Asus TUF Gaming VG28UQL1A 28 Mönitor'den Ses Gelmesi
Merhaba,
Asus TUF Gaming VG28UQL1A 28 monitörü yani aldım. Ancak sesiz bir ortamda, özelikle düşük hz'de (30hz gibi) monitör'den ince bir "zzt" şeklinde bir ses gelmektedir. Hdmi kablo değiştirdim, farklı makinalara bağladım ama sonuç aynı. Aynı hdmi kabloları ve cihazlar ile Asus'un VG279Q1R monitöründe bir ses gelmemektedir. Sizce ürün problemli mi yoksa model olarak hepsinde bu şekilde ses çıkarmaktadır. Teşekkürler.
Merhaba,
High Power Super GD+ 8HP1-H1050GD-F14C 1050 W ile MSI MPG A1000G 1000 W Power Supply arasında kaldım. Fiyat bazında bir birlerine çok olmasada yakınlar. İkisi arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz. Tomshardware üzerinde msi için + ve - anlatılmış ancak High Power için detaylı bir kıyaslama göremedim. Teşekkürler
MEG X570 ACE Cpu Smart Fan Problemi - Çözüldü
Merhaba,
Yakın bir zamanda MEG X570 ACE anakartını aldım. İşlemci olarak'da Ryzen9 5900x ile kullanmaktayım. Windows açıldıktan sonra işlemci ısısına göre cpu fanın değiştiğini gördüm. Ancak windows açıldıktan 4-5 saat sonra cpu sıcaklığı artmasına rağmen işlemci fanının hızlanmadığını gördüm. Bu konuda buna benzer bir problem yaşan oldu mu?
Bios Version:7C35v1D
Yardım Ebay
|
Xbox 360 elite de ses sorunu
|
|
zotac gtx285 amp problem
|
his 4870 iceq4+ problem
|
7950 gt *2 bağlama ile ilgili soru
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.986 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası