Şimdi Ara

samsung lcd vga bağlantıyı algılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün yeni LCD TV aldık ben de bir heyecan la bu gün bir vga kablosu ile laptopıma bağlamaya çalıştım ancak televizyonun giriş ayarlarında PC gri olarak seçilemeyecek halde duruyor.

Kabloyu LCD monitörde desktop bilgisayara bağlayarak denedim kablo çalışıyor.
    Laptop ı defalarca projeksyon cihazına bağlayarak kullanmışlığım var girişte de bir problem yok. (Asus F3JP + Windows XP + Ati Display Driver 7.9)
    Farklı bir laptopla daha denedim gene olmadı. (Casper 8089P + Win XP + Intel GMA900)
    Desktop ı buraya getirmem çok çok zor.O yüzden deneyemedim.

şimdi sorun nerde bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim :)
    şimdiden teşekkürler.

• Samsungla ilgisi yok.

Kabloyu LCD'ye bağladiktan sonra görüntü ayarlarından Samsung'u aktif etmen gerekli.

Ayrıca kumandadan direk PC tuşuna basarsan kolaylıkla sonucu görebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceset114

Samsungla ilgisi yok.

Kabloyu LCD'ye bağladiktan sonra görüntü ayarlarından Samsung'u aktif etmen gerekli.

Ayrıca kumandadan direk PC tuşuna basarsan kolaylıkla sonucu görebilirsin.

Kabloyu LCD ye taktıktan sonra görüntü ayalarından Samsung'u aktif et demekle neyi kastettin anlamadım. Bilgisayardan dış çıkışa görüntü verecek şekilde Fn+F8 tuş kombinasyonuyla ayarı yapıyorum. Televizyonda input ayarlarından PC seçilemiyor kabloyu algılamıyor.

Kumandadan direk PC ye bakmayı da ilk fırsatta deniycem yanlız şu anda yatmak üzreyim yarın bakarım artık.
  • bende aynı sorunla karşılaşmıştım daha sonra kablodan kaynaklanan bi sorunmuş kabloyu değiştirdim o zaman görmüştü tv bazı VGA kablolar 14 pin tvye takacağın kablo 15 pin olması gerekiyormuş arkadaşım
    selamlar
  • Anladım bendeki kablo da 14 pin (1pin eksik) 12YTL de boşa gitti :)
    Bu 15 pinlik vga kablosundan Ankara da nerden bulabilirim bilen arkadaş varmı?

Birde vga kablo ile bağlantı yapınca maks kaç çözünürlük alabiliyoruz?
    Bilgisayarın DVI indan tvnin HDMI ına bağladım görüntü alabildim ancak sesi aktarmayı başaramadım :( bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhantas -- 7 Kasım 2007; 18:28:56 >
  • Ses için çift taraflı jack kablolar var. Birini PCnin çıkışına birini TVnin girişine bağlaman gerekli.
  • Elimde bir ucu 3.5mm jack (kulaklık gibi) diğer ucu 2 tane koaksiyel benzeri olan bir kablo var ama tv sesi almıyor bi türlü? ses girişini nerden alcağını nasıl ayarlıyoruz? Sanırım hdmi bağlayınca sesin de ordan geleceğini varsayıp ona göre hareket ediyor televizyon. Arka panelden ve yan panelden söylediğim kablo ile bağladığım halde ses alamadım.
  • bende aynı sorunu yasadım. pc bilgisayarda etkin deil bendeki kablo 15p ama etkin deil ne yapmalı ?
  • hdmi den sesi alırsınız zaten audio in i kullanmaya çalışın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.