki bir monitör gibi performans beklemiyorum ama bir yerlerde yazılım destekli ekran yenileme hızı artırma ile alakalı birşeyler okumuştum nerde hatırlamıyorum böyle birşey var mı, bunun için bir menü, ayar var mı? Windowstan ekran özelliklerine baktığımda 29 Hz gösteriyor ve baya kullanışsız, resmen mouse hareketi yarım saniye sonra ekranda tepki veriyor. En azından 60 olması gerekiyor diye biliyorum.

• Şimdi baktım ve 60 Hertz...

• Acaba pc için tv ye giriş yaptığım yer mi yanlış hdmi arc tan bağladım.

• HDMI 1'den bağlanmanız gerekiyor bence

• volvo S40D kullanıcısına yanıt
    Deneyip sonucu paylaşacağım teşekkürler.

Edit:
    Evet windows monitör ayarları içerisinde yenileme hızını değiştirme seçenekleri çıkıyor. 23 Hz - 60 Hz'e kadar aralıkta seçenekler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE24E8226 -- 15 Haziran 2020; 20:35:21 >
  • Arkadaşlar selam,

İki gündür televizyon ile internete bağlanamıyorum. ne mevcut ağlar görünüyor ne de bağlı olan ağ ile internete bağlanmış gözüküyorum. aşağıda ekran görüntülerini koydum daha önce bu sorunu yaşayan var mı Varsa çözümü nedir?

• Televizyonun fişini çekip biraz bekleyin. Sonra tekrardan takın. Bu şekilde çözüyorum ben. Demekki genel bir sorun var. Muhtemelen yazılımla alakalı.
  • Digitürk üyeliğim var ama uydu alıcı kutuyu kullanmak istemiyorum. Beinconnect uygulaması geldi 3-5 aydır çalışıyor ama canlı TV seçeneği yok. Başka modellerde kullanılabiliyor mu acaba?

• arkadaşlar tv'ye xioami telefondan görüntü yansıtamıyordum. Daha önce yapabiliyordum. Tv yazılım güncellemesi oto'daymış. Telefona zaten güncelleme geliyor sürekli. Acaba sorun telefon kaynaklı mı yoksa tv kaynaklı mı?
  • ben internetten web browserden fılm izliyordum önceden bi güncelleme yaptım artık hiç bir videoyu açmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastegL

arkadaşlar tv'ye xioami telefondan görüntü yansıtamıyordum. Daha önce yapabiliyordum. Tv yazılım güncellemesi oto'daymış. Telefona zaten güncelleme geliyor sürekli. Acaba sorun telefon kaynaklı mı yoksa tv kaynaklı mı?
    Kısa bir süre öncesine kadar ben de Xiaomi ile TV nin son sürümünde sıkıntı yaşadım. Şu an Oppo kullanıyorum , hiç bir sorun yok. Problem her iki tarafta da olabilir diye düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Ben de bu tv den aldım ve ilk hdr televizyonum olduğu için hemen bir hdr görüntü testi yapayım dedim ama ekranda hiçbir hdr ibaresi göstermedi. Yani hdr ye geçince bir işaret falan çıkması gerekmiyor mu acaba. Tv ayarlarını kurcaladım hiçbir yerinde de hdr ile ilgili hiçbirşey göremedim.

• Arkadaşlar bende beinconnect uygulaması çalışmıyordu,şu an stabil duruyor,umarım yine bozulmaz.

• Netflix izlerken takılmaya başladi dün akşamdan beri. 1080p de . Var mı öyle olan?

• bu tv'yi google home'a tanıtabilen var mı? Bulmuyor nedense. xioami telefonlarda yansıtma sorunu var. Google home ile yansıtıyorlarmış. Ama bu tv'yi google home'da bulmuyor.

• FastegL F kullanıcısına yanıt
    Google Home ile Samsung KU7000'in nasıl bağlantı kurmasını bekliyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.