Şimdi Ara

zotac gtx285 amp problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zotac gtx 285 amp aldım test programında ve oyunlarda yani yük altındayken (zzzzzz) tarzında bir ses gelmekte ve bu ses gafğin yoğunluğuna göre değişiyor asla fan sesi değil bu normal midir yoksa bi problem mi
    yardımlarınızı bekliyorum
    şimdiden teşekürler

tagan 600w
    asus maximus formula
    3,0 core2dou
    4 gb ram

• normal kardeşim tüm gtx260+280+285+295 lerde var bu ses.

kulağına pambık tıka duymassın ses falan
  • Oyun oynarken rahatsız etmez bu ses zaten yük altında çıkıyor. Oyunlarda da ses açık oynadığınızı var sayıyorum o yüzden sorun yok bence.
  • bu problem genelde oyunuların giriş menülerinde fps nin 1000 ve yukarısına çıktığı yerlerde gelir.tekrar söylüyorum tüm gtx200 serisinde var o ses
  • Oyun esnasında olmamaıs lazım o sesin, çok yüksek FPSli yerlerde, menüde mesela olabilir fakat oyun içinde olmaması gerekir. 400-500 FPSli yerlerde oluyorsa sorun yok.
  • oyun esnasında sürekli o ses var ve grafğin yoğunluğuna göre devamlı şideti değişiyor
  • gtx260/280 kullandım. şu an gtx 285 kullanıyorum. bu ses hepsinde var

bu arada güç kaynağını nereden aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 26 Mart 2009; 18:42:02 >
  • exa dan aldım
  • GTX 280'i kendisinden aldığım arkadaşta bu ses oluşmuyordu. Ama bende oluşuyordu. Ben de psu ile ilgili olabilir diye düşünmeye başladım.
  • Bence de PSUdan kaynaklanıyor
    Başka bir konuda daha o sonuca varılmıştı, elektrik elektronik mühendisi arkadaşlar durumu açıklamışlardı.
  • Bendeki psu silverstone olympia 750 watt. Tek 12 volt üzerinden 60 amper veriyor. Kaliteli olduğunu düşündüğüm bir güç kaynağı. Buna rağmen bu sorunu neden yaşıyorum. İşte onu çözemiyorum.
  • aynı kart bende de var ve o ses bende de var
    yalnız o 1000+ fps çıkan ses ayrı o daha yüksek frekansta cızırdıyo aynısı 8800gtx dede oluyodu.
    ama ben hep oyunları vsync on oynuyorum 60 fps sabit iken de o ses bir miktar duyuluyor. hatta çok hareketli canlı bir bölgeye bakıyosan şiddeti artıyor.
    açıkcası bende korkuyodum bir yerde gümleyecek diye ama demekki bu kronik bişi
  • yav GTX295 kullanıyorum coolermaster 850watt ile kapasitör sesi bende yok ne işse
  • Gtx 280 kullanıyorum. Bende öyle bir ses yok. Recom 1050w PSU vardı ondan ses geliyordu zzzzz diye değiştirdim şimdi ses yok.
  • Bende aynı ses var ilk önce sorun var dedim daha sonra baktım forumda çoğu kişide aynı genel bişey diye üzerine düşmedim genelde 200+fps lerde oluşmaya başlıyor genedelde oyun giriş videolarında filan bunu az seviye getirmek için NVIDİA kontrol panelinde SYNC yi Force On moduna getirin artık Fpsler 60 Dan yukarı çıkmaz ve görüntü kırılmaları olmaz ben böyle yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 29 Mart 2009; 20:12:26 >
  • Arkadaşlar bende dün zotac gtx 295 aldım, psu tagan 800 watt. Ancak oyunlara girdiğimde acayip bir ses! Ekran kartından geliyor besbelli ama psu danda bi zırıltı geliyor. Ekran kartından gelen resmen ıslık gibi ve tonu sürekli değişiyor. Hatta oyunda baktığınız yere göre değişiyor. Bunun yanında performansı beklediğim gibi değil. Bende 4850 palit var ondan daha iyi değil inanılır gibi değil. Bugün tekrar değiştirmeye yada iadeye götürücem. 1000 tl verdik başımıza gelene bak. Kabul edemiyorum ben bunları artık bu kaçıncı bir bilseniz. Dinden imandan çıktım ben artık
  • Recom 1050w PSUum var hiçbir ses gürültü yoktur herkeze tavsiye ederim
  • Bendeki GTX 285 dede böyle bir ses yok (BFG OC Edition)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 9 Nisan 2009; 12:52:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.