Şimdi Ara

Samsung Laptop Win8 Ekran Kararma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum
    benim laptop ekran kararması sorunu var win8 kullanıyorum. Pc de sesle ilgili bir işlem yapmadığınızda ses kendi kendine kapanıyordu bende denetim masasındaki sorun gidermeden hallediyordum hep bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama her şey çalışıyor pcde sadece ekran çok karanlık oluyor.. bi açıyorum ekran karanlık süre geçiyor tekrar açıyorum düzelmiş.. TV ye bağlamayı denedim Tv'ye görüntü geliyor bu sefer pcde görüntü kararıyor sonra tv bağlantısından çıkarıp tekrar pcyi açıyorum yine ekran karanlık... Bazen görüntü varken kendiliğinden kararıyor.. BlueScreen hatası da aldım. Bazen pc kendini yeniden başlatmak istiyor yeniden başlattığında yine karanlık ekran. Daha 6 ay olmamıştır alalı heralde marka samsung. Ne yapmam gerek? Bana ne kadara mal olur ? Yapılması kaç gün sürebilecek bi durumdur? Bunları bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek biri yok mu

• görüntüyü tv ye bağlarsan pcden kararır zaten o normal birşey çift görüntü vermez bazılarında veriyor ayrı o ama vermemesinden korkma
    pcden ekran kartı kablosu çıkmıs olabilir laptobu açabilirsen aç bak bi yada servise ver sen riske girme ama kesinlikle bilgisyarcıya götürme servisinden baska yere
    gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nounless

görüntüyü tv ye bağlarsan pcden kararır zaten o normal birşey çift görüntü vermez bazılarında veriyor ayrı o ama vermemesinden korkma
    pcden ekran kartı kablosu çıkmıs olabilir laptobu açabilirsen aç bak bi yada servise ver sen riske girme ama kesinlikle bilgisyarcıya götürme servisinden baska yere
    gitmesin

Ayarlarda var ama ekranı çoğalt diye yine gelmiyor. Bağlantı yokkende çoğalta basmayı denedim yine gidiyor ekran

• bilmiyorum bi arkadasım baksın
    @oguz298

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr4ck. -- 21 Ağustos 2014; 12:25:03 >
  • Güvenilir bir bilgisayarcıya versem olmaz mı

• garanti vs gider :) yani gidebilir ama sen bilirsin garantiyi önemsemiyorsan ver ama önemsiyorsan sen de işlem yaparken dikkat et oku öyle yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHound01

Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum
    benim laptop ekran kararması sorunu var win8 kullanıyorum. Pc de sesle ilgili bir işlem yapmadığınızda ses kendi kendine kapanıyordu bende denetim masasındaki sorun gidermeden hallediyordum hep bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama her şey çalışıyor pcde sadece ekran çok karanlık oluyor.. bi açıyorum ekran karanlık süre geçiyor tekrar açıyorum düzelmiş.. TV ye bağlamayı denedim Tv'ye görüntü geliyor bu sefer pcde görüntü kararıyor sonra tv bağlantısından çıkarıp tekrar pcyi açıyorum yine ekran karanlık... Bazen görüntü varken kendiliğinden kararıyor.. BlueScreen hatası da aldım. Bazen pc kendini yeniden başlatmak istiyor yeniden başlattığında yine karanlık ekran. Daha 6 ay olmamıştır alalı heralde marka samsung. Ne yapmam gerek? Bana ne kadara mal olur ? Yapılması kaç gün sürebilecek bi durumdur? Bunları bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

kararıyor derken direk görüntümü gidiyor yoksa parlaklığımı düşüyo

• Görünmeyecek şekilde düşüyor fener tutup biraz seçebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHound01 -- 23 Ağustos 2014; 15:29:41 >
  • Up

• Yardım edebilecek var mı

• ekran kartı sürücüsünü kaldır tamamen yeniden başlatmsonucu yaz bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

ekran kartı sürücüsünü kaldır tamamen yeniden başlatmsonucu yaz bakalım

Onu nasıl yapıcam hocam?

• Bilgisayarım'ın üstüne gelip sağ tıkla ordan özellikler'e bas. Sonra donanım-->aygıt yöneticisi--> ekran bağdaştırıcısı(cf yaptıysan ekran bağdaştırıcıları olabilir)--> ekran kartının üstüne iki kere tıkla--> ordan sürücü'ye tıkla ve Kaldır'a basarak da kaldırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

Bilgisayarım'ın üstüne gelip sağ tıkla ordan özellikler'e bas. Sonra donanım-->aygıt yöneticisi--> ekran bağdaştırıcısı(cf yaptıysan ekran bağdaştırıcıları olabilir)--> ekran kartının üstüne iki kere tıkla--> ordan sürücü'ye tıkla ve Kaldır'a basarak da kaldırabilirsin

Oda fayda etmedi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHound01

Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum

Laptopu recovery yap fabrika ayarlarına al
    ayrıca özel mesajlarına bakabilirmisin

• bu sorun üniversitedeki hocamızın kızının aldığı hp marka notebook tada vardı daha detaylı incelediğimde
    batarya tam dolu olduğu zaman adaptör elektriğini kesiyor sadece bataryayı kullanıyordu buda güç seçeneklerinden
    batarya modunda iken yüksek pil tasarrufunu sağlamak için ekran parlaklığını düşürüyordu.
    bu durumu bataryasız denedim bilgisayarı kapattım bataryayı çıkartım 1 saat civarlarında denedim hiç bir sorun olmadı
    Bu durum hakkında HP Türkiye ye Mail attım gerekçe olarak elektrik tasasarrufu ve pil ömrünü daha uzun amaçlı kullanılmasını
    sağlayan bir iç yazılımmı yoksa anakart arızasımı diye gelecek cevabı buradan paylaşırım
  • eski bir konuya cevap geldiği için bilgilendirme amaçlı yazıyorum
    sorun anakart ta HP firması ürünü anakartını değiştirmek için
    HP Türkiye yetkili servisi ürünü aldı
  • Laptopun chipi yanmış 200tl istediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.