|
Bildirim
|
Bu satıcıdan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Aynı monitörü aldım beğenmedim ve iade ettim. Ayın 9'unda gönderdiğim ve 10'unda eline geçen ürün için elimze geçmedi diye iadeyi sistem üzerinden kabul etmediler. Sonra kargo belgesini referans gösterip ürünü almışsınız ne bu diye mesaj atınca iade olan ürünlere sırayla bakıyoruz, sizin ürününüze sıra gelmemiş daha dediler. N11 canlı destek ile görüşüp durumu anlattığımda tekrar iade açmamı istediler ve bakın 18 eylül oldu hala iade talebime cevap vermelerini bekliyorum yine. Bu arada sistem ürün sanki bendeymiş gibi paramı satıcıya aktardı, hem param yok ortada hem monitör yok, öyle rezil rüsva bir durum.
|
6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna ait Resmi Gazete 27.11.2014/29188 mesafeli satışlar yönetmeliği diye bir şey var bilmem farkında mısın?! Neyse THH'lik olacağız bu firma ila zaten, evreklarımı hazırlayıp başvurumu yapayım en iyisi.
|
Böyle bir garanti verdiysem yapabilirsin. İnternet üzerinden satış yapan firmalar bu garantiyi veriyor değil mi?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Eylül 2019; 19:15:14 > |
|
|
|