Şimdi Ara

Samsung-Lg-Philips Model Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Seneye düğünüm için beyaz eşyamı tamamladım sadece televizyonum kaldı.3 model tv arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

***// Philips 55PUS7304/62 55" 139 4K Ultra HD LED Smart TV ==>> 5500

***// Samsung 55" Q60R QLED Smart 4K UHD TV (2019) ==>> 6300

***// LG 55SM8200 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV ==>> 5200

• seneye derken ne zaman düğün?
  • 8 Ağustosta düğünüm ama önümüzdeki sene gelecek zamlardan dolayı malum şimdiden aldım eşyalarımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahiŞah

8 Ağustosta düğünüm ama önümüzdeki sene gelecek zamlardan dolayı malum şimdiden aldım eşyalarımı.
    henüz Tv almak için çok erken değil mi ? 2020 modeller çıkar o zamana 2019 larında fiyatları ucuzlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

henüz Tv almak için çok erken değil mi ? 2020 modeller çıkar o zamana 2019 larında fiyatları ucuzlar

Alıntıları Göster
    Bende öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor şuanki tvler 5 bin civarı ise yeni çıkan televizyonlar 7 binden başlıyor bunlar gene aynı fiyatta kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

Alıntıları Göster
    Bu sene ile önümüzdeki sene arasında çok fark olacağını düşünmüyorum açıkcası ve fiyatlar malumunuz sürekli artıyor.Zaten beyaz eşyamı geç aldığım için 3-4 bin tl zarardayım.televizyonu almak benim için iyi olacak diye düşünüyorum.
  • 11 Kasım'da indirimleri takip edip uyguna alabilirsin modeller konusunda fikrim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.