Şimdi Ara

SAMSUNG LC27JG50QQMXUF 27' 2560x1440 QHD 144HZ VA panel 4ms Curved 1765 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Lc27jg50qqmxuf 27" 2560x1440 Qhd 4ms Curved - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/samsung-lc27jg50qqmxuf-27-2560x1440-qhd-4ms-curved-P327294600

Aynı sitede kutusu açılmış içinde ölü pikselli olanına 1550 TL çekmişler.

• Bu satıcıdan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Aynı monitörü aldım beğenmedim ve iade ettim. Ayın 9'unda gönderdiğim ve 10'unda eline geçen ürün için elimze geçmedi diye iadeyi sistem üzerinden kabul etmediler. Sonra kargo belgesini referans gösterip ürünü almışsınız ne bu diye mesaj atınca iade olan ürünlere sırayla bakıyoruz, sizin ürününüze sıra gelmemiş daha dediler. N11 canlı destek ile görüşüp durumu anlattığımda tekrar iade açmamı istediler ve bakın 18 eylül oldu hala iade talebime cevap vermelerini bekliyorum yine. Bu arada sistem ürün sanki bendeymiş gibi paramı satıcıya aktardı, hem param yok ortada hem monitör yok, öyle rezil rüsva bir durum.
  • Çözünürlük qhd değil 2k ama iyi fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsync veya freesync özelliği yok gibi gördüm ben ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: willyyyyy

gsync veya freesync özelliği yok gibi gördüm ben ama?
    Yok bu modelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu satıcıdan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Aynı monitörü aldım beğenmedim ve iade ettim. Ayın 9'unda gönderdiğim ve 10'unda eline geçen ürün için elimze geçmedi diye iadeyi sistem üzerinden kabul etmediler. Sonra kargo belgesini referans gösterip ürünü almışsınız ne bu diye mesaj atınca iade olan ürünlere sırayla bakıyoruz, sizin ürününüze sıra gelmemiş daha dediler. N11 canlı destek ile görüşüp durumu anlattığımda tekrar iade açmamı istediler ve bakın 18 eylül oldu hala iade talebime cevap vermelerini bekliyorum yine. Bu arada sistem ürün sanki bendeymiş gibi paramı satıcıya aktardı, hem param yok ortada hem monitör yok, öyle rezil rüsva bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Bu satıcıdan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Aynı monitörü aldım beğenmedim ve iade ettim. Ayın 9'unda gönderdiğim ve 10'unda eline geçen ürün için elimze geçmedi diye iadeyi sistem üzerinden kabul etmediler. Sonra kargo belgesini referans gösterip ürünü almışsınız ne bu diye mesaj atınca iade olan ürünlere sırayla bakıyoruz, sizin ürününüze sıra gelmemiş daha dediler. N11 canlı destek ile görüşüp durumu anlattığımda tekrar iade açmamı istediler ve bakın 18 eylül oldu hala iade talebime cevap vermelerini bekliyorum yine. Bu arada sistem ürün sanki bendeymiş gibi paramı satıcıya aktardı, hem param yok ortada hem monitör yok, öyle rezil rüsva bir durum.
    İyi olmuş .beğenmedim iade ettim ne demek ya hadi bir sıkıntı olsa neyse.

• KEDJUU kullanıcısına yanıt
    beğenmediğin ürünü 14 gün içinde iade edebilirsin, yasalar böyle. sıkıntı olsa iade etmek daha zor zaten servise gönderelim vs boş yapacaklar beğenmeyip iade etmek daha kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Eylül 2019; 19:15:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

İyi olmuş .beğenmedim iade ettim ne demek ya hadi bir sıkıntı olsa neyse.

Alıntıları Göster
    6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna ait Resmi Gazete 27.11.2014/29188 mesafeli satışlar yönetmeliği diye bir şey var bilmem farkında mısın?! Neyse THH'lik olacağız bu firma ila zaten, evreklarımı hazırlayıp başvurumu yapayım en iyisi.
  • Mesafeli satışın en önemli özelliği bu değil mi ne saçmalıyorsunuz ?
  • M1Abrams kullanıcısına yanıt
    Tamam senin ikinci elde sattigin herşeyi ben aliyorum.
    13 gün sonunda sana iade ediyorum.
    Al buda mesafeli satış.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna ait Resmi Gazete 27.11.2014/29188 mesafeli satışlar yönetmeliği diye bir şey var bilmem farkında mısın?! Neyse THH'lik olacağız bu firma ila zaten, evreklarımı hazırlayıp başvurumu yapayım en iyisi.

Alıntıları Göster
    Tamam senin ikinci elde sattigin herşeyi ben aliyorum.
    13 gün sonunda sana iade ediyorum.

• Böyle bir garanti verdiysem yapabilirsin. İnternet üzerinden satış yapan firmalar bu garantiyi veriyor değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.