Şimdi Ara

Samsung LCD TV ile youtube sitesine nasıl girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Samsung 40c650 model lcd tv aldım. hayvan belgeseli delisiyim tv de dailymotion var ordan da hiç bir video bulamadım. bana youtube sitesine girebilmem için ne yapabiliri. yardım edin lütfen bir program mı yüklemem gerekiyor. eğer öyleyse bunu nasıl bolabilirim bana yardım edin acemiyim teşekkürler...

• arkadaşlar
    ben bu sitede yeniyim. aslında yeni aldığım samsung 40c650 model lcd tv nin özelliklerini öğrenmek için bu siteye geldim. biraz araştırma yaptım fakat ben tam aradığım şeyi bulamadım. biraz yardıma ihtiyacım var. tv nin eternet kablosu ile internete bağlantısını yaptım. fakat internetin hiç bir içeriğine giremiyorum. bana youtube yardımıyla girebileceğimi söylediler. sorun şu ki ben bu yazılımı aramama rağmen bulamadım. lütfen yardım ustalarım...
  • kimse cevap vermedi ama ben kendim cevabımı buldum. ihtiyacı olanlar için metodu söylemek istiyorum. ülke ayarlarına gelin ve ülkeyi UK olarak seçin. işlem tamam zaten otomatik olarak güncelleme yapıyor. sorun olursa yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.