Şimdi Ara

samsung led nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung led tv almayı düşünüyorum.Yaptığım araştırmada internette büyük fiyat farkları olduğunu görüyorum.Anadolu elektronik garantisi veren bir yerden almak istiyorum.İnternette alisverisyap.com ve buroteknik.com alışveriş sitelerini buldum.Acaba bu sitelerden alışveriş yapan kimse varmı firmalar guvenilirmidir?Bir de bu sitelerin fiyatlarıyla mediamarkt darty bimeks vs. elektronik mağazalar arasında benim alacağım modelde 1000 tl üzerinde fiyat farkı var.Bu da güvenirlilik bakımından bende soru işareti yarattı.Bu kadar fiyat farkı olması normalmidir?

• Evet arkadaşlar bende aynı durumdayım Yaşadığım şehirde mediamarkt darty bimeks vs. elektronik mağazalar gibi büyük mağazalar yok (Gerçi Küçükleride yok ama neyse ). Mecburen internetten almak zorundayım Ve samsung 40B7000 modelini düşünüyorum. İnternette Pazarlık yapma şansımda yok Bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim. Birde büyük firmalarda bahsettiğim LCD fiyatı ne kadar bilen varsa PM atarsa sevinirim iyi günler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokin

Samsung led tv almayı düşünüyorum.Yaptığım araştırmada internette büyük fiyat farkları olduğunu görüyorum.Anadolu elektronik garantisi veren bir yerden almak istiyorum.İnternette alisverisyap.com ve buroteknik.com alışveriş sitelerini buldum.Acaba bu sitelerden alışveriş yapan kimse varmı firmalar guvenilirmidir?Bir de bu sitelerin fiyatlarıyla mediamarkt darty bimeks vs. elektronik mağazalar arasında benim alacağım modelde 1000 tl üzerinde fiyat farkı var.Bu da güvenirlilik bakımından bende soru işareti yarattı.Bu kadar fiyat farkı olması normalmidir?

Hocam fiyat farkı derken firmalar mı pahalı yoksa internet siteleri mi o kısmı anlayamadım?? Açıklarmısınız...

• darty deki fiyat normal olan fiyat diğerleri enterasan fiyatlar istanbul bilişim gibi bişey olmalı anadolu elktronik garantiis altından emin olmadan almayın sakın
  • LED diye bir tv yok, LCD LED,

insanları yanıltmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burkalemeo -- 14 Aralık 2009; 4:07:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.