Bildirim
Samsung Laptop Ekran Sorunu
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsunh makineler ters led girişi kullanıyor genelde ortalama 200-250 arasında bir rakama mal olabilir malum dolarda çoştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
290 liraya mal oldu.
En doğrusu sanırım aldığımız ürünlere ekstra kırılma vs için de sigorta yapmak şart... -
Geçmiş olsun hocam. Öyle gözüküyor. Her şey masraf. -
Geçmiş olsun.Sadece ekrandan dolayı o kadar pahalıya mal olması epey etkiler insanı -
quote:
Orijinalden alıntı: a4technic
Geçmiş olsun.Sadece ekrandan dolayı o kadar pahalıya mal olması epey etkiler insanı
Aynen hocam haklısınız ama işte laptopu aldığımın hemen ertesi hafta başıma böyle bir şey gelince daha dikkatli olmam gerektiğini anladım.
Bu arada sigorta olayı önemli... -
abi koca laptop bu telefon değil kalem değil nasıl düşürmeyi başardın merak ediyorum doğrusu -
quote:
Orijinalden alıntı: ışık_medeniyeti
abi koca laptop bu telefon değil kalem değil nasıl düşürmeyi başardın merak ediyorum doğrusu
Dostum masanın üstüne dengesiz koymuşum, ayağım masaya çarpınca laptop düştü, merak edilecek ne var bunda :-) bir gün düşürürsen bu mesajı hatırla... -
demek ki ayağını o kadar hızlı çarptıracak bi olay olmuş ki artık ne ise o normal abi hayat bu sadece biraz tuhafıma gitmişti ilk gördüğümde bu arada laptop temiz bi ortama dahi konsa ne kadar ay ya da yılda bir temizlik bakımı yapılmalı acep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naci_Balkavan -- 21 Mart 2014; 0:21:57 > -
Valla ne kadar temiz ortama koyarsan koy çalışırken üzerine sinen tozlar bile sorun oluyor. Laptopu açıp kapattığım zaman ekranda toz izleri kalıyor. Sürekli silmeme rağmen sanırım klavyenin arasında kalan tozlar buna sebep oluyor. Sinir bozucu açıkçası :-)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X