Şimdi Ara

Samsung LED TV Wifi YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
20.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Samsung Tv lerde internet tv özelliğini kullanmak için wifi adaptör ile bağlanılacaksa illa samsungun kendi wifi adaptörü mü olması lazım başka bir ürün kullanılamazmı başka model wifi kullanan varsa marka model bildirirse sevinirim. malum samsung un wifisi baya pahalı biraz araştırdım ama net bilgi bulamadım burda kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim...

• yokmu yardım edecek kimse.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinyay
    yokmu yardım edecek kimse.............

Samsung wifi adaptörü dışında hiç bişe bağlamıcaktır kablosuz İnternet'e ..
    Piyasada 90tl civarında bulabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Alıntıları Göster
    lg'de airties adaptor ile kullanabiliniyor.
    Samsungda deneyen var mı airties wus300 adaptör var elimde samsung 40d5000 ile kullanmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: demirçelik

Samsungda deneyen var mı airties wus300 adaptör var elimde samsung 40d5000 ile kullanmak istiyorum

Çalıştırırsın,fakat herhangi bir sorunda (Tv'nin Wifi özelliğinin uçması gibi) servis mesuliyet kabul etmicektir.Samsung Digital Plazalarda WIS09 kodlu Wireless Lan Adapter satılmaktadır.119 TL fiyatı vardır.Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Libitinia

quote:

Orijinalden alıntı: demirçelik

Çalıştırırsın,fakat herhangi bir sorunda (Tv'nin Wifi özelliğinin uçması gibi) servis mesuliyet kabul etmicektir.Samsung Digital Plazalarda WIS09 kodlu Wireless Lan Adapter satılmaktadır.119 TL fiyatı vardır.Bilginize.

Samsung Tv lerde chipseti RALİNK 2870 olanlar kurulu olarak geliyormuş.Ve sadece kendi üretmiş olduğu wifi yi tanıyormuş... Dolayısı ile yaptığım araştırmalarda chipseti R2870 olanların çalışabileceğini öğrendim.Ama bu chipsetli bir wifi adaptör alıp denemedim.İllaki de Samsungun orjinal wifisini almak da istemiyorum.
    biraz ucuzalamasını bkliyorm.
    yada farklı bir yol deneyenleri araştırıyorum.

• Bu Samsung TV ile Wi-Fi dongle mümkündür.

Samsung WiFi dongles Ralink rt73, rt2570sta rt2870sta yongaları kullanır. Ama TV sürücüler diğer markalar ID içermez, diğer Ralink çipli USB dongle kullanmak neden thats. TV düşünüyor çünkü uyumsuzdur. Böylece eski sürücüler boşaltmak ve sizin için önceden derlenmiş yerli sürücüleri yükleyebilirsiniz. Sonra TV rt73, 2500, rt2870 uyumlu Ralink yonga kullanan herhangi bir WiFi USB dongle ile çalışır ...

Şimdi TV'nizde bir şey değiştirmek için gerekli değildir (donanım şekilde) bir başka alternatif bir yol var!

(ALINTIDIR:http://wiki.samygo.tv/index.php5/Using_NoN-Samsung_USB_WiFi_dongles_with_TV)

• quote:

Orijinalden alıntı: akifedikli

Bu Samsung TV ile Wi-Fi dongle mümkündür.

Samsung WiFi dongles Ralink rt73, rt2570sta rt2870sta yongaları kullanır. Ama TV sürücüler diğer markalar ID içermez, diğer Ralink çipli USB dongle kullanmak neden thats. TV düşünüyor çünkü uyumsuzdur. Böylece eski sürücüler boşaltmak ve sizin için önceden derlenmiş yerli sürücüleri yükleyebilirsiniz. Sonra TV rt73, 2500, rt2870 uyumlu Ralink yonga kullanan herhangi bir WiFi USB dongle ile çalışır ...

Şimdi TV'nizde bir şey değiştirmek için gerekli değildir (donanım şekilde) bir başka alternatif bir yol var!

(ALINTIDIR:http://wiki.samygo.tv/index.php5/Using_NoN-Samsung_USB_WiFi_dongles_with_TV)
    Computex, Hsinchu, Taiwan, June 1, 2009 – Ralink Technology, a leading developer of high performance wireless solutions, today announced that its 300 Mbps dual-band 802.11n Wi-Fi chipset (RT2800U) has been integrated into Samsung’s WIS09ABGNX LinkStick Wireless LAN Adapter. Delivering the industry’s highest throughput, range, and reliability, Ralink’s 802.11n technology enables users to wirelessly connect a Samsung HDTV or Blu-ray Disc player to a wireless network for streaming access to Internet@TV, Wireless DLNA content, InfoLink RSS and BD Live services. Leveraging Ralink’s advanced radio and baseband algorithms, the RT2800U delivers cost-effective, feature-rich, and reliable wireless connectivity at high speeds throughout the home.

Açıklama bu şekilde...
    Burdan anlaşılacağı üzere samsung ve ralink şirketi anlaşmışlar.... RT2800U yonga setli USB adaptörü kullanıyor.... bundan bulursak... samsungun orjianl usb adatörü almama gerek kalmayacak... aramadayım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: akifedikli

Computex, Hsinchu, Taiwan, June 1, 2009 – Ralink Technology, a leading developer of high performance wireless solutions, today announced that its 300 Mbps dual-band 802.11n Wi-Fi chipset (RT2800U) has been integrated into Samsung’s WIS09ABGNX LinkStick Wireless LAN Adapter. Delivering the industry’s highest throughput, range, and reliability, Ralink’s 802.11n technology enables users to wirelessly connect a Samsung HDTV or Blu-ray Disc player to a wireless network for streaming access to Internet@TV, Wireless DLNA content, InfoLink RSS and BD Live services. Leveraging Ralink’s advanced radio and baseband algorithms, the RT2800U delivers cost-effective, feature-rich, and reliable wireless connectivity at high speeds throughout the home.

Açıklama bu şekilde...
    Burdan anlaşılacağı üzere samsung ve ralink şirketi anlaşmışlar.... RT2800U yonga setli USB adaptörü kullanıyor.... bundan bulursak... samsungun orjianl usb adatörü almama gerek kalmayacak... aramadayım ...

Alıntıları Göster
    Samsung wireless dogle bulabilen var mı? Ben hiçbir mağaza ya da serviste bulamadım.. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: memomania

Samsung wireless dogle bulabilen var mı? Ben hiçbir mağaza ya da serviste bulamadım.. :(

Alıntıları Göster
    Buldum çok yavaş tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: memomania

Buldum çok yavaş tavsiye etmiyorum

Alıntıları Göster
    sizde client - universal repeat - özellikli bir acces point le yapın çünkü aynısını yaptım sıkıntısız çalıştı. tp link kargo dahil 63tl ye bir çok sitede mevcut. kablo veya bu özellik 2 side gayet hızlı tavsiye ederim.
  • Merhaba
    Evimin hemen yaninda ttnet wifi noktasi var ve ben internete surekli buradan giriyorum.Samsung 46es6140 tv'm bu agi goruyor fakat baglanamiyor. Tv yi bu ag ile kullanabilmemin bir yolu varmidir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastminuteman

Merhaba
    Evimin hemen yaninda ttnet wifi noktasi var ve ben internete surekli buradan giriyorum.Samsung 46es6140 tv'm bu agi goruyor fakat baglanamiyor. Tv yi bu ag ile kullanabilmemin bir yolu varmidir??

aynı tvyi ben aldım.tv kablosuz modemleri destekliyor ancak eger sinyal tekrarlayıcı access point tarzı seyler kullanıyorsanız ve modem size uzaksa baglanmıyor.
  • quote:

quote:

90 tl ye bulduğumuz bu cihazı takınca verimli olucakmı bazı arkadaşlar tavsiyelerinde çok yavaş diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacbil90

quote:

quote:

90 tl ye bulduğumuz bu cihazı takınca verimli olucakmı bazı arkadaşlar tavsiyelerinde çok yavaş diyorlar

Alıntıları Göster
    KACARI GÖÇERİ YOK SAMSUNGSA SAMSUNG WİFİ ADAPTÖR LGSE LGWİFİ ADAPTÖR
    PARANA KIYCAN ALCAN SONRA KAFAN ARIMASIN :)

• bende de samsung smart tv 46es6140 var. wi fi ile dibimdeki modeme bağlanamıyor/bağlansada kısa süre içinde wi-fi den düşüyor ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: equak

bende de samsung smart tv 46es6140 var. wi fi ile dibimdeki modeme bağlanamıyor/bağlansada kısa süre içinde wi-fi den düşüyor ne yapmalıyım ?
    Kullanmadığım ve yeni aldığım (bimeksten) samsung wifi dongle satıyorum fiyat 80 liradır, kutusu açılmamış.. Garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redeath333

Kullanmadığım ve yeni aldığım (bimeksten) samsung wifi dongle satıyorum fiyat 80 liradır, kutusu açılmamış.. Garantili.

Alıntıları Göster
    merhaba dongle duruyorsa eğer size nasıl ulaşabirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: redeath333

Alıntıları Göster
    telefonum 542 8926115 teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asakoll

telefonum 542 8926115 teşekkürler

Alıntıları Göster
    bu samsung tv adaptörüyle internete girilyormu bilen varmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.