Şimdi Ara

Samsung Level U Pro mu Jabra Halo Smart mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Level U Pro (ANC değil) ile Jabra Halo Smart arasında kararsız kaldım. Hangisini alsam daha iyi olur?

Samsung Level U Pro

Jabra Halo Smart

• video incelemesi var her iki cihazında hangisi kafana yatıyorsa al ikiside güzel kulaklık
  • hocam hangi üründe karar verdin bende arada kaldım ama ben jabra rox ve jabra halo smart arasında kaldım senin kararın ne oldu
  • Jabra Halo Smart aldım hocam. Hafif olması ve şarjının uzun gitmesi bana diğer şeylerden daha önemli geldi. Pişman olmadım. Sesi az dediler, hiç de değil bence. Bası tizi de gayet yeterli. Şarjı da gerçekten çok uzun gidiyor.
  • Jabra sport plus var bende kulak içi olmadığı için baslar neredeyse hiç yok çok rahatsızım bu durumdan ama kullanımı ve şarjı çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Jabra'yı öneririm. İlgili linkten birçok ürünler mevcut. Oradan da alabilirsiniz, güvenilir bir kaynak.
  • Ben yeni Level U Pro ANC aldım, pişman oldum. Öncesinde arkadaşımın Jabra Halo'sunu denemiştim ama gittim yine Samsung aldım. Konuştuğum 10 kişiden 9'u beni duymakta sorun yaşıyor, ANC ise reklamlardaki gibi sesi tamamen kesmiyor, sadece daha boğuk ve az hale getiriyor, baslar ise beklediğimden zayıf. Kulaklık kabloları ise çok kısa, kulağa takılıyken iyi ama boştayken mıknatıslar bir araya geldiğinde boğazını sıkacak kadar kısa kalıyorlar. Hepsiburada'ya iade için yolladım, hijyen sebebiyle almadılar, cevap bile vermeden geri yollamışlar, sonra zar zor sebebin hijyen olduğunu öğrendim, şimdi Samsung'a götüreceğim, belki mikrofona birşey yaparlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.