Şimdi Ara

SAMSUNG LE37M87 VS SONY KDL-40V3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bu iki model arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? PS3 DVD ve scart dan digiturk(HD değil) bağlıyacağım.
    Şimdiden ilginize teşekkür ederim,herkese saygılar.
    SAMSUNG LE37M87 - SONY KDL-40V3000

• bende samsung un m serisi televizyon ve ps3 var genelde sadece ps3 ile kullanıyorum tv yi diyebilirim performansı çok iyi ama alabilirsen LE37M87 değilde minimum LE40M87 almaya çalış çünkü bildiğim kadarıyla samsung M serisinde 40 tan sonra kullanılan panellerle 37 de kullanılan panel arasında farklılık var
  • İlgine saol.Peki dvd ve standart yayınlarda performansı nasıl acaba?
  • dvd kullanmadım hiç fakat sd yayın olarak ayarlarını iyice kurcalayıp uygun ayarları buldunmu iyi bir performans alırsın ama önemli olan unsurlardan biride uydu veya digitürk kullanıp kullanmaman mesela bende ikiside yok kablo tv nin ise yayın performansı hiç iyi değil diğerleriyle karşılaştırıldımı yani tv alırken eğer uydu bağlantın yoksa uydu da bağlatmanı öneririm yinede benim aldığım yayın diğer full hd lerle karşılaştırıldığı zaman iyi samsungun kendi başlığı ve samsung 40m87 başlığı var oradaki yorumları incelemeni öneririm özellikle bilvarch ın verdiği bilgiler bana çok yardımcı olmuştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.