xiaomi mi box s 4k gamepad
-
-
güncel -
yok mu önerisi olan? -
Kendi konularında yazıp çiziyorlar gamepad tavsiyelerini -
Kendi konusu 300 küsür sayfa daha 50. sayfadayım bahsi geçmemiş, bir kaç youtobe videoda ise snıpy vs gibi kablolu kolların çalışmadığı yazılmış. İlginç bir türk video da logitechin meşhur oyun kolu f170 mı ne usb dongle lı olan oda çalışmııyor falan demiş. ancak kolun sıfırı 350 tl 2. el 200 tlden aşağı yok.
Basit oyunlar için çözüm bulan varsa yazsın mii kontroller da aliexpresde bile 200 tl çıkıyor. tr de uygun fiyat bulsam alırım. Link paylaşım yada adres verene müteşekkir olurum. İyi forumlar -
Ben eski xbox 360 kolu bağladım. Pc aparatı ile beraber pcye takılan. Usb'yi Xiaomi'ye taktım oynadım. Onlar da ucuz değil aslında. Mert Temizer'i aratın Youtube'da. O sanırım tavsiyeler veriyordu. İlgilendiğim bir konu olmadığından önemsemedim şahsen.quote:
Orijinalden alıntı: bilgin_yener
Kendi konusu 300 küsür sayfa daha 50. sayfadayım bahsi geçmemiş, bir kaç youtobe videoda ise snıpy vs gibi kablolu kolların çalışmadığı yazılmış. İlginç bir türk video da logitechin meşhur oyun kolu f170 mı ne usb dongle lı olan oda çalışmııyor falan demiş. ancak kolun sıfırı 350 tl 2. el 200 tlden aşağı yok.
Basit oyunlar için çözüm bulan varsa yazsın mii kontroller da aliexpresde bile 200 tl çıkıyor. tr de uygun fiyat bulsam alırım. Link paylaşım yada adres verene müteşekkir olurum. İyi forumlar
-
bulabilirsen kablolu xbox 360 gamepadi düzgün çalışıyor,
yoksa ya usb alıcılı logitech f710 ya da xbox one gamepad'i de alıp kullanabilirsin.
sıradan bluetooth gamepad'ler de bağlanır ama tuş atamaları hatalı olabilir, denemen lazım.
veya çok nadir bulunan xiaomi gamepad var, siyah renkli ve sadece bluetooth ile çalışan. o da düzgün çalışıyor. -
xbox360 ın kolu için kullanılan driverlar özeldi androidde otomatik tak çalıştır çalışmaz diye düşünüyorum ama çalışıyorsa çok iyi. onun dışında o aletde ne oynamak istediğini çok merak ettim. bana göre donanım olarak çok yetersiz anca video oynatabilir. dahili hafızası zaten çok az vs.quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Ben eski xbox 360 kolu bağladım. Pc aparatı ile beraber pcye takılan. Usb'yi Xiaomi'ye taktım oynadım. Onlar da ucuz değil aslında. Mert Temizer'i aratın Youtube'da. O sanırım tavsiyeler veriyordu. İlgilendiğim bir konu olmadığından önemsemedim şahsen.
Alıntıları Göster
-
Herhangi bir gamepas sikintisiz calisir. ben retroarch yukledim. Butun arcade retro oyun romlarini attim hepsini sikintisiz xbox360 gamepadiyle oynuyorum -
Direk çalışıyor arkadaşım. 2 Xiaomi'de denedik. Gerçi birinde çalışması yetiyor.quote:
Orijinalden alıntı: depvdep
xbox360 ın kolu için kullanılan driverlar özeldi androidde otomatik tak çalıştır çalışmaz diye düşünüyorum ama çalışıyorsa çok iyi. onun dışında o aletde ne oynamak istediğini çok merak ettim. bana göre donanım olarak çok yetersiz anca video oynatabilir. dahili hafızası zaten çok az vs.
Alıntıları GösterGittiGidiyorXBOX 360 PC KABLOSUZ WİRELESS OYUN KOLU PC APARATI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-pc-kablosuz-wireless-oyun-kolu-pc-aparati_pdp_565273371
Bu aparat bile çok pahalı. Yani sıfır alınsa tuzluya geliyor. Evinde olan veya 2. el bulunabilirse iyi.
Benim oyunla işim yok açıkcası. Sadece denemek için uğraştım. Ayrıca Mame oyunları çok güzel oynatıyor. Marketteki birçok oyun da oynanıyor. Ayrıca usb çoklayıcı yardımıyla harici sabit sürücü de bağlanabilir. O kadar da kısıtlı değil açıkcası.GittiGidiyorXBOX 360 GAMER GAMEPAD PC KABLOLU JOYSTICK KOL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-gamer-gamepad-pc-kablolu-joystick-kol_pdp_520794670
Şöyle kablolu da bağlanabilir. USB uzatma kablosu ile 1-2 mt daha olacağı düşünülürse, oldukça ucuz bir çözüm olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 12 Temmuz 2020; 20:22:53 >
-
iyiymiş. normalde o aparat 15$ gibi bir fiyattan satılıyor olması lazım. tabi vergi vs arttı diye garip rakamlara çıkmış tr satışları. bende aparttanda xbox kolundan da var. bir ara deneyip konuya yorum olarakta yazarım çalışıp çalışmadığını (satın almayı planlayan arkadaşlara referans olması açısından)quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Direk çalışıyor arkadaşım. 2 Xiaomi'de denedik. Gerçi birinde çalışması yetiyor.GittiGidiyorXBOX 360 PC KABLOSUZ WİRELESS OYUN KOLU PC APARATI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-pc-kablosuz-wireless-oyun-kolu-pc-aparati_pdp_565273371
Bu aparat bile çok pahalı. Yani sıfır alınsa tuzluya geliyor. Evinde olan veya 2. el bulunabilirse iyi.
Benim oyunla işim yok açıkcası. Sadece denemek için uğraştım. Ayrıca Mame oyunları çok güzel oynatıyor. Marketteki birçok oyun da oynanıyor. Ayrıca usb çoklayıcı yardımıyla harici sabit sürücü de bağlanabilir. O kadar da kısıtlı değil açıkcası.GittiGidiyorXBOX 360 GAMER GAMEPAD PC KABLOLU JOYSTICK KOL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-gamer-gamepad-pc-kablolu-joystick-kol_pdp_520794670
Şöyle kablolu da bağlanabilir. USB uzatma kablosu ile 1-2 mt daha olacağı düşünülürse, oldukça ucuz bir çözüm olur.
Alıntıları Göster
-
2. el de alınabilir. Muhakkak satanlar vardır zaten. Deneyin tabi, sorunsuz çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: depvdep
iyiymiş. normalde o aparat 15$ gibi bir fiyattan satılıyor olması lazım. tabi vergi vs arttı diye garip rakamlara çıkmış tr satışları. bende aparttanda xbox kolundan da var. bir ara deneyip konuya yorum olarakta yazarım çalışıp çalışmadığını (satın almayı planlayan arkadaşlara referans olması açısından)
Alıntıları Göster
-
Mi box ve f710 ile hangi oyunlar oynanabilir, ? -
Ucuz yollu bir şey arayanlar buna da bakabilir. Yorumlar mi box s de çalıştığı yönünde urun.n11.comX3 BLUETOOTH OYUN KONSOLU VE TELEFON STANDI Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/joystick-ve-gamepad/x3-bluetooth-oyun-konsolu-ve-telefon-standi-P274531006
-
Ds4 (Ps4 Joystick)
uyum sağlar mı? -
bilgisayarda kullandığım kolu taktım olmadı.onu çalıştırmanın bir yolu yok mudur ?
-
Android uyumlu kollar çalışıyor -
Bluetooth kollar için destek güncellemesi oldu sanırım, bende olmadığı için deneyemedim -
Arkadaşlar merhaba, mi box s e 2 adet gamepad bağlanabiliyormu bilgisi olan varmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lasguard
Ds4 (Ps4 Joystick)
uyum sağlar mı?Xbox kolu almayı düşünürken Mi Box S 4K ile uyumlu mu diye araştırırken bu konuya denk geldim. Belki birinin işine yarar diye söylemek istedim: Birinci sürüm PS4 kolu (yani kendi ismiyle DS4) Mi Box S 4K ile çalışmıyor. Mi Box'u alırken belki oyun da oynarım Steam Link üzerinden diye düşünüyordum, fakat oynamak mümkün olmadı.
PS4 kolunun kaçıncı sürüm olduğunu nasıl anlarsınız? Arkasındaki model numarası CUH-ZCT1 şeklinde başlıyor ise 1. sürüm, CUH-ZCT2 şeklinde başlıyorsa 2. sürümdür. 2. sürümün Mi Box S 4K ile çalıştığına dair yazılar okumuştum. Fakat kendim denemedim, o yüzden arkasında duramıyorum.
Benzer içerikler
- iptv url ekleme
- apple tv iptv
- mi box kumanda çalışmıyor
- android tv reklam engelleme
- p**** film izlemek istiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X