Şimdi Ara

SAMSUNG LE32R72B HD READY..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu televizyon hakkında bilgisi olan varmı? Varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.teknolojimagazasi.com/index.php?p=show&pid=3256&k_id=29

Bu televizyonu xbox360 için almak istiyorum. 3500ytl ye kadar daha iyi marka ve model önerileriz varsa memnun olurum..

TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horizons -- 25 Eylül 2006; 17:46:25 >

• oyun oynamak istiyorsan daha iyisini bulamazsın oyun moduna alınca tvyi tepki süresi 2ms yeye kadar inebiliyor. bence kaçırma
  • hakikaten süper bir cihaz benim elimde vestel vardı onu değiştirip bunu aldım ve şu anda çok memnunum sadece televizyonda değil tüm ürünlerde samsungun kalitesi tartışılmaz bencede kaçırma al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble38

hakikaten süper bir cihaz benim elimde vestel vardı onu değiştirip bunu aldım ve şu anda çok memnunum sadece televizyonda değil tüm ürünlerde samsungun kalitesi tartışılmaz bencede kaçırma al.
    şu an piyasada alabileceğin en iyi lcd tv,,şüphen olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: doors

şu an piyasada alabileceğin en iyi lcd tv,,şüphen olmasın

Alıntıları Göster
    yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve son derece memnunum. görüntü kalitesi ve sadeliği yanında şık kasası ile de eve ayrı bir hava kattığı su götürmez gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemistic

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve son derece memnunum. görüntü kalitesi ve sadeliği yanında şık kasası ile de eve ayrı bir hava kattığı su götürmez gerçek.

Alıntıları Göster
    gerçekten çok beğendiğim bi model güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: realpassion

gerçekten çok beğendiğim bi model güle güle kullan

Alıntıları Göster
    herkeze çok teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 82 ekran hd ready lcd tv
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: horizons

herkeze çok teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu televizyonun le32r71b den farkı ne özellik olarak ben bir farkını görmedim fiyat olarak da pek bir fark yok bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5535

arkadaşlar bu televizyonun le32r71b den farkı ne özellik olarak ben bir farkını görmedim fiyat olarak da pek bir fark yok bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Alıntıları Göster
    71b ile 72b arasindaki tek fark,
    birinin alt kenari mavi, diğerinin gumus renk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulokal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

bide açma kapama tuşu

r71 mavi olan daha şık sanki

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

bide açma kapama tuşu

r71 mavi olan daha şık sanki

Alıntıları Göster
    hiç farketmez hangisi olduğu eve çok yakışıyor piano black rengi

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemistic

hiç farketmez hangisi olduğu eve çok yakışıyor piano black rengi

Alıntıları Göster
    altı mavi olanın ona göre tasarlanmış ve birebir malzeme uyumlu olan 5+1 ev sineması var ve ben bayıldım ses kalitesine
  • quote:

Orijinalden alıntı: reshad

altı mavi olanın ona göre tasarlanmış ve birebir malzeme uyumlu olan 5+1 ev sineması var ve ben bayıldım ses kalitesine

Alıntıları Göster
    al o zaman ewine reshad@ nasılsa samsungta çalışıyosun,,özel fiyatlarınız wardır..
  • quote:

al o zaman ewine reshad@ nasılsa samsungta çalışıyosun,,özel fiyatlarınız wardır..

Alıntıları Göster
    bende gördüm ve alacaktımda maalesef geçici olarak vaz geçtim belki digiturk hd getirirse (ama adam gibi) bende düşünüyorum gerçeten çok hoş tasarımı bu reshad beyin söylediği sinema sistemi ayaklı mı değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizu

bende gördüm ve alacaktımda maalesef geçici olarak vaz geçtim belki digiturk hd getirirse (ama adam gibi) bende düşünüyorum gerçeten çok hoş tasarımı bu reshad beyin söylediği sinema sistemi ayaklı mı değilmi?

Alıntıları Göster
    Bende beğendim bitane ama fiyatı 2500 ytl idi plazma parası dvd dönerken görebiliyosunsiyah dönen gözüken yerde mavi manyak duruyodu filmi izleme dvdyi izle yani öyle güzel alet bide gene aynı balzeme biraz farklı bi model vaardı oval yana yattık oda hoştu ama önce 2500 ytl lik olanı görünce insanın şevki kırılıyo :D

• quote:

Bende beğendim bitane ama fiyatı 2500 ytl idi plazma parası dvd dönerken görebiliyosunsiyah dönen gözüken yerde mavi manyak duruyodu filmi izleme dvdyi izle yani öyle güzel alet bide gene aynı balzeme biraz farklı bi model vaardı oval yana yattık oda hoştu ama önce 2500 ytl lik olanı görünce insanın şevki kırılıyo :D

Alıntıları Göster
    Bu arada ufak yatay olan 2+1 HT-Q100 miş
    link:
    http://www.anadoluelektronik.com.tr/urunDetay.jsp?a=269522403&d=1991602&n=0&s=0&goPage.x=6&goPage.y=3

5+1 olanıda HT-XQ100
    link:
    http://www.anadoluelektronik.com.tr/urunDetay.jsp?a=268322313&d=1991602&n=0&s=0&goPage.x=5&goPage.y=2

• quote:

Bu arada ufak yatay olan 2+1 HT-Q100 miş
    link:
    http://www.anadoluelektronik.com.tr/urunDetay.jsp?a=269522403&d=1991602&n=0&s=0&goPage.x=6&goPage.y=3

5+1 olanıda HT-XQ100
    link:
    http://www.anadoluelektronik.com.tr/urunDetay.jsp?a=268322313&d=1991602&n=0&s=0&goPage.x=5&goPage.y=2

Alıntıları Göster
    Bu arada favorim olanı anadolueloktronikte göremedim 2500 ytl olan ayaklı

• quote:

Bu arada favorim olanı anadolueloktronikte göremedim 2500 ytl olan ayaklı

Alıntıları Göster
    htqx100 .........1340 /19 ay......
  • quote:

htqx100 .........1340 /19 ay......

Alıntıları Göster
    kardeş bende xbox 360 için hd tv alacağım ancak bu nmodel beni baya aşıyor.benim limitim 3000ytye kadar olan modeller.samsung u alabilirsen hayırlı olsun çok iyi bir seçim.ben mecbur crea ve lg üzerine yoğunlaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pot3nza

kardeş bende xbox 360 için hd tv alacağım ancak bu nmodel beni baya aşıyor.benim limitim 3000ytye kadar olan modeller.samsung u alabilirsen hayırlı olsun çok iyi bir seçim.ben mecbur crea ve lg üzerine yoğunlaşıyorum

Alıntıları Göster
    doors kardeş nerde bu fiyat var? bana 1360 ytl 12 ay dediler inserttede o fiyat var zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.