Şimdi Ara

Samsung LCD alacaklara üzücü haber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eger tvim MKV oynatsın diyorsanız artık samsunglarda bunu unutun yada acele edin, izmir samsung bayinden edindigim bilgiye göre ellerindeki ürünler bitince yeni gelecek serilerde artık mkv oynatma olmayacakmış fabrika çıkışı bu özelligi iptal edilerek gelecekmiş.

• Ne yani koskoca samsung teknolojiye ayak uydurmayacakmı. Bence bu tür haberler fake!
  • Fakemi bilmiyorum ama bugün Samsung Plazma aldık (tercih neselesi) izmir odabaşı ticaretden ve oradaki sorumlu arkadaştan duydum, yasaklanacakmış.
  • samsung calısanıyım bana böle bi bilgi maili gelmedi merkezden fake haber bu nanmayın samsung daha 2010 ürünlerini acıklamadı kimse bilemez
  • hımm neden yalan haber versinki zaten adam satmış ürünü ama nerden öğrenmiş hiç anlamadım
  • Samsung merkez çalışanımısınız yoksa samsung magazalarında satış yapan bir görevlimisiniz,izmir sinyal magazası çalışanları hiç bir şey bilmedigi gibi tüketiciyi yanıltıyor böyle çalışanlarda varda, mesela HD Ready plazmayı FULL HD diye bize kakalamaya çalıştıki oradan hemen uzaklaştık,

ben izmir odabaşı bayiden ögrendim bu bilgiyi hem söyleyen kişi kaç yıllık arkadaşım yalan olacagını sanmıyorum.
  • İyide neredeyse tüm firmalar bu özelliği LCD lerine koymaya başlarken samsung neden böyle bi yanlış yapsınki, bencede fake haberdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

İyide neredeyse tüm firmalar bu özelliği LCD lerine koymaya başlarken samsung neden böyle bi yanlış yapsınki, bencede fake haberdir.

samsung türkiye ofisi elemanıyım bayi elemanı değil bahsettiğiniz olay bireysel yetersilikden kaynaklanan bi olaydır firmamızın vizyonuyla ilgisi yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.