Şimdi Ara

his 4870 iceq4+ problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulandığım his 4870 iceq4+turbo ekrankartında word de bişey okurken sayfada aşağa yukarı gidince veya bazen oyunlarda ekrankartından normal olmayan (zzzzzz) tarzı ses geliyor fan sesi gibi değil sorun nedir acaba

power supply 600w
    asus maximus formula
    intel 3.0 core 2 duo
    4 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asinab -- 9 Mart 2009; 23:59:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asinab

kulandığım his 4870 iceq4+turbo ekrankartında world de bişey okurken sayfada aşağa yukarı gidince veya bazen oyunlarda ekrankartından normal olmayan (zzzzzz) tarzı ses geliyor fan sesi gibi değil sorun nedir acaba

power supply 600w
    asus maximus formula
    intel 3.0 core 2 duo
    4 gb ram

bu sorunun hd4850 his iceq modellerinde olduğunuda duymuştum genellikle insanlar bundan "fandan gelen ıslık sesi" olarak bahseder. fakat şuan bende hd4850 his iceq 4 turbo kullanıyorum herangi bir ses duymuyorum.
  • Aynı sesi ben de gtx 260 kullanırken duyuyordum. Geri iade ettikten sonra bir arkadaş ekran kartının monitör ile ilgili ayarlarında frekansı yükseltsen sorun düzelir demişti. Ama geri iade ettiğim için bunu deneme şansım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 8 Mart 2009; 1:08:49 >
  • yardımlarınız için teşekürler ama farklı bir moniter ve monitorsuz ,hertziyle oynadım ama halen aynı ses var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.