< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (231. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky soulUyumlu mouse klavye seti kullanan yok mu ?
-
Bununla aynı sanırım ?
Peki bütün tuşlar aktif çalışıyor mu?
-
Hocam ben bir iki kez yaşadım.Sonra ayarları değiştirip eski haline getirdim düzeldi. Hangi programda sorun yaşıyorsunuz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky soulBununla aynı sanırım ?
Peki bütün tuşlar aktif çalışıyor mu?
Görünüşleri benzer... Link verdiğim siteden almıştım. Bütün tuşlar çalışıyor.
Ancak samsung ku serisi televizyonların iptv vs oynatma işleri yavaş ve sıkıntılıdır.
Bu nedenle Ugoos AM6 Plus android tv box satın aldım. Link verdiğim bu komanda Ugoos cihazda da çalışıyor. Ama bu kumandayı ugoos cihazda kullanmaya pek ihtiyaç hissetmiyorum. Çünkü ugoos cihaza klasik kablosuz pc mouse bağladım. Aynı pc kullanıyor gibi, ekranda canavar gibi geziniyor.
Yani tam performanslı ve konforlu iptv kullanımı için, pc mouse'larıyla uyumlu android box'lardan biri ile kaliteli pc mause'u satın almak, tv'lerde iptv kullanımı için zarurettir. Benim şu zamana kadar ki edindiğim tecrübelerime göre...
-
Hocam hangi ayarları değiştirdiniz tvyi sıfırladım yine bana mısın demedi ? Varmı ince ayar yardımcı olur musun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni güncelleme geldi. Yapan var mı? -
Nereden goruluyor güncelleme? ?
-
Destek yazılım güncelleme
Bu arada bende gözükmüyor -
Bende 1242 sürümü mevcut. Zaten otomatik güncelleme açıktaymış .Genede manuel tarama yaptım ama bana gelmemiş.Acaba son sürüm kaç ?
-
Bende de son sürüm 1242 görünüyor.
Bu saatten son bu tv'ye güncelleme filan gelmez.
Hele hele "özellik gelişimi" yönünde herhangi bir güncelleme hiç verilmez.
Tv box satın alın ve ızdırap çekmekten kurtulun. 170 dolar'a aliexpress'ten "Ugoos am6 plus" tv box satın aldım. Hızlı, konforlu bir şekilde keyifle kullanıyorum. Daha aşağısına razı olmayın. Çünkü bu aygıtlara da gerektikçe güncelleme yapılması gerekiyor. Ugoos ekibi bu işleri profesyonelce yapıyor.
-
Samsungun sitesinde 13 Ocak 2021'de 1243.2 güncellemesi yayınlandığı gözüküyor. Manuel olarak indirilip yüklenebilir. -
Valla manuel olarak indirip yükleme riskine kimse girmez diye değerlendirmekteyim. Çünkü yükleme işlemi esnasında oluşabilecek herhangi bir olumsuzluk, tv'yi otomatikman pert konumuna düşürür. Servise gönder, bi sürü para bayıl, astarı yüzünden pahalıya gelir.
Otomatik güncelleme gelirse, kendi kendini güncelliyor zaten...
Bir de güncelleme gelmiş olsa bile, gelen güncellemeye bel bağlamayın. Çünkü bu saatten sonra gelen güncelleme, genellikle yayıncı platformların samsung tv'nin menüsünde görünmesini sağlamak için gelen pazarlama odaklı güncellemelerdir. Yani bu tv'ye öyle esaslı "özellik güncellemesi" filan hiç beklemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 14 Ocak 2021; 11:15:48 > -
Bana direk Tv'den geldi. İnternete bağlı. Ama henüz yapmadım. Güncellemelerle daha kötü hale geldi sanki.
Bir de bu samsungların küçük akıllı kumandası var. Bizim tv desteklemiyor mu? -
tv güncelleyen var mı neler içeriyor ve manuel linkini nereden bulabiliriz?
-
-
Güncelleme yapan var mı?
-
Yok galiba - kimse cesaret edemiyor.... -
Samsung TV yazılım güncellemelerinin içeriği Samsung Almanya ve Samsung İngiltere forumlarına paylaşılıyor. Aşağıdaki linklerden takip edilebilir;
Henüz K Serisi için yayınlanan 1243.2 güncellemesinin içeriği ile ilgili bilgi yok.
Tartışmanın esası Almanya forumunda. İngiltere forumu da listesindeki yazılım değişiklik bilgisini Almanya forumundaki paylaşımlardan alıyor.
Bilgi gelene kadar kimseye yazılımı güncellemesini tavsiye etmiyorum. Samsung'un yeni ürün satışını desteklemek için planlı eskitme yaptığını unutmayın. TV düzgün çalışıyorsa yeni yazılım yüklemeyin derim
-
Bilgilendirme için teşekkürler! Yabancı dil bilgisine sahip olmadığımızdan, sizlerin gibi arkadaşların paylaşımları bizlere elzem oluyor....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X