Şimdi Ara

SAMSUNG LE-40B650-LG 42LH7020-SONY-40W5820 hangisini önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG LE-40B650 -LG 42LH7020 LCD TV-SONY BRAVIA KDL-40W5820 LCD TV bu üç lcd lerden hangisini öneririsiniz
    ilk sony düşünmüştüm ama tepkime süresi 8ms olması düşündürdü

SONY BRAVIA KDL-40W5820 LCD

Ekran Boyutu 40 inch (102 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık 500 cd/m2
    Renk Sistemi PAL, NTSC, Secam
    Kontrast 100.000:1
    İzleme Açısı 178 derece
    Sistem Bravia Engine 3
    Panel High Performance LCD Panel
    Tepki Süresi 8 ms.

LG 42LH7020 LCD TV

Ekran Boyutu 42 inch (106 cm)
    Parlaklık 500 cd/m2
    Kontrast 100.000:1
    Renk PAL,SECAM, NTSC
    İzleme Açısı 178 derece
    Panel RGB 10 Bit Panel
    Tepki Süresi 2,4 ms.

SAMSUNG LE-40B650

Ekran Boyutu 40 inch (102 cm)
    Kontrast Ultra Contrast
    Renk EU Multi System
    Sistem Crystal FHD Engine
    Panel Ultra Clear Panel

şimdiden teşekürler

• benim de kafamdaki 3 model bunlar.. merak ettiğim sony 40w5820 usb den .mkv film oynatıyor mu? yoksa w5500 gibi o da oynatmıyor mu?
    herkes samsung un canlı renklerinden ve media özelliklerinden övgüyle bahsediyor ki İB nin showroomunda ben de şahit oldum özellikle LG ye fark atıyor. Ama çoğu kişinin Sony kalitesine bir güveni var, sony le samsung aynı özellikte ve parada olsa %90 insan sony alır heralde.. bu nedenle sony 40w5820 ile samsung b65* serisi arasındaki farkları bilenler, araştırmış olanlar veya bu modelleri kullananlar yorum yaparsa iyi olur.
  • Aynı model Samsung ve LG arasında kaldım bende. Bir yardım da bana arkadaşlar. Hangisini tercih etmeli!?
  • Sony 40w5820 modelinde entegre uydu alıcısı var ekstra bir özellik olarak.Benimde sony de merak ettiğim hangi medyaları oynatabildiği usb den sony'nin kendi sitesinde goremedim ben ayrica bu modeli. bende samsungla sony arasında kararsız kaldım hafta sonu gidip gormek incelemek canlısını gormek lazım birde sanırım egerki samsung veya sony kullanıcıları varsa yorumlarını yazarlarsa bizler icin faydalı olur.
  • Bildiğim kadarıyla, Sony'lerin hiçbirisi bırakın .mkv yi diğer hareketli görüntüleri de oynatmıyor. Bildiğim kadarıyla bu Sony'nin politikasından kaynaklanıyor. Sony USB girişi resimleri görüntülemek için kullanılabiliyor.

Sony KDL-40W5820 İstanbul Bilişim'de gayet uygun fiyatlı şu anda. Ben de Samsung B6 serisi ile onun arasında kalmıştım, hala bakıyorum. Açıkçası Samsung B6 Serisi medya oynatıcısı özelliği ile bence daha iyi. Ama şu anda İstanbul Bilişim -internetteki en ucuz fiyatlar orada kanımca- Samsung B6 serisi hiçbir ürün yok. İstanbul Şişli'deki mağazalarına a gittim. Yakın zamanda da gelmeyeceği söylendi. Gelince de fiyatları"b"indirimli olacakmış :)

Sony KDL-40W5820 2300 civarında alınabiliyor. Ancak Samsung'ları en ucuz 2500 olarak bulabildim ben. O yüzden Sony şu an için daha cazip. Bravia Engine 3, uydu alıcısı farkları.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-BRAVIA_KDL-40W5820-LCD-TV,11228.html

Bana bunun alternatifi olarak Panasonic plazmaları önerdiler. LCD satıcıları plazmaları kötülemede başarılı oldukları için plazma satışları Türkiye'de azmış. Bu sektörde de Panasonic, Pioneer'ın kapanıp Panasonic'e geçmesiyle %80 pay sahibi olmuş. Görüntüleri güzel görünüyordu açıkçası. Alternatifiniz olsun, aklınızda bulunsun diye bunu da söyleyeyim dedim.

• 2500 tl ye samsung ben pek göremedim acaba internette ise bilgilendirebilirmisiniz.
  • Media Markt İzmir'de 2500'e bulmuştum. Ama bu yaklaşık üç hafta önce. Best Buy'da da 2700 lira idi iki hafta önce.

• arkadaşlar bu 3 tv arasındayım bende ilk başta samsung ve lg arasındaydım sony tv'yi görünce seçenekler 3'e çıktı gitgide zorlaştırıdm karar aşamamı. samsung ve lg görme fırsatım oldu samsungda tek beğenmediğim parlak ekranın yansıma yapması lg'de pek beğenmediğim bişey yokn markaya tv sınıfında içim hiç bir zaman ısınmadı nedense bu 3 tv arasında hangisini önerirsiniz?
  • Ben de kararsız kalmıştım, ama şu anda Samsung LE40B653 kullanmaktayım ve acayip memnunum.

Philips'e bakmıştım bir de ben ve onun da renkleri çok güzeldi aslında ama tasarımdan kaybetti. Özellikle Sony TV satıcıları müşteriler Samsung'u tercih ediyor çünkü tasarımı güzel, içine değil dışına bakıyorlar dese de dışı tabi ki önemli. TV kullansan da kullanmasan ad sürekli salonunda yer işgal eden herhangi bir şey gözünüze batarsa hoşunuza gider miydi? Bu sözüm satıcılara :)

LG bakmadım ama Sony ile Samsung arasında tercih farkı var. Kipa gibi, BestBuy gibi farklı tv.lerde topluca görüntülerin olduğu bir yere gidip farkı farketmek gerek öncelikle. Sony'nin renkleri mat, ki buna doğal renkler diyorlar. Samsung'larda ise renkler canlı ve gözalıcı. İki kuzenimde Sony LCD vardı, Kipa'ya da gittim baktım ve o mat görüntülerdense Samsung'un canlı renklerinin beni cezbettiğini söylemem gerekir.

Ayrıca Samsung TVnin özellikleri gerçekten diğerlerine göre fazla. Bir medya oynatıcıya gerek kalmadan süper bir sisteme sahip oluyorsunuz. HD görüntülerde kendimden geçtim resmen :P Hatta 700 mb lik filmlerin bile çok güzel görünmesine çok şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Uydu yayınınız ve altın uçlu kablonuz varsa -ben onun da o kadar etkileyeceğini tahmin etmezdim ediyor- tv yayınları da çok güzel oluyor - özellikle Lig TV çekimlerden de kaynaklanan bir güzelliği var. ATV de falan o kadar güzel değil tabi.

Kısaca, Samsung tavsiye edilir.

• 40b650 serisini artık istanbul bilişim getirmiyor mu? Epey bir süredir stokta görünmüyor. Hatta çoğu samsung modeli yok stokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 21 Şubat 2010; 15:27:37 >
  • artık getirmeyeceklerini söylediler
  • bende samsung konusunda çok kararsızım,,2400 e buldum internette,,,sırf usb den bütün uzantıları oynatıyor diye 300-400 fark vermeye değer mi arkadaşlar bu sorunun cevabını bulsam hemen alacağım
  • istanbul bilişim mecideyeköy mağazasından samsung 40b650 ürününü aldım gayet memnunum.Görüntü kalitesi ile beraber medya desteği televizyonu güzel kılan diğer özellikler.Şöyleki hdmi kablo yardımıyla laptoptan izlediğim mkv film ile tv nin usbsinden medya oynatıcısı ile oynatılan mkv film arasında görüntü kalitesi olarak çok bariz farklılıklar var.Medya konusunda hassas olan arkadaşlara gözü kapalı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.