Şimdi Ara

SAMSUNG LE37R81B ya da PHILIPS 37PFL5322-ÜSTADLARDAN TAVSİYELER BEKLENİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Temmuz ayında evleniyorum ve iki tv arasında kaldım.Ya Samsung Le37R81B alıcam ya da Philips 37PFL5322.. Genelde Digiturk seyredicem ama arada da mutlaka PES6 turnuvaları yapılır sabaha kadar.. Hangisini tavsiye edersiniz..

Bir de eğer Samsung olursa buzdolabını da Samsung'dan (RT-62KAMT Silver) alabilirim. Acaba TV ile birlikte uygun fiyata taksitle alabileceğim bir satıcı tavsiye edebilir misiniz??

Teşekkürler...

• Samsungu Al. Yazdıgın samsung modeli yeni bir model zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: amador

Merhaba Arkadaşlar,

Temmuz ayında evleniyorum ve iki tv arasında kaldım.Ya Samsung Le37R81B alıcam ya da Philips 37PFL5322.. Genelde Digiturk seyredicem ama arada da mutlaka PES6 turnuvaları yapılır sabaha kadar.. Hangisini tavsiye edersiniz..

Bir de eğer Samsung olursa buzdolabını da Samsung'dan (RT-62KAMT Silver) alabilirim. Acaba TV ile birlikte uygun fiyata taksitle alabileceğim bir satıcı tavsiye edebilir misiniz??

Teşekkürler...

Sasmsung 37r81b önerimdir.Ancak philips de güzel.Digiturk se sadece sanki plazma ağırlıklı gibi ancak pes6 (ps2) ile plazma yine iyi sonuç verir.Ama pc den bağlarım vede pes7 için ps3 alırım yada aldım derseniz.ozaman lcd uygundur elbette hatta paranız varsa samsung 37m87b full hd yi kaçırmayın derim. (uygun fiyatlı ve 37 inç olduğundan yazdım) yoksa 40m87bd yazardım

• Peki tepkime süresi önemli bir unsur mudur? Seçimimde ne kadar rol oynamalı sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amador

Peki tepkime süresi önemli bir unsur mudur? Seçimimde ne kadar rol oynamalı sizce?

En önemli unsurlardan biridir ama gerçek tepki süresini gözün algılaması ve hesaplaması oldukça zordur. Samsung R serilerini 8ms tepki süresi de olsa Philips'in 5 serileri ile kıyaslamamak gerekir. Philips 37PFL7332 mi deseydiniz, oldukça düşündürürdü.
    5 serileri, bana göre S serilerinden bile daha iyi performansta değil. Ancak 7332 serisi pixel plus2 özelliği ile düşündürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 19 Haziran 2007; 2:40:00 >
  • Bildiğim kadarıyla pfl5322 ürününde de pixel plus 2 var??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.